miss tamborin

New member
../images/Emo24.gif

הרגע הייתה לי שיחה עם אדם שלא מחבק..הוא אמר שהוא מיידית מקשר בן חיבוק לסקס ומאז שהוא קטן הוא נמנע מזה.. הוא הבין שזה לא בסדר אבל הוא בעצם לא מבין מה הצורך בחיבוק.. אני עניתי שבחיבוק יש הרגשה של ביטחון, של קרבה..לדעתי חיבוק זה דבר נורא מלא רגש..אבל הוא שאל למה? אז בעצם, האם יש קשר בין חיבוק לסקס?, למה צריך חיבוק? וכשאתם מחבקים מישהו למה אתם עושים את זה?

Paranoid Y

New member
אמממ...

לא נראה לי שיש קשר.. החיבוק זה דבר יפה מאד... ואין כל קשר לסקס.. אני חושב... וזה תלוי בגישה של האדם עצמו... ולמה מחבקים... לא יודע... אני אף פעם לא מחבק... אבל נראה לי שזה דבר טוב.. ויפה..

zimes

New member
את זוכרת את ההיא

שסיפרה שאמה לא חיבקה אותה? זו התשובה, והבעיה, והמהות של חיבוק. סקס זה משהו אחר. מכירה את הספר "תן חיבוק - המדריך הקטן למתחבקים"? זה ספרון קטן וחמוד (למעשה - יש שני סיפרונים כאלה, די דומים), שמראה בכמה סיטואציות שונות אנשים מחבקים בהמון דרכים שונות. קני לו.

shellyland

New member
מצד שני - את זוכרת את ההיא

שאמרה שאמא שלה חיבקה אותה, אבל מהסיבות הלא נכונות? זה קצת יותר מורכב ממה שזה נשמע... חיבוק הוא הצורך במגע עם אנשים אחרים. לפעמים זה הצורך שלי ולפעמים שלהם. לפעמים הוא מגיע ממקום אוהב ולפעמים ממקום חסר בטחון או נזקק. יש כל מיני. יש כאלה שזקוקים למגע אנושים כבמויות מסחריות (אני למשל) וכאלה שלא יכולים לסבול אותו. באמת שיש כל מיני. ומי שלא רוצה - לא חייב לחבק.

חיבוקיה..

יש מיליון ואחת סיבות ודרכי חיבוקים, יש חיבוק מנחם, יש חיבוק אוהב, יש חיבוק משחרר, יש חיבוק סתמי, יש חיבוק רשמי, יש חיבוק סקסי, יש חיבוק נבוך, יש חיבוק מתרגש, יש חיבוק וירטואלי... יש חיבוק של סליחה, יש חיבוק של התכרבלות, יש חיבוק של אחרי סקס, יש חיבוק של פרידה, ויש לי כמעט תמיד חיבוקים שלא רוצים לעזוב... אני מכורה לחיבוקים פשוט.. חיבוק זה סוג של מגע, סוג של קשר עם האדם שממולך, דרך נוספת להעביר אינפורמציה אחד אל השני. ואם מספיק ערניים, אפשר ללמוד המון על האדם המחובק או המחבק, מה הוא מרגיש, כלפיך ובכלל, איך הוא מרגיש עם עצמו, וכלפי עצמו, ואיזה סוג של מגע הוא אוהב. אפשר ללמוד עוד המון דברים, אבל הכי חשוב בעיני ללמוד לחבק ולקבל חיבוק, ולהנות מזה, כל השאר מותרות. ובנימה אופטימית זו, אני שולחת מכאן חיבוק לאיש אחד חשוב, שבטוח לא קורא את זה, אבל יודע, שאני מחבקת אותו תמיד!

נושא מעניין...

ובעייתי משהו. נכון להיום, קשה לי להבין מה זה סקס בשבילי (שולית ביותר היא העובדה שאני בתולה, כן?) -הדימוי שהיה לי לסקס כשהייתי צעירה- לא נשאר ממנו זכר. על אף שלא כפיתי על עצמי התנסויות מוקדמות, מהתחליפים הצעירים נותרה בי בעיקר תחושת ניכור- כי מתי שבא הגוף, אני מסתלקת- אין לי רצונות- אני שייכת למישהו אחר. איך קראו לזה פעם? "התמסרות"? [כמה דו-משמעי...
] כיום, קשה לי לראות הבדל בין חיבוק לסקס- שניהם ביטויים לאהבה כלפי מישהו/י. (אין לי מושג עדין מה אני- כרגע את שניהם אני מקפיאה) על אף שלא חוויתי את השני, אני מאד מחבבת את הראשון, ורק לו נתונה גישה לפנטזיות שלי. ואם מותר לצטט לילה ראשון שתאר ידיד שלי עם חברה שלו: "והלילה הזה היה כולו חיבוק". לא יכולה לתאר זאת טוב יותר...

shellyland

New member
יו, איזה משפט נפלא!

אני כל כך מבינה למה הוא התכוון. יש סקס שהואו כולו חיבוק ויש חיבוק שהוא כולו סקס. ויש חיבוק שהוא רק חיבוק. ויש סקס שאין בו אף חיבוק
יש כל מיני. אני הכי אוהבת את הראשון

De-Panther

New member
יש כאלה שיחשיבו חיבוק לנתינת כבוד..

לבנאדם אותו הם מחבקים יש כאלה שמחבקים באמת בגלל סקס יש כאלה שמחבקים כי זה נעים להם המגע החם יש כאלה שמחבקים כי זה נותן להם הרגשה של ביטחון יש עוד הרבה סיבות שונות לחיבוק כשאני מחבק מישהו זה כל פעם בגלל סיבה אחרת

Idan91

New member
תלוי עם מי מתחבקים.. ../images/Emo187.gif

לרוב, חיבוק לא מתקשר אצלי לסקס, ממש לא. אבל לא אכחיש (כ' רפה) שיש אנשים שהמחשבה על לחבק אותם מגעילה אותי, כי זה נראה שאצלם חיבוק אכן שווה סקס (ובד"כ אלה אנשים שאני לא מעוניינת בשום מגע שכזה אתם).

De-Panther

New member
אני לדוגמא??../images/Emo12.gif כנראה לא הבנת את מה

שאני הסברתי כל חיבוק בעיניי קשור לסיטואציה ולא בהכרח לדבר אחד חיבוק מתקשר לי להרבה דברים ובכל סיטואציה לדבר אחר כשאני מחבק ידידה זה חיבוק של חיבה כשאני מחבק מישהי שאני מכיר בפורום(לדוגמא כל המפגשים של פורום הארי פוטר) זה חיבוק של נחמד היה לפגוש אותך זה הכל...

Idan91

New member
מישהו דיבר עליך? ../images/Emo187.gif

לא הגבתי על מה שהסברת, וההודעה הזאת לא נכתבה עליך במיוחד. אמנם גם אתך קרה מצב שלא רציתי להתחבק אתך במפגש האחרון, וכנראה שזה קשור לתוכן כל ההודעות שלך, אבל ההודעה לא יוחסה אליך בלבד.

Idan91

New member
לא, נו, ../images/Emo187.gif

דיברתי רק על אנשים שאני לא מעוניינת בקשר שכזה אתם.

למעלה