עדכונים

2MayaN2

New member
../images/Emo243.gifעדכונים../images/Emo243.gif ../images/Emo221.gif

אחרי הפוסט של ג'וש שתיאר את כל מה קהל בלהקה במשך השנים, חברי פארמור הנותרים יצאו להגיב: כתבה+וידיאו כאן-http://www.mtv.com/news/articles/1655298/exclusive-paramore-theyre-not-manufactured-band.jhtml כמו כן שימו לב: MTV News will be unveiling our exclusive interview with Paramore on Friday at 4 p.m. ET with "Paramore: The Last Word," a live stream on MTV.com that will feature in-depth analysis of the band's future, real-time discussion with their biggest fans and exclusive footage of the band, past and present. זה אומר שידור חי ביום שישי בלייב סטרים באתר של MTV. אני רק לא בטוחה באיזה שעה זה יוצא כאן...

2MayaN2

New member
עוד לא ראיתי את הכל ככה שהתגובה ../images/Emo221.gif

המלאה שלי תיהיה כנראה מאוחר יותר, אבל אני רק חייבת לציין שאף פעם לא ראיתי את הפרצופים שלהם ככה

rocky girl

New member
אני חושבת שהאמטיוי בארץ ממש ממש באיחור מ

האמריקאי....ככה שמעתי פעם....כאילו זה לא רק כמה שעות...הערוץ עצמו מאחר או משו.. אבל אין לי מושג מתי זה ישודר אצלנו אם זה ככה....:/

rocky girl

New member
וואי תקראו ותראו את הקליפים מהריאיון שמה..הם

נראים כול כך עצובים.......באחד מהקליפים, שואלים אותם אם הם דיברו עם ג'וש וזאק מאז הדברים שג'וש פרסם והיילי אומרת שלא...שגם אם הם ידברו, היא לא יודעת מה הם יגידו....שנראה לה שהכול ברור מאוד ביניהם.. היא נראית מה זה עצובה....זה די קורע לב...

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifראיתי חלק מהקליפים ../images/Emo221.gif

יקח לי טיפה זמן לרואת את כולם, אבל מה שכן הם באמת נראים מאוד עצובים. זה למה אמרתי שאף פעם לא ראיתי את הפרצופים שלהם ככה..פשוט עצוב

2MayaN2

New member
אממ אנחנו מחוברים לMTV הבריטי ../images/Emo221.gif

(זאת אומרת יחד עם כל אירופה) וחלק מהדברים שמשדורים שם משודרים באיחור יחסית לMTV אמריקה.

2MayaN2

New member
היילי שוב אמרה שהם רוצים לבוא לארץ ../images/Emo221.gif

המנהלת של העמוד הרישמי לפארמור ישראל שאלה אותה בלייב ג'ורנל אם הם יגיעו לכאם להופעה וזה מה שהיא ענתה
להזכירכם היילי וג'רמי אמרו בוידיאו שהם רוצים להגיע לכאן, בנוסף זו לא הפעם הראשונה שהיילי עונה בלייב ג'ורנל שהם רוצים להגיע לכאן.

2MayaN2

New member
שאלה טובה ../images/Emo221.gif

אני ממש מקווה שהם יגיעו לכאן בקרוב (למרות שאני בספק). צריך למצוא את הטור מנג'ר שלהם ולחפור לו

למעלה