../images/Emo24.gif

צר לי על ההיעלמות האינטרחטא שלי בגד בי וההגדרות כאן מרצדות בכיוון הנגדי שואל אני לשלום כולם ומאחל טובות רואות עיניי דבורים בענייני המובילים שבקלידים יצא לי לראות להאזין ואף לנגן על הPA2X PRO במרום נגינה ת"א את האמת - מגוון עקום של סאונדים, בנקים של תופים לא מי יודע מה מזכיר לי במידה מה את הi30 שהיה לי החבר'ה שם במרום הטיבו להחכים כשהביאו לשם כנראה מאן דהוא שישפוך להם שם את הסאונדים המזרחיים המתגלגלים במקלדות העל של קלידני הז'אנר המזרחי הסאונדים הנ"ל דוגמו אף במקלדת הM3 שם שהסאונדים שם נורמאליים ותו לא בכ"א הבנקים בPA2X לא מהטובים ששמעתי בלשון המעטה העיצוב אחלה, הטאצ' אחלה, 6 ורבע אוקטבות שזה אחלה, פוזה של מסך מתרומם והסאונדים לא מי יודע מה את הטיירוס 2 שמעתי לפני כ3 חודש והתאכזבתי האזנתי שוב לטיירוס לפני כשבוע ואיכשהו התחלתי להתאהב בצבע הסאונדים הנורמאלי בהחלט שם סט תופים נורמאלי בהחלט, אחלה סנאר ובייס דראם, גם הטמטמים לא טמנו ידם בצלחת הייאט נורמאלי, סמפלר, בקיצור הטמבלים תמיד יחסירו שורה ולא יתנו להנות מכלי כזה ב6 ורבע אוקטבות אהבתי את הטאצ' הקצת כבד שם, דבר שימאהה לא מי יודע מה זוכרת להיטיב בעניין זה עם מקלדותיה גיטרות קלין ואקוסטיות חמודות ודינמיות להפליא איני יודע. אולי אם הייתי מתיישב לתכנת את הנ"ל לעומק אולי אז הייתי מביע דעה שורשית יותר רולנד מבחינתי איבדו את הטעם הטוב עדיפות לשמוע קול שופר ולא את הסאונדים שם ואפי' בG70 לצערי לתת להם בעיטה אחת ולתמיד, בהם ובמקלדות פאר שלהם להוריד להם את האגו ועם זריקת מרץ לתמרץ אותם להנחיל נחלת מקלדות נורמאלית קורג לא חידשו משהו בעניין שלא לדבר על קטרון קיצר אנשים, תתכוננו להמתין לעשור השלישי משנה זו ואולי אז תבוא מקלדת חלומכם הגויים האלו משטים בכל עניין המקלדות ומחסירים פעימה או 70 בכל כלי חדש המוצע בעיטה לכולם אלמד לבנות קלידים ואבנה בעצמי אתחיל ברפסודה

והשרשור המתבקש: למכירה Roland G70

תיק נשיאה פדאל דוושה מקצועי סטנד מקצועי וכמובן - הG70 בפנים 10.900 0546560903 למכירה פאנטום76 סינטי אגדי למבינים 5000

לאחר שתגיע לידי הרחבת הultimate keys

מבית רולנד וארכיב אותה ואערוך מס' לא מועט של ניסויים במקלדת הG70 אוכל לחרוץ דעה אישית כוללנית יותר את הרחבת האולטימט קייס שמעתי והסטים שם דיי מרהיבים בלשון המעטה באסים סוף הדרך וכו' זה הכל לעת עתה כל השאר נאמר לעיל.

למה אתה מעצבן את איש הרוח???

הוא בתור מנהל האתר ביקש שלא יעשה כאן שימוש בקניה ומכירה - זה פורום מקצועי לא יד שניה???!!! ואם כבר אנחנו מדברים - היכן נעלמת - אנו מחכים בכליון עיניים להודעת כבודו על השתתפות במפגש הראש בראש, עם הכלים בסדר גודל שלך/שלנו???

../images/Emo12.gif

איפו כתבתי שאני נגד מודעות מכירה? אני לא בעד שירשור מכירה קניה אבל האופן כללי אין בעיה עם זה:) מאימתי אני "מנהל האתר"?

MTench

New member
פה זה אתר של פורומים

עכשיו ככה: תדע לך שלכל פורום יש "מנהל" (מישהו שמנהל את הפורום, ובד"כ גם הקים אותו, והוא אחראי לכללי הסדר בפורום). עכשיו אולי אתה לא זוכר, אז מנהל הפורום זה אתה. לא, אתה לא צריך להסמיק, אתה גם עניו וזה בסדר, אבל אתה המנהל ולכן זכותך לא להתרגז ולא להיות נגד הודעות מכירה. בסדר?

וואט דה פאק

"אבל אתה המנהל ולכן זכותך לא להתרגז ולא להיות נגד הודעות מכירה." ר' מנחם טננבוםטראח בובום סטוגודום, וכי איש הרוח התנגד לפרסום מודעות מכירה בפורום? קרא בשנית את השרשור ולעומק.

MTench

New member
לא אמרתי שהוא התנגד

רק מכיון שנטען שהוא מנהל האתר והוא "הכחיש" את זה בצורה מסויימת, אז אמרתי לו שזה בסדר שהוא לא מתנגד ושהוא לא מתרגז. תקרא אתה שוב ואולי תבין את ההומור הדפוק שלי. נ. ב. גם אני לא ידעתי שאני מרוקאי, אבל אם אתם אומרים?

אל תרתח אדון עזריאל אל תרתח

מפגש ראש בראש עם הכלים חשבת בטח שאני נייד עם רכב צמוד אני צפוני ולהגיע עם הכלי זו בעיה מפאת המשקל והגודל אם מאן דהוא כאן מאזור המפגש עם כלי דומה לשלי G70 שיביאהו ואגיע בקלילות בע"ה

אני אביא ג'י שבעים- תרגיע - רק תבוא

ואגב למה לך למכור אם אתה כ"כ מפרגן להרחבה הנ"ל ???

אמור לי

תקעו לך גזר איפושהו שכל שאלה שלך מלווית באלף ואחד סימני שאלה וקריאה? לבינתיים כשהקונים בוששו מלבוא אם תגיע לידי ההרחבה אעשה את הניסוי מעבדה אם טרם תגיע ההרחבה יגיע הקונה - אמכור.

למעלה