בקשר לקרן :

daviddeboymn

New member
../images/Emo244.gif בקשר לקרן :

אז ככה למפיק הראשי יש שני עוזרי הפקה: אחד העוזרים הוא קרוב משפחה(או אח של אבא שלה או בן דוד של אבא שלה).... עד עכשיו זה משהו ודאי אבל ישנם כמה שמועות: 1.עוזר זה דחף את אבא של קרן שיכניס את ביתו(נכונות של 90% בשמועה זו) 2. הבטחה שידאג לה בתוכנית ויקדם אותה(נכונות של 90%) 3.הבטחה שהיא תגיע לגמר התוכנית(נכונות של 50 אחוז).

noaxxx

New member
אתה יכול להסביר את נתוני האחוזים שציינת?

על מה זה מבוסס?

daviddeboymn

New member
אז ככה:

איפה שרשום 90% אפשר להתחייס לזה כ100000% איפה שרשום 50% אפשר להתחייס לזה כאל 99.99999999999999999%

noaxxx

New member
אתה צוחק עלי? הרי כתבת שמדובר בשמועות..

הגדרה של שמועה: "שמועה הינה ידיעה לא מאומתת, המועברת באופן לא-פורמלי בתחומי חברה מסוימת" רוצה לנסות שוב?

ela501

New member
100% שטויות גם אני מכירה מישהי מערוץ 10

רק את אתי היה להם קשה לשכנע להכנס לתכנית ואולי הובטח לה גמר

daviddeboymn

New member
אז ככה:

אני אישית מאוד מחבב את קרן יש בה המון דברים חיוביים . הבעיה שלי נובעת מהעובדה שמראים רק את הצדדים הטובים שלה ולי אישית חשוב(למרות האהדה הקלה שיש לי כלפי חלק מהדברים שיש בקרן) שאנשים ששולחים אסאמאסים וחלקם הגדול רואה לרוב את השידור המרכזי לא באמת מקבל את כל המידע הדרוש כדי שיוכל להחליט על מי לבזבז את כספו! המידע הוא ודאי במאת האחוזים הדבר היחיד שלא ודאי זה מה שרשמתי עליו 99.99999 אחוז ...

ela501

New member
הטייס היה צריך להכנס לפני איתן ,אמרתי שאולי

יכניסו אותו לא שאמרו לי,אבל לפני שאיתן נכנס לתמונה הטייס היה הרווק

נעמה8080

New member
אני בהלם!

אבל לא יכולה שלא להאמין בזה, חשדתי שיש לה מישהו מההפקה, ואם אתה אומר אז זה נשמע הגיוני. הרי ברגע שנגמר עם איתן הכניסו לה את גב. גב אומר שאין לו רגשות לקרן אבל בכל זאת נשאר איתה, וזה שקוף שזאת אסטרטגיה! מאד חשוד! היום בתכנית, אחרי הקטע עם האמהות, הפסקתי לראות, כי ראיתי כמה מתמקדים בקרן בתכנית, וזה די נמאס! ועכשיו אני מבינה למה היא מקבלת המון זמן מסך בתכנית. וגם מבינה למה לא רואים את הרוע שלה. נמאס!

daviddeboymn

New member
מידע נוסף שתבינו כמה חשוב הפרק עצמו:

במהלך הפרק היום נשלחו 68% מכלל האסאמסים שנשלחו למתמודדות במהלך כל הצבעה מיום שלישי!!!(בממוצע נשלחים במהלך הפרק עצמו שאורך כ1:30 עד שעתיים בממוצע 62% מכלל הקולות)! שתבינו את השפעת הפקת הפרק עצמו ! בעוד מספר שעות יתפרסמו גם מספר האסאמאסים.

דקל69

New member
יש לי הרגשה שקרן עקפה את דניאל ב-SMS

או ממש צמצמה את הפער ביניהן. לא ראיתי כמעט את רוב הפרק, אך ראיתי את הסימפטיה לונינה ואני בתור אחת שצפתה באותו יום יכולה להעיד שכל הבנות ניחמו וחיבקו את ונינה ודוקא אורטל ואתי הכי חיזקו אותה ותמכו בה, הרבה יותר מקרן שהקדישה לה את אותן הדקות ששידרו, הן גם המשיכו לחזק אותה לאחר מכך ואת זה לא הראו. בפירוש היתה מגמתיות בהקרנת הקטע הזה. אם לפני שבועעים-שלוש היה נראה תרחיש הזוי שקרן היא זאת שתזכה כרגע זה ממש מוחשי לי שזה יקרה וממש לא אתפלא. ומה הדביליות להציב את קרן וחן אחרונות, לפני שבוע הרי קרן עקפה 3 בנות (אתי, ליהיא וענבר) כך שאין מצב שהיא בין החלשות, לדעתי הם פשוט רצו להראות לגב שהם עשו הפוך על הפוך והבחורה הכי חזקה אמרו את שמה אחרונה אל מול חן שאין לה סיכוי אצל הצופים מול קרן ובכך לסתום את האפשרות של גב לנסות משהו עם חן (סיכויים שגם ככה סתומים ממילא). מילא היה זמן, אבל יש 3 ש/בועות, סה"כ 6 פרקים לשדר, החדשות יועמדו ויעופו ברצף ללא סיכוי בכלל וצריכים לתת לגב זמן להתחיל את החיזור עם קרן ולהתחיל לבנות בעיני הצופים סיפור אהבה מתרקם וזוגיות טובה, כזאת שתביא להם את המליון, או לפחות תהווה תחרות צמודה וקשה אל מול דניאל ואיתן והבחורה הרווקה.

adiyon2

New member
מרימה להנחתה

אולי יש למישהו את הזמן והכח לפנות לרשות השניה ולבקש שיבדקו את חוקיות ההצבעות והסמסים. נראה מה יהיו התוןצאות. אולי לעומרי חיון, הוא מאוד מקושר.

למעלה