נכון! ג'ארד לטו הוכיח שכל להקה צריכה להגיד חומוס
2 2MayaN2 New member 19/9/10 #37 נכון! ../images/Emo221.gif ג'ארד לטו הוכיח שכל להקה צריכה להגיד חומוס
S StayAwake New member 17/9/10 #27 תמונה מהVMA הייתי חייבת להעלות אותה יש לי עוד שלוש שלהם בטקס הזה אבל אני צריכה לשמור משהו לבלוג אז תחכו בסבלנות ליום ראשון
תמונה מהVMA הייתי חייבת להעלות אותה יש לי עוד שלוש שלהם בטקס הזה אבל אני צריכה לשמור משהו לבלוג אז תחכו בסבלנות ליום ראשון
2 2MayaN2 New member 19/9/10 #36 חחח באמת חמודים../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif ובדיוק עמדתי להעלות תמונות אבל אני אחכה לך
2 2MayaN2 New member 21/9/10 #47 ../images/Emo207.gifשאלה על החולצה ../images/Emo221.gif סורי שאני מנצל"שת אבל השרשור של ההוא עוד שנייה יורד>< בכל מקרה, החולצה חייבת להיות עם תמונה קטנה שלהם או שמספיק רק לוגו? כי יש מלא לוגואים יפים... למרות שיש גם כזה אבל נראה לי שזה גדול מידי
../images/Emo207.gifשאלה על החולצה ../images/Emo221.gif סורי שאני מנצל"שת אבל השרשור של ההוא עוד שנייה יורד>< בכל מקרה, החולצה חייבת להיות עם תמונה קטנה שלהם או שמספיק רק לוגו? כי יש מלא לוגואים יפים... למרות שיש גם כזה אבל נראה לי שזה גדול מידי