Add a private note about this order.

../images/Emo240.gifAdd a private note about this order.

ניתן להוסיף לכל הזמנה פתק פרטי שרק אנחנו יכולים לראות. ניתן לכתוב הערות שיעזרו לנו, יזכירו לנו דברים שקשורים ללקוח או לעיסקה, למשל אם נמסר קופון וכו'. אפשר למחוק או להוסיף עוד משפטים וכדומה. ומה שמאוד נוח, אני כותבת בעברית וזה שומר על הפונט ולא יוצר ג'יבריש. אלו פתקים פרטיים שרק המוכר רואה וזה לא נראה בהדפסה של האינווייס. קישור להודעה על כך - Add Private Notes to Receipts http://www.etsy.com/teams/7716/announcements/discuss/6854598/page/1/ יום נעים

סיגליתא

New member
וואהי זה מעולה, לא ראיתי את זה עד עכשיו, זה

חדש? רונית, תודה, טוב שיש משהו שרואה את האותיות הקטנות חחחחח

תודה סיגליתי

זה בגלל המשקפיים החדשות שלי :) את זה ראיתי במקרה הבוקר בSOLDS, שמופיע "עוד משהו", וכן, זה חדש. בדקתי בהודעות של האדמינים, בפורום שלהם, כדי להבין על מה ולמה. הם טענו שהמון מוכרים ביקשו דבר כזה. אני מבקשת שתהיה אפשרות למחוק את הקונבו מתוך הקונבו ולא כל פעם לצאת לרשימה הארוכה של הקונבואים, אבל אף אחד לא מקשיב לי

כן, שמעתי על זה

אבל אני לא יכולה להשתמש בזה, בגלל תוכנת ההפעלה שלי (אני לא מבינה בזה כלום) וזה דבר כל כך פשוט, כמו מחיקה של מייל למשל, ולכן אני לא מבינה את ההגיון של אטסי כאן, למה לא לאפשר פעולה כל כך פשוטה ונידרשת....

רולי, אולי בהזדמנות זו

ניסיתי להתקין או לשדרג את הפלאש וכנראה שפגמתי בו ואטסי עובד הרבה עם פלאש.... האם יש לך אפשרות להסביר לי איך להתקין או לתקן את זה?
מראש

למעלה