על המדף...

../images/Emo240.gifחדש מאסם: לחמית חיטה מלאה ודבש

היתרונות התזונתיים של סדרת לחמית אסם, בטעם חדש ומתקתק לחמית אסם, סדרת הקרקרים הנמכרת ביותר בארץ, מתרחבת עם טעם חדש: לחמית חיטה מלאה ודבש. לחמית חיטה מלאה ודבש, מציגה חידוש מרענן לאוהבי הלחמית ולקהל הרחב. המוצר החדש, שזכה לציונים גבוהים במיוחד במבחני טעימה, מציע טעם נפלא ומתקתק של דבש, לצד היתרונות התזונתיים של סדרת לחמית העשויה מדגנים מלאים. לחמית חיטה מלאה ודבש מהווה פתרון טעים, מזין, ומשביע. לחמית חיטה מלאה ודבש מתאימה כארוחה קלה בתוספת גבינה, כנשנוש בריא, או כחלופה מזינה וטעימה למאפה מתוק לצד הקפה, במרקם פריך של קרקר. לחמית אסם חיטה מלאה ודבש מוצעת באריזת 200 גרם. באריזה יש שתי אריזות פנימיות לשמירה על טריות ונוחות שימוש. כמו כל מוצרי סדרת לחמית, גם לחמית חיטה מלאה ודבש מבוססת על דגנים מלאים, עשירה בסיבים תזונתיים, ומכילה כ-35 קלוריות ליחידה (זהה לפרוסת לחם קל). צריכת שלוש יחידות לחמית חיטה מלאה ודבש מהווה מנה המספקת כ- 10% מהקצובה היומית המומלצת לנשים של סיבים תזונתיים. מחיר מומלץ לצרכן 7.50 ₪ לאריזת 200 גר'. כשרות - בד"ץ + חרל"פ

../images/Emo240.gif במבה על גלגלים

אין אין אין כמו במבה, על גלגלים! במבה מתחדשת עם מהדורת במבה גלגלים במבה, החטיף האהוב ביותר על ילדי ישראל, יוצא עם מהדורה מיוחדת: במבה גלגלים. כדוגמת כל מהדורות במבה, גם מהדורת במבה גלגלים פותחה תוך שמירה מדויקת על הטעם והמרקם האופייניים הכה אהובים של הבמבה. צורת הגלגל, פותחה במיוחד לצורך של הילדים לאחוז את החטיף ביתר קלות וליהנות מחוויית התחושה שמשלימה את חוויית הטעם. במבה גלגלים מגיעה באריזה של 80 גרם ומשווקת בכל רשתות השיווק והחנויות במחיר מומלץ לצרכן של 3.68 ₪. הידעתם? מחקר רחב היקף של חוקרים ישראלים ובריטים, שבדק את שכיחות האלרגיה לבוטנים בגילאי 4-18 שנים במדינות אלה מצא שבבריטניה האלרגיה לבוטנים שכיחה פי 10! ההסבר שלהם להפרשים העצומים בשכיחות הוא החשיפה מגיל צעיר ובכמות גדולה של תינוקות ישראלים לבוטנים דרך חטיפי בוטנים, לעומת תינוקות בבריטניה שלא נחשפים כלל לבוטנים בשנת החיים הראשונה. מסקנתם: חשיפה מוקדמת בגיל צעיר לחטיפי בוטנים גורמת להתפתחות סבילות לבוטנים ולא להתפתחות אלרגיה!!! אצלי החטיף התקבל בהתלהבות יתרה. האמת היא שכל סוג של במבה אוהבים אצלי, אבל הגימיק הזה חמוד לאללה.

restסF

New member
גם אני התלהבתי

נוח יותר להכניס את הגלגלים לפה, חבל שזו מהדורה מיוחדת ושהיא תיעלם מתישהוא בקרוב..

אין דבר יותר דוחה בעיני

ממחקרים מוטים כדוגמאת המחקר על הרגישות. מסקנה כל כך מופרכת לא שמעתי מזמן, וזה עוד בטרם התייחסתי לדרך (שאיני יודעת מהי) בה נעשה המחקר בכלל. עד כמה שידוע לי, חשיפה מאוחרת מפחיתה את הסיכון ברגישות ולא חשיפת יתר.

kdr

New member
מי ערך את המחקר ? את ?

זו השטות הכי דבילית שקראתי. אנשים מתאשפזים בגלל רגישות לבוטנים. כנראה אין בוטנים במוצר !

