שמש27

New member
היי גורצ´ס.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

מה שלומך ? נו, מצאת איזה סטודיו יאפי בליון ? ספרי, ספרי...

tofit

New member
../images/Emo127.gif

עוד לא מחר אני הולכת לבדוק איזה עשר דירות היום רק טילתי

Mon Cheri ! ../images/Emo24.gif

אנחנו בסדר - הגיע אלינו החורף סופסוף, סילבאן זכה במקום השני בפריימריז והחיים תמנהלים בקצב האקורדיאון. מה העניינים איתך? איך Gay Lion?

tofit

New member
../images/Emo186.gif

כאן נורא קר בערך שתי מעלות אבל היום לא ירד גשם ה קצת מעצבן העברית הירטואלית הזו

עברית וירטואלית?

איכסה. תכתבי באנגלית רצוצה, אנחנו נבין. גם כאן קר, ושכחתי את הסוודר בבית
לא נורא, מה זה כבר עוד דלקת ריאות. איך מצאי הדירות? עלובות ומוזנחות או מושקעות ומטופחות? יש מישהו מקומי שעוזר לכם לא ליפול בפח?

tofit

New member
sure

there is a reql astate lady that is working with us and she speaks english tom. we r going to c the apprtments you will not belive it but even the keyboard here is not the same

התפקיד של המתווכת הוא למכור, לא?

איך תדעו שאתם לא שוכרים בית בשכונה איומה או במחיר מופקע? המקלדות לא אותו דבר??? אתה אומרת שאין בהן את האותיות העבריות מתחת לאנגליות??? לא יאומן - ברברים פרימטיביים הצרפתים האלה.

tofit

New member
../images/Emo4.gif

חיבת ללכת נגמר המן ביי תמסרו נשיו

turrican

New member
זה טופית או שנדמה לי??

חברה , איפה סטיבן שפילברג? טוב אז אם להיות לוקאלי איפה יגאל שילון? טופית איתנו? רואה את הכול? פששש.. לא ייאמן כי יסופר. מה שלומך מותק?? הנציגה שלנו בצורפת.. החזיקו לה אצבעות , היא צריכה למצא דירה.

שמש27

New member
אולי our house של מדנס יעזור ? ../images/Emo8.gif

מה, פתחתם את ההודעה וחשבתם שיהיו מילים + תמונה + אינפורמציה ? חחחח הצחקתם אותי...
מה אני אלפא את טוריקן בע"מ ? תגידו תודה שאני זוכר מי שר או על זה שלא הבאתי לכם שיר כמו "מי יציל את הבית שלי" של דפנה דקל...

למעלה