yonit107

New member
../images/Emo24.gif

לכל חברי הפורום היקרים והמתוקים יום אהבה שמח לכולכם
והמון פינוקים עם בני זוגכם מיוניתוש

וורדית3

New member
לכל חברי הפורום המקסימים,

חג אהבה שמח לכולם. באהבה רבה ל-i b a
ממני , מיכאלה ( ןןרדית 3 )

Kelin

New member
../images/Emo210.gif יום אהבה שמח לכולם ../images/Emo210.gif

מה המתנה שלכם לבן \בת הזוג? ומה אתם מתכננים להיום ? (אם יש תיכנונים
)
חג שמח לכולם ! אוהבת מאוד- קלי

Malka61

New member
נזכרתי מה היה שנה שעברה ביום הזה ../images/Emo65.gif

הילדים עשו לי ולבעלי הפתעה ארוחה ערב רומנטית במסעדה !!! ושמו לנו את לס מואה טמא בדיסק ורקדנו !!! איזה מתוקים השנה אני מפתיעה את בעלי קניתי לו מושב מסז' לגב של ד'ר גב ב1000 שקל
מה דעתכם ? יום אהבה שמח ופורח לכל חברי הפורום

Kelin

New member
איזו השקעה מלכה'לה../images/Emo192.gif

מושב מסז' לגב ??? וואוו הלוואי שהבן זוג שלי היה משקיע בי ככה
תהנו היום אני לוקחת אותו בערב לספא זוגי בהרצליה, לי הוא שלח פרחים לעבודה עם כרטיס ברכה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gifום אהבה שמח../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לכל חבריי הפורום היקרים
סיגלוש
דליה (אימי היקרה)
מלכה
מיכאלה (וורדית 3)
מור
קלי
יונית
מאיה
דניאל
מייק
אורי
הילה
אני לא יכולה לבלות היום כי אני לומדת בערב לצערי וגם בן הזוג שלי עובד אז אנחנו נחגוג את יום אהבה שלנו בשבת בעזרת ה' אז חברים יקרים שלי תבלו בנעימים היום אוהבת שירן

חברי הפורום היקרים

יום אהבה שמח לכולם תשתדלו להנות מיום מקסים זה אוהבת אתכם דליה

Malka61

New member
מייק שולח נשיקה איזה מגניב

דליה מה שלומך ? לא רואים אותך בפורום את בטח עובדת הרבה ושירן מפנקת אותו עם תמונות יפות תודה לשתיכן

M i k e s F a n

New member
חג ../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif שמח ../images/Emo70.gif

הגיע הזמן לקנות פרחים
, להגיד אני אוהב/ת אותך
, להפתיע ולהדגיש לאהובכם/ אהובתכם את אהבתכם !
ט'ו באב , חג האהבה היהודי . חמישה עשר באב הוא יום שמחה קדום לעם היהודי , היום העוצמתי ביותר לאהבה לפי התורה היהודית ,יום של אחדות ואהבה.
לאוהבים, מי ייתן ואהבתם תתחזק , בזכות יום האהבה המקודש הזה .
לאלה שלבד , מי ייתן ותמצאו את הזיווג הנכון שישלים וימלא את ליבכם .
אז שיהיה לכולם יום אהבה מאושר ומרגש
לכל בית ישראל ולפורום מייק ברנט שכולו מסמל אהבה !
סיגל

yonit107

New member
../images/Emo13.gif

לכל החברים היקרים שלי רציתי לשתף אותכם בהפתעה המדהימה שבעלי המתוק והמקסים הכין לי וזו רק ההתחלה לפני חצי שעה הגיעה שליח עם זר ענק של 30 ורדים אדומים וזר מתוק גדול של שוקולדים
ובתוכו הדיסק
החדש של מייק המדהים שלנו , העיצוב של הדיסק נעשה בריכה של ספר עם תמונות של מייק ובערב אנחנו הולכים לארוחה רומנטית איזה כיף להתחיל יום אהבה
עם הרבה מתוק על הנשמה. המשך יום אהבה מדהים ומקסים עם הרבה הרבה רומנטיקה מיוניתוש נשיקות

Kelin

New member
וואו יונית איזה כייף לך ../images/Emo24.gif

חוויה רצינית אתם נשמעים זוג יונים
יפה לך המשיכי כך רומנטית שלנו !

mike 1970

New member
אני היחידי שרק נזכר...

כיף לכם... אתם מדברים על חג האהבה ומה עשה לכם הבן זוג... ואני את חג האהבה נזכר בחברה שלי לשעבר... באסה... מקנא בהם... תהנו כמה שרק אפשר

Kelin

New member
לאורי../images/Emo140.gif

קודם כל מה שלומך ? אני בטוחה שעוד השנה תמצא לך בת זוג להיות איתה לא רק ביום האהבה אלא בכל יום
ושאלה שניה, למה התמונה של הפנים מטושטשת ?

mike 1970

New member
היי קלי

שלומי מצויין... מה איתך? הכל טוב? אני לא באמת לוקח את זה קשה... סתם קצת פגוע... לגבי התמונה זה אחד הדברים המוזרים... כל התמונות שאני שם באתר שצילמתי מהפלאפון שלי יוצאות מטושטשות משום מה... לדוגמא התמונה זאת הההופעה של אריק ברמן... וזה מה זה חבל לי שזה ככה כי אני אחד שאוהב את עצמי... ושהתמונות שלי מתחרבנות אני מתעצבן...

Kelin

New member
"everything gonna be allright...

everything gonna be o.k..." מכיר את השיר ? קח את החיים בקלות והאהבה תדפוק על דלתך במפתיע
ואתה חייב להחליף פלאפון ! באיזה חברה אתה ?
קלי

mike 1970

New member
מכיר את השיר...

החיים הם הדבר הכי לא צפוי שיש... פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה... אני בנתיים זורם, וגם טוב לי עם זה... הפלאפון שלי יחסית חדש... אני בסלקום וזה הדגם של-NOKIA 6233 יש לי אותו חצי שנה בערך... זה דור שלישי... אני מבסוט עליו חבל על הזמן... (רק באתר התמונות מטושטשות, אם לוחצים על התמונה אז רואים קצת יותר טוב) שאלה שטותית ולא קשורה לכלום: למה תמיד כשאת כותבת את רושמת בסוף את השם שלך... הרי רואים ישר מי שלך את ההודעה...
אורי

Kelin

New member
סטייל חתימת הודעה ../images/Emo9.gif

זה נחמד אתה יכול לעשות גם... צרף חשם שלך אייקון שאתה אוהב ותחתום איתו כל הודעה. (אם בא לך
)

למעלה