יום קשה

ענתי44

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo257.gif יום קשה

בשל נסיבות שלא כאן אפרט אני נמצאת בלא עזרה עם אמא למעט מרכז היום. זה קשה ואני זקוקה לעוד איזה תוספת שעה ביממה אבל, אני בהחלט גאה בעצמי שאני מסתדרת. אבל זה אומר שאמא, בימי רביעי לא בבית אלא במרכז היום. וכך יהיה בשבועות הקרובים. היום, השארתי את אמא כי זה סגירת גיליון. כשבאתי לקראת חמש מצאתי אותה מרוצה. ואז, תוך שניות ממצב רגוע ונינוח היא הפכה אחוזת תזזית. והכי מלחיץ היא היתה בפאניקה כשהובלתי אותה הביתה. הדרך לא ארוכה אבל גובלת בכביש סואן. באמצע מעבר החצייה אמא נכנסה לאמוק. היא בעטה באוויר מתוך תקווה לקום ולהימלט מהכביש. עברנו בירוק והמכוניות המתינו. לפתע היא העיפה את הנעל 0 עשוייה מצמר חם ) על הכביש וממש היתה בלחץ ורצתה לקום. אני הובלתי אותה לאי תנועה המבדיל בין 2 מעברי החצייה, ובעצמי הרגשתי איך הבטן מתהפכת בקרבי, כמובן שאימת התאונה מאוקטובר הציפה אותי. החלטתי שאני משאירה את הנעל. על אי התנועה שמתי בלמים לכסא ורציתי להרגיע את אמא. נהג אחד שראה מה קורה ציפצף וסימן לי לחזור לקחת. ברגליים רועדות חזרתי לקחת את הנעל. ( אמא היתה קשורה לכסא בחגורת הבטיחות ועם מעצור טוב. האור התחלף לאדום, הנהג עשה לי סימן להירגע וסימן לנהגים בנתיב לידו לא לנסוע ולאפשר לי לחזור לאמא. הלב שלי דפק בטח אלף פעימות בשנייה. חזרתי לאמא. הודיתי במחוות יד לנהגים. הורדתי את הנעל השנייה ושמתי בתיק. אמא ראתה מכוניות בכביש ליד שלא קשור לחצייה שלנו והורידה רגלים על המדרכה. לו לא הייתי שמה לב ומתחילה לחצות עוד מעבר חצייה היא הייתה עלולה לשבור רגל. אז נשארתי באי תנועה, בעוד מסביבנו מכוניות נוסעות. החזרתי את הרגליים למקום. חיבקתי אותה ודיברתי אליה בטון רגוע עד שהרגשתי שהיא נרגעת. משם עברתי בין הבתים רק כדי למנוע ממנה לעבור עוד כביש לא סואן. גם עכשיו היא לא רגועה במיוחד. מקווה שלא מתפתח אצלה משהו.

ענתילה, העיקר שהגעתן בשלום

אני קוראת ומרגישה כאילו הייתי איתך שם בכביש הסואן. מזל גדול שיש אנשים רגישים וטובי לב כמו הנהג הנ"ל שהבין את מצבך ועודד אותך לחזור לקחת את הנעל של אמא. מקווה שעכשיו אמא כבר רגועה יותר וגם את שמרי על עצמך יקירה והחזיקי מעמד אוהבת, המון נשיקות טובה

ענתי44

New member
עכשיו המבחן

חזרתי מתל אביב ואני שוב הולכת להחזיר את אמא ברגל. הבטן שלי כואבת מהלחץ. הייתי היום אצל משפחתה של לילי. איזה משפחה, מה שנאמר מלח הארץ. מסרתי, כמובן את תנחומייך.

ענתילה מקווה שהדרך תהיה נעימה ונפלאה

כמו שלפעמים אמא נהנת מהדרך ולא נלחצת, הלואי שכך יהיה היום, פיצוי על אתמול כל הכבוד לך שנסעת במיוחד לנחם את משפחתה של לילי. מקווה שמעכשיו תסעי רק לשמחות מתי יום ההולדת של אמא? צריך להתכונן.. נשיקות, שמרי על עצמך טובה

ענתי44

New member
שרדנו

אבל אתמול בערב אמא היתה על הפנים. בקושי הצליחה לשבת. אומנם לא היה חום, לחץ דם או ערכים חריגים בסוכר בדם, אבל לא רגועה וכואבת בלי יכולת לומר לי מה. אז לבקשתה השכבתי אותה לישון מוקדם. אחרי חצי שעה היתה לה התקפה של אפילפסיה. הפעם בלי קול בעקבותיו היא היתה מבולבלת ודיברה גיבריש ( כבר קרה לנו לני כמה זמן ) החלטתי לא לנסוע למיון והשגחתי עליה בעצמי. הבוקר היא חזרה להגיב אלי ולחייך אם כי כל השרירים כואבים לה. אבל אני שמחה שלא נסענו למיון. מאחלת לכולם שבת שקטה וקסומה.

למעלה