../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

בזמן שאתם חגגתם את יום הקוצ'י פוצ'י
אני דווקא התמקדתי ביום האם שהיום קוראים אותו יום המשפחה בשל כל הגברים המשוחררים שרצו יחס חם
אז לפולנייה המיוחדת שלי שעשתה ממני מה שאני, שהצליחה לגדל אותי ולספוג במהלך השנים את כל השינויים, ניסויים ושאר מיני תופינים אני מקדישה את השיר הזה ואת כל סלסלת כוכבי האהבה שלי שנשלחה אליה היום ולכל המשפחות האחרות גם
רק טוב!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ובמיוחד בשביל האישה הזו הנה משהו נוסף רק טוב!!!

ניקו 45

New member
תבואו כאן אדית ואילנה ../images/Emo239.gif../images/Emo92.gif

luigi - une mamanElle - Melissa : Elle est mon âme; elle est mon coeur elle est ma flamme, mon bonheur et celle qui m'a donné la vie elle fait parti de moi היא הנשמה שלי;היא הלב שלי היא הלהבה שלי,האושר שלי וזאת שהביאה לי את החיים היא חלק ממני La Yiddishe Mama by Charles Aznavour LA MAMA - Charles Aznavour להקת ג'נסיס הגדולה עם המתופף האגדי - פיל קולינס בשירם : Genesis - Mama והתודה לזוהרת

ש ר ה לה

New member
אמא יש בכל השפות. תודה ניקו על מקבץ משובח!

אני מרשה לעצמי להוסיף עוד כמה אמהות כאלו, וכן, גם אבא אחד. תרשו לי וידוי קטן. בתור ילדה אני גדלתי על "אבא" סוציאליזם ו"אמא" רוסיה. ה"אמא" הכי אמהית שהיתה לי איפעם היתה המטפלת בבית הילדים. אולי לא האמנתם שהיה קים דבר כזה, אבל אני תוצר של החינוך המשותף. אם זה טוב או רע? מותר לכם לשפוט. בשבילי מעולם לא היתה קיימת מציאות אחרת. הדברים השתנו כליל כשאני נהפכתי לאמא.

ניקו 45

New member
התוספות שלך חינניות שרל'ה ../images/Emo140.gif

וכשאני הצטרפתי לשומר הצעיר קראו לי ... קומוניסט ואני בסה"כ רציתי ללכת ולהיות הכי קרוב לילדה הכי יפה בעת ההיא בכיתה ... רק בשלב יותר מאוחר נעשתי אידיאליסט בולשביק עד שהתפכחתי ....מהר מאוד משטות זאת . והכי חשוב מאמא

itaf10

New member
WOOOOOOOOOOOW איזה קול ומשחק לילדה

איזה יופי, עתיד מזהיר מחכה לה כל הכבוד

itaf10

New member
חגגתי את יום האהבה ב........

בהצגת "הזוג המוזר" עם יצפאן ויעקב כהן כמה צחקתי, איזה משחק נפלא.. ערב מהנה ומוצלח

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif גחלילית גם אנוכי..

את הקוצי מוצי פוצי
השארתי היום בידי הקטנטנים
שלושה במספר..אח אח מלאי תעלולים
שלישיית נכדי הנכבדים שאפילו לא השאירו לי רגע..לתהייה באים הפסדתי משהו ולו מה???
כן..כן..פיזרנו כוכבי על..לאהבה אין סופית
פיזרנו הבטחות ומלאי של נשיקות
מלאי של תופינים זללנו
עד שהבטן זעקה חמס
ולאימי ת'קשרנו והשמענו לה..גוואלטטטטטט
והיא הפולניה להפתעתי...בכתה
כפולניה אמיתית
והשיר הזה שאת הבאת בטובך לכאן
אח מאמא מיה..נוסטלגיה מהבר מצווה
אהבה, אהבה כל הזמן..
לבעלי התקווה

צילוש43

New member
יום משפחה שמח גם..

לסבתות ולסבים.. שישנם, ושעוד יהייו..
לכם באהבה

ניקו 45

New member
באתי זוהרת../images/Emo15.gifביום חג

להגיד יחד איתך : תודה אמא על הכל .... ובעיקר על אותם ימים עלומים , על אותן לילות לבנים ללא שינה ... אל תדאגי לי אמא תודה לך זוהרת

למעלה