../images/Emo24.gif

החיבוק הזה מיועד לעצמי... למה? ככה!!!! הדבר היחידי שמשבית לי את השמחה .... שאסור לי לספר לכם למה אני כל כך מאושרתתתתתתתתת..... (ולא!!! הפעם זה לא קשור לסקס.... ויודעים מה? .... זה אפילו טוב מסקס!!!)

גיוRא

New member
חשבת שאולי את צודקת?..והחשוב.

באמת..סמוי מהעיין..? וסתם ככה ..בתוך..גיוRא ה..
יש כן בן-אדם... נוווווווווו קרציה אחת... מה השעהההההההההההההההההה? עומד לי... השעון.... אג"ב.. מזל טוב על..ה....... מתפוז.. ואיי ואיי אויי שרק ליהי לא תתן לליהי "אופ".. כי אז בטוח נריב..... שתהיה לך שבת נפלאה....
<-------אל-אף. גיורא

חחחחחחחחחח גיורא........

זה לא מה שאתה חושב והנושא שהתכתבנו עליו במסרים. לזה עוד אין לי פיתרון..... (אגב, יש לך צ´אנס נוסף להתחרט)

חחחחחחח.... לא!!

משהו טוב יותר.... ואני לא יכולה לספר כי זה לא אתי
ומנוגד לתקנון תפוז.... אבל......... זה יותר טוב מאורגזמה!!!

יוווווווווווווווו

תשמע.... הזכרון שלך טוב משלי.... וזה רק אומר כנראה על הביצועים שלי לאומת הביצועים שלך......
אגב, סתם כך ביננו בלי שאף אחד ישמע... זיוף תמיד מרעיש יותר מאורגזמה אמיתית!

טליה34

New member
חניבעל...פסססס...בוא רגע

תשמע...זה לא אופייני לי, ואני ממש לא רוצה לסכסך... אבל, אם אתה שואל אותי, לא הייתי עוברת על זה בשתיקה.......

חניבעל.

New member
אני נראה לך טיפוס נעלב??

זה נוגד את העקרונות שלי....... אל תדאגי,ציוץ שלי והיא חוזרת...... בנתיים
אחת לך.

חחחחחחחח

נראה לך שאשאר חייבת? את השריקה שלך יקירי (ולא רק הציוץ) שמעתי עד לכאן.... נו... וזה עזר??????

ה נ מ ר

New member
יותר טוב מאו.............? ליהי???

יש דבר כזה בכלל??????
אם הבנתי למה

אממממממ........

ועכשיו טיפה ברצינות.... כן יש דברים שהם יותר טובים מאורגזמה... כמו למשל: החיוך הראשון של ילדך הנשיקה הראשונה... טכס חשיפת דרגות בסיום קורס קצונה (של האחיינית שלי אתמול) ועוד ועוד... בקשר להצלחה... אין לי מושג למה התכוונת אבל בכל אופן

למעלה