שישי

tal872

New member
../images/Emo242.gifשישי ../images/Emo13.gif

תספרו מה שעל ליבכם
,פורמי האהוב

asaf105

New member
ערבית../images/Emo6.gif

המערכת שלי ביום שישי, אתם בטח יודעים זה רק שיעור מסכן של ערבית וזהו אני בבצפר כולה 45 דקות ביום שישי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיום הולכים לגלידה לאכול קאפקייקס../images/Emo98.gif

כבר כמה חודשים אנחנו "גונבים" מהגלידה כוסות גלידה (קאפס) בשיטתיות כדי ששתי חברות שלי יכינו קאפקייקס אמריקאים שווים
היום היום המיועד
וראיתי הישרדות. ואני סוגדת לו
(אני אמנע משמות למען הסיכוי שמישהו פה עוקב אחרי הישרדות)

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifמבחן וכלום

כולם באו ב8 במקום 8:45 כי מ-י-ש-ה-ו הפיץ שצריך לבוא בשמונה בגלל המבחן! וכמובן שלא היה צריך... ניצלתי את הזמן ללמוד למבחן באיכסטוריה ואח"כ היה שעתיים את המבחן....... הלך ככה ככה אח"כ הייתה לנו הרצאה מהיועצת והמנהלת על אלימות אלכוהול ועוד כמה דברים ואז כבר היינו צריכים ללכת הביתה D:

noam270

New member
הוו... חיכיתי לשרשור הזה!../images/Emo13.gif

רק כדי לעשות נהנהנהנה
נסעתי בבוקר עם אבא שלי לנתניה במטרה לקנות ג'ינס, ואז גם עברנו על כל החנויות שהיו באזור בחיפוש אחרי חולצה נורמלית (אחרי שמצאתי ג'ינס
) אבל כל מה שהיה בחנויות האלה היה או מכוער מדי, או יקר מדי
רציני, מי עיצב את הבגדים לחורף הזה, ומה הוא חשב לעצמו?XD אבל העיקר זה שיש ג'ינס... צמוד, אבל זה רק כי אין משהו אחר

Tom Sawyer10

New member
בחמישי חזרתי הביתה אחרי שבועיים בפנימייה:

לקחתי את אחי הקטן מהצהרון, הכנתי לו ארוחת צהריים כי ההורים שלי לא היו בבית, ובשעה 18:00 הלכתי לישון כי בשבועיים האחרונים ישנתי בערך 5 שעות כל לילה
קמתי בשישי בשעה 9:00 וישר התחלתי לעבוד על עבודת הגשה חדשה לאוניברסיטה, ורק עכשיו סיימתי את החלק הראשון. יוצא שאני כבר 29 שעות לא יצאתי מהבית... מרגיש לי כמו האח הגדול |שפרה לנצח|
וזהו
אאאאהההההההההה! עד מחר בערב יש לי חתימה חדשה, מקורית ועמוקה!!! שבת שלום
תומר

למעלה