את המחקר הזה ערך פרופסור מוערך

מאוד בישראל וגם בברטניה לא צריך להיות כאלו אף אחד לא אומר שלא רגישים לבוטנים רק שאחוז הרגישים לבוטנים בישראל הוא מבין הקטנים בעולם וכנראה שזה בגלל זה

חברה טובה שלי היא ביתו של החוקר

הישראלי וזאת אכן המסקנה שלהם וגם שהאמהות בזמן ההריון אוכלות יותר בוטנים

../images/Emo240.gifשקדי מרק אוסם בצורת גלים

החורף כבר כאן, ועמו גובר הביקוש לשקדי המרק, התוספת הפופולארית למרק החורפי. לאור זאת, יוצאת אסם עם מהדורה מיוחדת המציעה את שקדי המרק האהובים והמוכרים בצורת גלים חדשנית. שקדי מרק גלים של אסם, מוצעים בצורה חדשנית וכיפית למאכל, מאופיינים בפריכות ובמרקם עשיר ועשויים מרכיבים טבעיים בלבד החורף כבר כאן, ועמו גובר הביקוש לשקדי המרק, התוספת הפופולארית למרק החורפי. לאור זאת, יוצאת אסם עם מהדורה מיוחדת המציעה את שקדי המרק האהובים והמוכרים בצורת גלים חדשנית. בדומה לשקדי מרק אסם בצורתם המסורתית, שקדי המרק בצורת גלים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד ומצטיינים בפריכות ומרקם עשיר. טעמם העשיר של שקדי המרק, מעשיר את המרק החורפי לסוגיו, ומתאים כתוספת למגוון מרקים כגון מרק ירקות, מרק העוף המסורתי ועוד. צורת הגלים החדשנית, מוסיפה לחוויית האכילה אלמנט של כיף, עם קישור אסוציאטיבי לעולם המים המתאים למרק, המסב הנאה לקטנים וגם לגדולים. "עונת החורף ידועה כעונת שבה גוברת הצריכה למרק - כמחמם האולטימטיבי לימים הקרים, ועמה עולה הביקוש לשקדי מרק אסם הכה אהובים", מסרה בילי ינקו, מנהלת השיווק של החטיבה הקולינארית. "אסם, כמובילת קטגוריית שקדי מרק, ביקשה לחדש ולרענן את צורת שקדי המרק המסורתית, עם צורת גלים משעשעת, שמאפשרת גיוון ומוסיפה אלמנט של משחק לחוויית אכילת המרק". שקדי מרק "גלים" מוצעים במשקל 300 גר'. כשרות בד"צ מחיר המוצר ינוע בין 10-12 ש"ח, בהתאם למחירי המבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות. אצלי החבר'ה התעלפו על הגימיק ואמרו :"איך לא חשבו על זה קודם, כעת חסר שיוציאו לנו שקדונים בצורת אוניות" הטעם והפריכות כרגיל, הצורה נפלאה בעיניי.

restסF

New member
הצורה די מגניבה

אבל מהביקור היום בסופר שמתי לב שהשקדים האלו באים בשקית של 300 גרם במקום 500 בשקית הרגילה ועולים אותו הדבר.. לא בטוחה שמצדיק את המחיר

kdr

New member
מה זה המחירים האלה ?

נראה לי שמרוב המלצות שהילדים אוכלים הם נראים כמו תאו. אצלנו בסופר שקדי מרק 1+1 8.99 ש"ח.

noa555555

New member
המשקל של המוצר בסופר שלך הוא 300 גר'? לא נראה

לי. אם כן ,אז ממש אחלה. תבדוק את התאריך על המוצר שמציעים לך שם.

kdr

New member
מחר אגש לסופר לבדוק

בדיוק עודכנתי ששקדי המרק נגמרו. התאריכים בדרך כלל לתוקף של חצי שנה בערך, נראה לי סביר. לא יודע בנוגע למשקל. בהתחשב בזה שאסם חייבת לי כסף הרבה שנים, אני מופתע מיוקר המוצרים שלהם. אגב, אני קונה 20 שקיות של במבה במשקל 15 גרם לשקית ב17.99 ש"ח. זה המחיר למבצע 9+1 בשקיות 25 גרם. אז מה אם כתוב במבה ואסם בערבית ? זה מקורי, לא מזוייף. אישית אני אוהב את שוש או פרפר. יש לזה טעם מודגש של בוטנים (אולי הם מוסיפים מונוסודיום, יאמי).

