ות הפופ! 2.10.10

candyheart

New member
פינק מודיעה על סינגל חדש -Raise Your Glass

למי שלא יודע,הזמרת פינק מתכוונת להוציא אוסף להיטים בשם ‘Greatest Hits… So Far!’,ודאגה לעדכן על הסינגל שילווה את האלבום בטוויטר.לשיר קוראים "Raise Your Glass" והכוכבת כתבה: "אני מאוד מקווה שתאהבו אותו.אני אוהבת אותו מספיק בשביל כולנו.זה בשביל כל האנדרדוגים שלי..." האלבום ישוחרר באמצע נובמבר.

theone24

New member
מצחיקולה...

היא לא רוצה ליצור מוזיקת פופ ממוחזרת שקייטי,גאגא וכולי עושות, אבל מוציאה את אחד השירים הכי ממוחזרים בסאונד כסינגל ראשון מהאלבום החדש. Rihanna, have a seat And Shut Up.

candyheart

New member
ג'סטין טימברלייק על שער Entertainment Weekly

הזמר לשעבר העושה את כל מאמצו כדי להיות שחקן לגיטימי,ישב עם מגזין EW ודיבר בין היתר על כך שאין לו שום תוכנית להוציא מוזיקה בקרוב. כשנשאל האם יש אנשים מסביבו שממליצים לו להוציא אלבום בקרוב,ענה הזמר: "האם צייר עושה ציור כי הוא צריך לגמור אותה עד 21 לדצמבר? לא,הוא לא.זה קורה כשזה יוצא ממנו.ככה זה מוזיקה בשבילי.זה לא מתודי.זה כל-כך יותר פריצה של רגש.כך היו שני האלבומים שלי.וכשזה קורה,זה כמן מפלי הניאגרה.אני כל הזמן יוצר.אני מתעניין בצילום,אני מתעניין במוזיקה,אני מתעניין בקולנוע.אני מתעניין בהרבה דברים,אבל אני לא חושבה שכל רעיון שעולה לי הוא הראיון הטוב ביותר.אני לא צריך לצייץ שאני הולך לשירותים בשיר. והאם הוא חושב שמסוכן לחכות כל-כך הרבה זמן? "אם אתם שואלים אותי,לא.אני לעולם לא מפסיק לעשות מוזיקה.אני לא יודע מה עוד לומר לכם.חוץ מזה שאני לא יודע באיזה תכולה אני רוצה להיות מוערב יותר." שאמרו לו שזה נשמע מאוד סופי,ענה: "לא.כל מה שאני אומר,בצורה מאוד פשוטה,אדע כשאדע.ועד שאדע,אני לא יודע.בכל פעם שלא הלכתי לפי הלב שלי,עשיתי החלטה שגויה.תקראו לזה ניו אייג' אם אתם רוצים.אני לא שם ז--.אני יודע שאני יכול להתעורר בשנה הבאה באיזה יום ולחשוב "היי אני רוצה לצאת לסיבוב הופעות שוב,אז אני רוצה להוציא אלבום."

2Dirrty4U

New member
תגידו, הוא צבע את השיער או משהו?..

לגבי המשחק שלו - אני לא ראיתי סרטים שלו מלבד אלפא דוג, ובאלפא דוג הוא נתן הופעה מדהימה! ואני עוד הייתי סקפטית והרמתי גבה כששמעתי שהוא הולך לשחק בסרט כזה.. כאילו מה לו ולסרט רציני שכזה, אבל הוא היה מצויין! לגבי המוזיקה - אני דווקא אוהבת אותה, ככה שאני מקווה שהוא יתעורר בזמן הקרוב ויגיד שבא לו להקליט אלבום!

candyheart

New member
אני חושבת שזו האיכות של התמונה

היא כהה משום מה.הנה תמונה יותר טובה
אבל האמת שגם פה הוא נראה קצת ג'ינג'י.

2Dirrty4U

New member
הם לא בולטים ככה ברגיל

הוא בכוונה הזרים את הדם לורידים ביד הזאת לפני הצילום (יד ישרה, יד שניה לוחצת על הזרוע בחלק העליון ותוך כדי פתיחה וסגירה של כף היד - כמו שלפעמים מחפשים וריד בשביל בדיקת דם או משהו...) שימי לב שביד השניה הורידים לא בולטים לו ככה... זה שילוב של תורשה, אחוז שומן בגוף, ואימוני כושר כובן. וזה סקסי.. גרר!

שיוציא אלבום כבר!!

בשבוע הזהה היתחלטי לישמוע את השירים שלו והופעות! והוא כלכך מדהים

spiceupmylife1

New member
Mister jt ../images/Emo23.gif

now what u got for me
נו באמת ג'סטין שיוציא כבר מוזיקה ... והוא שחקן מעולה...
אני מחכה לסרט הזה

לדעתי כל זה זה מהלך.

זה נשמע ממש מטומטם, אבל הוא לא עושה מוזיקה עם סיבה. יכול להיות שבאמת אין לו חשק, אבל לדעתי הוא רוצה לסיים כבר את החוזה עם ג'ייב ולרוץ ללייבל אחר. הוא בין השמות הגדולים היחידים שהם מחזיקים היום, והוא לא עושה כלום? הוא יכול למכור מיליונים. ובג'ייב בטח יודעים את זה, אז למה לא לוקחים אותו להקליט? כי הוא מתעקש שלא. אני בטוח שהם מציעים לו והוא דוחה. ואם אין לו חשק באמת, יכול להיות שגם זה בגלל ג'ייב. הלייבל הזה נהיה דיי מחורבן. וזאת לא רק בריטני שהם מתנהלים איתה לא נכון, כי גם בקסטריט עזבו אותם ודי מהר. והם גם סיפרו שכל הבחירות על הסינגלים והקליפים לא היו בכלל שלהם אלא רק של ג'ייב. אבל הכל פה זה תאוריה
ושימו לב לכותרת למעלה מימין D: אולי הם כותבים משהו מיוחד על זה, כי זה לא בדויק סיפור "דורש כותרות".

candyheart

New member
דווקא הוא מהיחידים שג'יב משקיעים בהם

לפחות ככה זה נראה מבחוץ,אני לא כל-כך בקיעה בקריירה של ג'סטין. אני חושבת שהוא פשוט לא רוצה לעשות מוזיקה כרגע.הוא עסוק מדי בקריירת המשחק שלו.כנראה שהוא נחוש לכבוש את כל התחומים.אני לא אופתע אם עוד כמה שנים הוא יחליט פתאום שהוא רוצה להיות במאי. אני בטוחה שג'ייב היו מתים שהוא יוציא אלבום כל שנה אבל הם לא יכולים להכריח אותו.עם זאת,לא נראה לי שבגללם הוא לא מעוניין להקליט.

2Dirrty4U

New member
אבל..

הם בטח חתמו איתו על חוזה של X אלבומים, אז לא משנה כמה זמן הוא ימשוך, הוא עדיין לא ישתחרר מהחוזה עד שהוא לא יקליט את ה-X אלבומים שהוא חתם עליהם. וג'ייב יכולים ללחוץ עליו עד מחר, הם במילא לא יעיפו אותו כי הם יודעים שהוא שווה הרבה.

למעלה