ניתוח אופי למה אני לא אוהב את אלירז

• פותח הנושא t0mer
  • פורסם בתאריך

t0mer

New member
../images/Emo240.gifניתוח אופי למה אני לא אוהב את אלירז../images/Emo240.gif

אינטיליגנט- למד פיזיקה מחשבים,קורא לעצמו חנון אוהב לקחת סיכונים בחיים כריזמטי יודע לקרוא אנשים- כנראה בצעירותו היה מתוסבך מבחינה נפשית,אבל הוא עבר את זה והגיע למסקנות ומאז הוא יודע לקרוא את הנפש של הבנאדם. הוא מספר שבארה"ב כשהוא היה לבד הוא הבין הרבה דברים על העולם. יכול להתאים את עצמו לכל אחד, למכור לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע, מתחבר גם לאנשים שהוא לא אוהב, אומר לאלין שהיא צריכה להתאים את עצמה לפותנה בדיוק כמו שהוא עושה ערמומי- ראינו במשימה שהוא היה צריך לגנוב את האסימון, הבנאדם נשבע באמא שלו על שקר. יעשה הכל בשביל המליון. חסר רגשות, לא מתחבר לאף אחד ברמה האישית בבית, כולם כלי משחק בשבילו מזכיר לי בהרבה מובנים את טלכו מהישרדות,אם באי טלכו היה פועל לבד כמו שהוא עשה באי המתים אף אחד לא היה עולה עליו, להזכירכם טלכו נבחר לבנאדם החברותי ביותר באי המתים וראינו מה קרה אחר כך, נבחר לאדם הערמומי ביותר במשחק. זה לא השרדות זה האח הגדול,לא אמורים להצביע למתמודד הכי נחש, בהישרדות הייתי בעד טלכו ,

זה ניתוח אופי, זה? זה חרטא ברטא בע"מ

תביא ניתוח אופי כמו שצריך - תסקור את הדמות שלו על שלל ההבטים שלה, תתמודד עם טענות אחרות ואל תחנטרש לנו כאן 10 שורות חסרות משמעות - ניתוח אופי, שאני אמות ופה תהיה קבורתי.

t0mer

New member
אין לי זמן כתבתי את זה ב4 דקות

וגם אין לי כשרון כתיבה כתבתי בנקודות את תכונות האופי שלו אם אתה לא מסכים עם משהו אתה מוזמן להגיב אם אתה חושב שצריך להוסיף משהו גם תגיד

שאבין - אתה מצפה שאעשה עבורך את העבודה?

רק אומר - לא נתחת שום אופי, ציינת דברים ידועים עליו ומהם סיכמת את מה שסכמת. זה בכלל לא קשור לכשרון כתיבה, זה כן קשור לזמן שאתה מקדיש.

t0mer

New member
אני באמת לא יודע מה חסר

ולמה אתה אומר כשזה לא ניתוח אופי. כל ההתנהלות שלו נובעת ממה שכתבתי. אם יש לך טענות נגד מה שכתבתי אתה מוזמן,כי לא כתבת מה לא נכון רק אמרת שזה לא ניתוח אופי

t0mer

New member
כן? הוא לא אינטיליגנט?

אז למה את אומרת הכל לא נכון?

../images/Emo41.gifולמה אני כן אוהבת את אלירז

בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר...... בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר...... בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר...... בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר...... בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר...... בחור מקסים, ערכי, כן ואמיתי, נבון עם אינטלגנציה ריגשית, מוכשר, בעל חוש הומור, חרוץ, חבר ועל כל השאר עוד ידובר......

t0mer

New member
אוקי בואי נראה

ערכי? איזה ערכים בדיוק? הוא כמו זיקית מקבל את כל הדעות העיקר לא להכנס לוויכוח, שאר הדברים שכתבת גם אני כתבתי אז זה לא סותר, אז פשוט שכחת כמה

זה לא שהוא מקבל את כל הדעות...

