Morteza - Kavooki
ע עמנואלה ברזאני New member 25/5/11 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gifבוקר טוב עולם../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif
ע עמנואלה ברזאני New member 25/5/11 #6 ../images/Emo88.gifמשפט היום - אוהב שלום אמיתי "זה המשכיל לעבור את היום כשהחיוך על פניו הוא שיהיה ראוי לקבל חיוך מן המחר..."
../images/Emo88.gifמשפט היום - אוהב שלום אמיתי "זה המשכיל לעבור את היום כשהחיוך על פניו הוא שיהיה ראוי לקבל חיוך מן המחר..."
A ARIE56 New member 25/5/11 #8 אטוול וואכסר פיל עלם ! http://www.youtube.com/watch?v=ApjUiSnGyLM&feature=related
ז זיוון נח New member 25/5/11 #9 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאהלן כורדינסה../images/Emo3.gif מה ניש'???????? ואלללה קפפצתי לפורום ניהול בית ולא תאמינו מה הולך שם, חגיגה של מתכונים
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאהלן כורדינסה../images/Emo3.gif מה ניש'???????? ואלללה קפפצתי לפורום ניהול בית ולא תאמינו מה הולך שם, חגיגה של מתכונים
ע עמנואלה ברזאני New member 26/5/11 #11 ../images/Emo199.gifערב טוב - מי מיסתתר אחרי ../images/Emo237.gif ומציץ
ע עמנואלה ברזאני New member 26/5/11 #14 הלך הלילה - חזרתי מהעבודה בשעה חמש התקלחתי אכלתי ונפלתי לחרופ עד עכשיו - רק שזה לא יבוא על חשבון השינה של הלילה מחר יום עמוס בעבודה - יום חמישי טיפול שוטף
הלך הלילה - חזרתי מהעבודה בשעה חמש התקלחתי אכלתי ונפלתי לחרופ עד עכשיו - רק שזה לא יבוא על חשבון השינה של הלילה מחר יום עמוס בעבודה - יום חמישי טיפול שוטף
ע עמנואלה ברזאני New member 26/5/11 #15 חחח איזה שם חדש המציאו לי בעבודה - לבנה../images/Emo2.gif מה אתם אומרים על השם כינוי החדש שלי - לבנה לפעמים לקשישים יש הברקות
חחח איזה שם חדש המציאו לי בעבודה - לבנה../images/Emo2.gif מה אתם אומרים על השם כינוי החדש שלי - לבנה לפעמים לקשישים יש הברקות
H hemiitz New member 26/5/11 #21 עמנואלה זה השם ויש לזה משמעות גדולה,אל תיתני שישנו לך את השם,גם אם הם מבוגרים תכניסי להם בראש את השם "עמנואלה"
עמנואלה זה השם ויש לזה משמעות גדולה,אל תיתני שישנו לך את השם,גם אם הם מבוגרים תכניסי להם בראש את השם "עמנואלה"
ע עמנואלה ברזאני New member 26/5/11 #22 אכן ויש לזה משמעות גדולה - אבל מבוגרים שבקושי שולטים בצלילים בעברית קשה להם לבטא את השם עמנואלה אני מנסה ללמד ולא נתפס להם חחחח שיהיה
אכן ויש לזה משמעות גדולה - אבל מבוגרים שבקושי שולטים בצלילים בעברית קשה להם לבטא את השם עמנואלה אני מנסה ללמד ולא נתפס להם חחחח שיהיה