סיכום שבועי!!!
|אלפקה|

mafakit

New member
../images/Emo240.gifסיכום שבועי!!!../images/Emo240.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

שנים שלא פתחתי את הפינה החביבה עליי... הוו כמה טוב לחזור הביתה
שם: גיל: שיר SP השבוע: שיר לא של SP השבוע: זמר/ת השבוע: להקת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: שאלת השבוע: הייתם במצעד המוסיקה של פלאפון?

shaked2010

New member
D:

שם: שקד גיל: 15 עוד שבועיים פחות כזה.. שיר SP השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=XAbcgmwq3EU&feature=player_embedded שיר לא של SP השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Qz-OpKuOU3c זמר/ת השבוע:
להקת השבוע:
מאכל השבוע: חביתה XD משקה השבוע: שוקו
דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. הלכתי לדימדומים 3 D: זה נחמד... חוץ מזה שהפסדתי הרבה קטעים בגלל שלחברה שלי היה איזה 30 פעם פיפי XD ואגב הסקיני של בלה היה ממש יפה XD דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת.. יציאת השבוע: הסרט דימדומים והולכת להיות יציאת השבוע הקרוב פגישת מחזור עם חברים ישנים ואהובים
הדבר הכי מצחיק השבוע: סתם.. XD ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: הפגישת מחזור!!! *-* עם חברי שלא פגשתי שנים D: תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: אממ אין
שאלת השבוע: הייתם במצעד המוסיקה של פלאפון? לא..

shaked2010

New member
חחחחח מסתבר

כי את דימדומים 2 חברות שלי ראו וכפו גם עליי לראות בגלל שאדוארד היה שם בלי חולצה.. ותכל'ס רק לרגע הזה הן חיכו XDDDDD ואז הן התחילו לצרוח..! חחחחחחח יש את הסירטון נראלי בפייס שלי בטח תיייגו אותי.. חח אני לא ממש אוהבת דימדומים ואם כבר דימדומים אז ג'ייקוב.. חח

Dana SP

New member
../images/Emo69.gif

שם: דנה גיל: 17 וחצי שיר SP השבוע: Perfect שיר לא של SP השבוע: keep your hands off my girl - good charlotte זמר/ת השבוע: אין ם.ם להקת השבוע:סימפל דעע מאכל השבוע: המבורגר של מוזס ! D: משקה השבוע: דיאט קולה דבר טוב שקרה השבוע: המפגש ^^ 3> דבר רע שקרה השבוע: אבא שלי עובר לגור עם חברה שלו הזונה בעיר אחרת ~.~ יציאת השבוע: סינמה סיטי (דימדומים 3 *-*) הדבר הכי מצחיק השבוע: אמ..אמ..כשאמרנו שלום לאנשים בסנטר ?O.ם ציטוט השבוע: לא עולה לי בראש כרגע משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את האלבום כבר ! תמונת השבוע: התחדשות השבוע: מלא סטיקרים של סימפל, פוסטר של גאנז D: שאלת השבוע: הייתם במצעד המוסיקה של פלאפון? לא

PerfectSP

New member
יש לך זיכרון יותר טוב משלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני צריכה לתת לך לכתוב את הסכמ"שים שלי, למה כשאני כותבת אותם אני לא זוכרת שום דבר שקרה בשבוע XD אני חושבת אני אעתיק ממך חלק D: אהההה וג"ש זה טוב! D:

PerfectSP

New member
יו נכון@! ../images/Emo190.gif

כשזה מגיע לסכמ"שים יש לי זיכרון של דגגגגגגגגגג

../images/Emo224.gifאיך את שוכחת כזה דבר!!

אחרי שכל יום את יושנת ברחוב, סוףסוף מישהו מכניס אותך לביתו..ואת תוך שניה שוכחת לו!?

Dana SP

New member
חחחחח לא סתם קולה, קנקנים של קולה!../images/Emo6.gif ../images/Emo69.gif

דרווווורר!! ../images/Emo60.gif|פטריה|

שנייייייםםם שהפינה הזאת לא נפתחה לה, תתביישי לך!
שם: נוי <:
שיר SP השבוע: המ נו לאדעת XD
שיר לא של SP השבוע: כולם מדברים על שלום - מוקי
זמר/ת השבוע: מוקי D:
להקת השבוע: האלה מ GLEE נו XD
מאכל השבוע: פיצה DDD:
משקה השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: מצעד המוזיקה *-* ומלא מלא פרקים של GLEE ^^"
דבר רע שקרה השבוע: סתם כזה ריקנות של ערב P:
יציאת השבוע: מצעד המוזיקה <:
הדבר הכי מצחיק השבוע: "שיו תמר כמה דברים מיותרים יש לך בחדר!" "היי היי אין פה שום דבר מיותר!" "אז מה זה?!
" (התמונה יענו)
ציטוט השבוע: לאזוכרת יותר מידי נו XD
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לצאת מלאמלא ויומולדת לחברה D:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: המשקפי שמש הכי כוסיות בעולם *_* אני מאוהבת בהן D:
שאלת השבוע: הייתם במצעד המוסיקה של פלאפון? ככככעעעע DDDD:

Dana SP

New member
../images/Emo207.gifאעא תמונה של ג'פי כשהוא היה קטן*-*../images/Emo69.gif

דיי איזה פשוש *-* וסליחה על הניצלוש D::

../images/Emo224.gifאיזה פיצי!!../images/Emo99.gif

עבדתי על חברה שלי (ששונאת אותו)..והיא עוד שניה רירהה על המקלדת
והתחילה לקלל אותי שהיא גילתה שזה הוא XDD

PerfectSP

New member
חחחחחח חבל שלא נשאר ילד ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

המ פעם הבאה תשתדלי לנצל"ש שרשורים של תפוז ולא פינות :)

למעלה