משינה ואביב גפן בחדשות 2

../images/Emo240.gifמשינה ואביב גפן בחדשות 2

האנגר 11 ב 22.1 .. משינה ואביב גפן במופע משותף! החזרות כבר בעיצומן

מעניין

שני שירים של משינה - "תחזור תחזור" ו "בספסל ההוא מול האגם" (קול) ואחד של אביב - "זה רק אור הירח". שתי בחירות "בנאליות" ומחויבות יחסית. אחת מפתיעה יותר. מעניין אותי איזה עוד שירים של אביב גפן הם יבחרו. ומצחיק אותי להגיד שהסיפור של שלומי עם הכפכף ואור הירח היה על ההופעה עם "תקרית הנעל". הזכרתי לו את זה בבארבי (את אור הירח) והוא הפתיע בכך שהמשיך את הסיפור של הנעל (כפכף) - הפעם מהזווית של הבמה

emperor28

New member
הולך להיות ענק

באמת שזו הפעם הראשונה שאני כבר לא יכול לחכות לקראת הופעה של משינה.

באמת הפעם הראשונה?

אני מתרגשת לקראת כל הופעה (לא תמיד אותו דבר וההתרגשות פחתה עם השנים אבל בגדול יש התרגשות)

emperor28

New member
הגזמתי שפעם ראשונה

אבל ב5 שנים האחרונות לא התרגשתי אבל האנגר זה חגיגה... נראה לי שמאז הימים היפים של ניצנים לא חיכיתי ככה להופעה של משינה.

יותר מסקרן לשמוע איך -

יובל ישיר שירים של אביב גפן ולא ההפך. אגב, פגשתי את יובל אוכל פלאפל בבן יהודה השבוע. לא הפרעתי לו
.

גדול, באמת תהיתי למה לא מעבירים יותר הופעות

של משינה כמו פעם, סוף סוף יש הופעה שמועברת ברדיו

Mominit

New member
../images/Emo15.gifואני חיכיתי להופעה בהיכל התרבות...../images/Emo4.gif

מבעס מאוד שזה התבטל...

darksideonline

New member
משינה ואביב גפן כבר הופיעו בעבר

בדיוק לפני עשור ב2001 בהאנגר זה היה ערב התרמה של משהו שרו 3-4 שירים ביחד, אני חושב שרק שלומי לא הופיע איתם וכך נמנע איחוד רשמי

נכון, זכור לי המופע הזה.

זה היה לכבוד ערב התרמה לחברת סאנשיין רקורדס והופיע בו אביב גפן שאירח את יובל בנאי, שלומי ברכה, ואיגי דיין ושרו כמה שירים יחד

ליאורנר

New member
אאאאאממממממ.....

אביב שר לבד את סוף העולם והשיר שלנו אחרי זה יובל, שלומי ואיגי הצטרפו והם שרו ביחד את בנות הים, אור הירח ותחזור תחזור יכול לשלוח את ההופעה הזאת למי שרוצה

למעלה