• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך

FDA

New member
../images/Emo245.gif

לרחובותיים -גם אנחנו על המפה פורום שהוא שלנו ,בו תוכלו לדבר בכיף על העיר ולשתף בכל נושא שבא לכם ,להתייעץ לחוות דעה ועוד ועוד

Ash82

New member
בהצלחה

כבר היה פורום לרחובות שנפתח ב2002 ונסגר לא מזמן אאל"ט. אני נולדתי וגדלתי ברחובות. עכשיו אני חיפאי אבל העיר תמיד תזכר אצלי לטובה, זה הבית שלי לא משנה מה. :)

FDA

New member
../images/Emo51.gif

ברוך הבא באמת קל להרגיש ברחובות בבית ,
אני נולדתי בחיפה וגר ברחובות ,רחובות עיר מעולה אבל אני מתגעגע לחיפה , איך בחיפה ? נהנים? מסתדרים?

Ash82

New member
חיפה

חיפה אחלה עיר. היה לי קשה להתרגל אליה בשנים הראשונות אבל עכשיו אני מרגיש בה בבית, יותר מאשר רחובות לצערי. רחובות זו העיר שגדלתי בה, פה כל זכרונות הילדות שלי והנוסטלגיות אבל רוב החברים עזבו את העיר ונשארו רק הזכרונות. היום אני מגיע אחת לשבועיים ככה לבקר את ההורים וזהו.

שקוף 101

New member
יופי

ברכות .... הגיע הזמן שיהיה לעיר הזו פורום פעיל באמת... בהצלחה!!!

FDA

New member
../images/Emo51.gif

בעזרת כולנו הפורום יהיה פעיל

../images/Emo192.gif אני מקווה שהפעם

הפורום יהיה פעיל מאשר המתכונת הקודמת שלו. בהצלחה בניהול
אם יש שאלות, אתה יכול לפנות אלי
אני בעצמי מנהלת בתפוז אנשים

FDA

New member
ברוכות הבאות לפורום

אכן הגיע הזמן מגיע לרחובות פורום רציני

Amalthea

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo164.gif

ברכות לפתיחת הפורום והרבה בהצלחה! את תל אביב עזבתי לפני שנה (לטובת לימודים)
אבל רחובות, שלא הכרתי בכלל קודם, התגלתה כעיר באמת נפלאה לגור בה

ShirShir

New member
../images/Emo127.gifתתחדשו ובהצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

רחובות על המפה

מחשבות

New member
לדבר בכיף על עיר נטולת כיף.

וכמובן לשים רווח אחרי פסיק ולא לפניו.

אתה צודק ../images/Emo127.gif

כבר בכמה שנים האחרונות אין כבר מה לעשות ברחובות, העיר נסגרת בשעה 20:00 לעומת הקניון שנסגר בשעה 22:00. כמעט אין בתי קפה שקטים להיות בהם בימי שישי בערב. מה שנקרא פעם היה יותר טוב

FDA

New member
בעיר שלנו ישנים מוקדם

היה הופעה של שלמה ארצי בפארק המדע לא לפני הרבה זמן לסטודנטים בערך ב5 דקות ל 11.00 בלילה הוא הודיע שמסרו לו שבעיר רחובות הולכים לישון מוקדם והוא צריך לסיים {וזה לא באיזור מגורים כמובן}

FDA

New member
מעניין

אני לא יוצא הרבה , אבל עברתי עם אוטובוס בהרצל ב11.00 בלילה ובאיזור שליד המכון הכל פתוח מסעדות קיוסקים בתי קפה ,הם לא ברמה מה שיש שם? ובפארק המדע אין משהו בשעות אלו פתוח?

כמה פעמים אפשר להיות בפארק המדע ? ../images/Emo3.gif

דיי חרשתי את כל המסעדות והבתי קפה שיש שמה, רוצה לראות מקומות חדשים ברחובות. חסר לי הבית קפה בר'לה

למעלה