פה

../images/Emo240.gif פה

שלום מה קורה אני חדש פה בן 20 וחצי סיימתי לפני כמה חודשים שירות לאומי אני התחלתי לאהוב את קרן בעקבות זה שצטרפתי אל הדף שלה בפייסבוק ויש לי את הדיסק שלה בין העיר לכפר שזה סיפור מדהים דרך אגב באותו יום שאני החלטתי לקנות אותו התקשרתי לחנות סטימצקי והם אמרו שיש להם עותק אחרון והם שמרו לי וישר נסעתי לקניון שבאותו יום ממש במקרה נפגשתי שם עם חבר טוב וקניתי את הדיסק מאז ההערכה שלי לקרן רק הלכה וגברה ואני חייב לציין שקרן היא אחת מתי הזמרות האהבות עלי שאח תמהם והיא למעשה הזמרת הכי אהובה עלי זאת ליאת יצחקי למי שמכיר ושאלתי את קרן בדף מעריצים שלה מתי היא תגיע לראש העין או לפתח תקווה ואמרו לי שבחופש הגדול לקראת סוף החופש היא ת גיע לראש העין האם זה נכון וכמה עולה כרטיס אם בכלל? אם היא תופיע בראש העין
ואוכל ללכת אל ההופעה אין מאושר ממני
טטוב חפרתי מספיק תודה מראש

almoglebar

New member
נעים מאוד מאוד מאוד../images/Emo140.gif

אני אלמוג .. בת 17 מחולון... :) ומקוה לפגוש אותך בהופעות

תודה

ולגבי הופכעות אם זה לא בראש העין פתח תקוה יהיה לי קשה יותר להגיע

I מ י ר ב I

New member
מי שהגיב לך שם זה אסף

המנהל האישי של קרן אז המידע מדוייק. לגבי המחיר אין לי מושג. אולי רעות,את יודעת...הופעות באמפי עולות כסף?

לא היה כתוב כלום על ההופעה באתר של קרן

וגם חישתי באתר של האמפי בראש העין ולא היה כתוב כלום מוזר שהאמפי לא מעדכן לגבי ההופעה ומוזר שגם האתר

I מ י ר ב I

New member
לקרן אין אתר

אם ההופעה הזו בתשלום,היא בטח תפורסם באתרי הופעות. אם זו הופעה בחינם באמפי,זה בטח יפורסם בעיר עצמה. בקרוב נדע...

blackfield2

New member
לדעתי לא,

כל הופעה שהיתה שמה עד כמה שאני יודעת היתה פתוחה לציבור הרחב

למעלה