ג'סטין טימברלייק על שער Entertainment Weekly
הזמר לשעבר העושה את כל מאמצו כדי להיות שחקן לגיטימי,ישב עם מגזין EW ודיבר בין היתר על כך שאין לו שום תוכנית להוציא מוזיקה בקרוב. כשנשאל האם יש אנשים מסביבו שממליצים לו להוציא אלבום בקרוב,ענה הזמר: "האם צייר עושה ציור כי הוא צריך לגמור אותה עד 21 לדצמבר? לא,הוא לא.זה קורה כשזה יוצא ממנו.ככה זה מוזיקה בשבילי.זה לא מתודי.זה כל-כך יותר פריצה של רגש.כך היו שני האלבומים שלי.וכשזה קורה,זה כמן מפלי הניאגרה.אני כל הזמן יוצר.אני מתעניין בצילום,אני מתעניין במוזיקה,אני מתעניין בקולנוע.אני מתעניין בהרבה דברים,אבל אני לא חושבה שכל רעיון שעולה לי הוא הראיון הטוב ביותר.אני לא צריך לצייץ שאני הולך לשירותים בשיר. והאם הוא חושב שמסוכן לחכות כל-כך הרבה זמן? "אם אתם שואלים אותי,לא.אני לעולם לא מפסיק לעשות מוזיקה.אני לא יודע מה עוד לומר לכם.חוץ מזה שאני לא יודע באיזה תכולה אני רוצה להיות מוערב יותר." שאמרו לו שזה נשמע מאוד סופי,ענה: "לא.כל מה שאני אומר,בצורה מאוד פשוטה,אדע כשאדע.ועד שאדע,אני לא יודע.בכל פעם שלא הלכתי לפי הלב שלי,עשיתי החלטה שגויה.תקראו לזה ניו אייג' אם אתם רוצים.אני לא שם ז--.אני יודע שאני יכול להתעורר בשנה הבאה באיזה יום ולחשוב "היי אני רוצה לצאת לסיבוב הופעות שוב,אז אני רוצה להוציא אלבום."