שלום

אשחר 1

New member
../images/Emo242.gifשלום

אני בת 21, ליקוית-שמיעה ומתנדבת בצה"ל. לפי ההודעות בפורום אני שמה לב שרוב הנושאים זה התאמת וסוגי המכשירים, וזה לא ממש רוולנטי אליי. אז שאלה, האם אפשר לכתוב הודעות פה שאינן קשורות למכשירים ושתלים? פשוט לא מצאתי פורום מתאים לצעירים חירשים ונכנסתי פה לפי השם...
אשחר

Yukita

Active member
מנהל
ודאי שאפשר ../images/Emo13.gif

סתם במקרה יצאו רוב ההודעות בעניינים טכניים כמו שציינת - או בעצם, לא במקרה כי כנראה רוב האנשים שמחפשים מידע שואלים על דברים כאלה. מה לעשות, הטכנולוגיה מנהלת לנו את החיים.... במיוחד בעידן שבו מנסים לשכנע את כולנו להפוך לקיבורגים
הודעות בנושאים אחרים תתקבלנה, לפי דעתי, בברכה!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לי כל ההודעות האלו על שתלים, מכשירים וכו' כבר יצאו לי מכל החורים. כולם - נא לגוון בנושאים אחרים! תודה.

אשחר 1

New member
../images/Emo13.gif תודה על המענה!

חשבתי לבקש ולהתייעץ על לימודי פסיכומטרי... כי אחרי הצבא יש סיכוי גדול שאסע ללמוד באוניברסיטת גלאודט בארה"ב, אז חשבתי אולי לנצל את הזמן שאני עוד מעט משתחררת להתחיל ללמוד... אז רק רציתי לדעת האם מישהו ניסה את הקורס המחודש ש"המכון לקידום החרש" פתח בתחילת השנה? האם מומלץ? או עדיף לקחת קורס אחר או ללמוד לבד? מצטערת ששואלת כי הנושא חדש לי לגמרי ואני הלכתי לאיבוד קצת בעניין זה... אם יש פה סטודנטים שיכולים להמליץ אני אשמח.

למעלה