noa555555

New member
אחלה רעיון,

אני רואה שאוסם בענין גלים וגלגלים וגילגולים, מענין מי התגלגל לו שם, גם אני אוהבת שקדי מרק צהובים קלאסיים, (ומשתדלת לא להסתכל על הקלוריות הרצחניות שם, כן, גם אני מנסה לשמור קצת אללה יוסטור)

../images/Emo240.gif קרוטונים עם דגנים,גרעיני חמנייה ודלעת

לרגל עונת החורף, שבה מוכפלת צריכת הקרוטונים, מחדשת אסם ומשיקה מהדורה מיוחדת של קרוטונים עם דגנים, גרעיני חמנייה ודלעת. בדומה לשאר המוצרים בסדרת הקרוטונים של אסם, גם מהדורת הקרטונים החדשה של החורף, מבוססת על רכיבים טבעיים בלבד ומצטיינת בפריכות ותיבול עשיר ובטעם משובח. בהוספת הדגנים ,גרעיני החמנייה והדלעת לקרוטונים, מציעה אסם גיוון וחדשנות מוצרית ייחודית לחובבי הקרוטונים, התורמת לחוויית האכילה ולהעשרת טעם המרק. הקרוטונים עם דגנים, גרעיני חמנייה ודלעת, ניתנים לצריכה כתוספת למרקים שונים או להעשרת הסלט .הגיוון בטעם הקרוטונים, המתקבל עם הוספת הדגנים והגרעינים הופך את המוצר לאטרקטיבי במיוחד גם לאירוח כתוספת שעושה את ההבדל בצורת ההגשה של המנה. "הקרטונים ידועים כתוספת המעשירה את המרק הכה פופולארי בחורף, ומקנה לו טעם משובח, לצד תרומה לתחושת השובע", מסרה בילי ינקו מנהלת השיווק של החטיבה הקולינארית. "אסם מקדישה חשיבה רבה בפיתוח מוצרים חדשנים עבור קהל לקוחותיה. בהשקת מהדורת הקרוטונים מציעה אסם גיוון מרענן, שטרם נראה כמותו על מדפי הקרוטונים בישראל, התורם לשדרוג כל מנה עם תוספת מקורית מרשימה ובעיקר טעימה". כשרות בד"ץ מחיר המוצר ינוע בין 19.9-23.9 ₪, בהתאם למחירי המבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות. אני אהבתי את המוצר, הוא פריך, הוא טעים מאוד (ויותר מעניין לטעמי מהקרוטונים האחרים) והם בהחלט טובים למרק ועוד יותר לסלטים או כחטיף. יופי של מוצר.

../images/Emo240.gifמרק שעועית עשיר

אסם מחממת את החורף עם מרק שעועית עשיר חדש וטעים מוצר נוסף בסדרת מרקי משולש הטבעיות של אסם, המכילים יותר מ-50% ירקות ומיוצרים בתהליך הכנה טבעי מ- 100% רכיבים טבעיים אסם מרחיבה את סדרת מרקי הבישול משולש הטבעיות, ומשיקה לרגל החורף מרק שעועית עשיר במרקמו, הכולל שילוב קטניות וירקות התורמים לערכיו התזונתיים ולטעמו העשיר, ממש כאילו נעשה במטבח הביתי. כמו כל מרקי משולש הטבעיות של אסם, גם מרק השעועית העשיר החדש, כולל יותר מ- 50% ירקות, מבוסס על 100% רכיבים טבעיים ומיוצר בתהליך הכנה טבעי. המרק ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט וללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. מרק השעועית העשיר מצטרף לסדרת מרקי משולש הטבעיות הכוללת: מרק עגבניות עם אורז, מרק ירקות כתומים עשיר, מרק ירקות עשיר, מרק מינסטרונה עשיר, מרק ירקות עשיר בתירס ומרק אפונה עשיר. מחיר המוצר ינוע בין 10-12 ש"ח , בהתאם למחירי המבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות. כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות שדרות אישית אני לא מחובבי מרקי השקית, אך המרק הזה ספציפית טוב. הילדים אהבו ולמעט עוד קצת פלפל שחור וקצת חאווייג' שהוספתי הוא מדוייק בטעמיו.

למעלה