זה יותר שהוא מכבד את כל הדעות ומכבד את זכותו של כל אדם להחזיק בדעתו... לא יודעת אם שמת לב - אבל בויכוח עם עדנה לגבי הצגת המפה - אלירז תמך בזכותה - למרות שציין שהוא מתנגד לדעותיה.... מבלי משים הוא למעש ציטט את וולטיר שאמר... אני מתנגד לדעותיך אך אלחם על זכותך להביען אתה מבין????... אלירז אפילו לא יודע עד כמה הוא באמת איכותי וחיובי...
אפילו הוא, בחן המיוחד שלו, מזלזל בעצמו...
אז מזל שלפחות בר, לפי דבריה בהולוגרמה, רואה את מה שאנחנו רואים...

t0mer

New member
אני לא מסכים

אם משהו אומר דיעה שהיא מנוגדת לחלוטין לדיעה שלך, אם אתה לא צבוע אתה צריך להגיד משהו.לא כמו שסער עשה. לא נראה לי שבר אוהבת את אלירז, יותר נכון זה התחזק מאז שהיא ראתה כמה הוא פופולרי

מדבריך ניתן להבין שיסודות הדמוקרטיה...

כפי שהגדיר אותן וולטייר - אינן מקובלות עליך... OK... זכותך... כל עוד אינך פוגע בהם ובזכותם של האנשים בחברה להביע את דעתם.... באופן חופשי וללא מורא.... אתה יכול לא להסכים אבל חייב לאפשר להם להביע אותה... וזה ב ד י ו ק מה שאלירז עשה במקרה של עדנה...
ולגבי בר - מדובר בבחורה צנועה שפרטיותה חשובה לה... היא לא הייתה נחשפת ככה לציבור אלמלא אהבה אותו.... והיא הגיעה במיוחד כדי לחזק אותו.... כי גם היא ראתה את מה שכולנו רואים ורצתה להעביר לו את המסר שהיא עומדת מאחוריו ותומכת בו... ושימשיך ככה....

זזה בדיוק מה שסער לא עשה

אם סער היה מביע את דעתו כקונטרה לעדנה על המחסומים או כל דבר אחר - אף אחד לא היה מגנה אותו. אבל סער רק התנהג כמו תינוק (זה הדיפולט אצלו), אמר שלעדנה אסור להביע דעה, התעלם ממנה, הפיץ עליה שקרים (כמו שהיא יורקת על חיילים ומכנה אותם נאצים - להד"ם) ולכלכך עליה מאחורי הגב (מכחישת שואה, פולסא דנורא). עדנה ניסתה לקיים איתו דיון בעיניין, הוא לא היה מעוניין כי בעצם - אין לו מה לומר. הרי אף אחד לא היה מגנה את סער אם פשוט היה מביע את דעתו, אבל לדעתי לסער אין ממש דיעה או ידע בנושא, סתם סיסמאות ריקות. הוא אדם מאוד רדוד, לא זוכרת שיצא לי לשמוע ממנו אפילו משפט אחד עם קצת עומק העונה. זה משעשע שהוא כל הזמן יורד על איילה שהיא אינפנטילית ולא אינטליגנטית בעוד שהיא גם יותר בוגרת ממנו וגם יותר אינטליגנטית. אני לא מחובבי איילה בפורום, אבל היא עוקפת את סער בשני המקצים האלו בקלות.

t0mer

New member
וגם אמיתי אי אפשר להגיש עליו

לדבריו להיות אמיתי זה לא טוב אז שלא יספר סיפורים שהוא אמיתי

reiter5

New member
tomerממש אבל אפשר ליזרוק לזבל את כל מילות ההב

ההבל...... שלך מצטערת בשבילך באמת

reiter5

New member
tomerמעולם לא קראתי כל כך הרבה שטויות במגילה

כל כך ארוכה חבל על המאמץ ...וכנראה שעדיין הניסיון להכפישו ..והתאוריה שלך ...מעידים על אי הבנתך את הנאמר בין איילה לאלירז אתמול ובכלל לאורך כל ה3 חודשים ומי זה אלירז חבל מפני שאולי גם אתה יכולת ללמוד ממנו כמה דברים טובים ..

EMANUELA XD

New member
אלירז המלך../images/Emo47.gifוהניתוח האופי שלך שווה ל../images/Emo64.gif

רק התחלתי לקרא וצחקתי בקטול גדול כמה שטויות במיץ עגבניות אתה מסוגל לכתוב העדפתי להגיב מיד ומפני שתדע שלא קראתי עד הסוף - אפילו צ'אנס לא נתתי לך ורק בגלל כמות הקינאה שמתחולת בך אלירז מלך ויהי מה - רק לאלירז מגיע לזכות בגמר אלירז המאמי הלאומי

למעלה