טליה34

New member
מעניין מה

יותר טוב מסקס?
אולי.......סטייק טוב? אולי פאדג´ חם ומדהים? אולי זכית בפיס? אולי ....אה....אה.......אם את לא יכולה לספר לנו זה בגלל שזה קשור אלינו?......חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב....נכנעתי....שולחת לך גם
...שיהיה...למה לא? לראות מישהו כל-כך מאושר עושה כיף לחיבוק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מכירה את המושג.... אין דבר משמח יותר מאשר השימחה לאיד???? וזהו... אסור לי יותר לדבר על כך!

טליה34

New member
חחחחח...נראה לי שעוד

רמז קטנטן או שניים או אולי גם שלושה תספקי את יצר הסקרנות שלי שהולך ותופס מימדים מפחידים....

nightroll

New member
יש לי ההרגשה....

שמישהי במכבסה מצאה את עצמה ראש למטה ורגליים למעלה בשק של התחתונים...

ר ו ח

New member
אוף....../images/Emo67.gif../images/Emo98.gif

עכשיו היא ב- היי... מותחת לנו את העצבים...בקושי מפזרת רמזים.. לא קשור בסקס שלא נאמר אורגזמה.. לא אוכל... אז.. אז מה????????????????????????
דברי כבר!

גיוRא

New member
לי יש רשימה..שלהם.....

יום יומיים אראה מי נעלם..... בטח גמ´ני לא אהבתי אותו/ה...

גיוRא

New member
מבטיחה לקשקש בזנב?....זורק

מה שחשבתי..דוקא לא ממש ממש כאן.. סתם..נתפסתי לשורה..אחת..שלך..... ולא מוסיף... רבאק.... נוווווווווווווווווווווווווווווווווו מה השעה..? טוף,,לא´כפת לי..הולך הבייתה.. נקודה

יש כל מיני ריגושים בחיים......

אבל לך כנראה יש הזכות לחוות את כולם.... צהרי יום שישי... אותי הכי מרגש שהבית עוד זקוק לניקוי יסודי, האוכל לשבת עדיין לא מוכן... העיקר שאני באינטרנט... וגם זה אחרי שהרשתי לעצמי לטייל מעשר בבוקר... אל תתפלאו אם בטעות תגלו שהצטרפתי לפורום גרושים/גרושות... חחחח

גיוRא

New member
הרי את מגורשת.....לי....בהודעה זו..

כדת הפורם...בישראל... ואגב... רואים שאת יהודיה.. כי כתוב בתורת משה "לא תעבוד קשה"

למעלה