האם...

ישלישם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifהאם...

כבר נתתם לעצמכם היום, את הזכות לאהוב? בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

spidi2

New member
../images/Emo23.gifהזכות לאהוב...

לדעתי את הבוקר צריך לפתוח עם אהבה לעצמך, עם אהבה את עצמך ואהבה של הידיעה הזו שיום חדש עלה... המשפט: "מודה אני לפניך, מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך".. חקוקה בי מימיי כבן אדם דתי יותר. זה אחד המשפטים היותר חזקים.. לי ב
יש שני נסיכים מדהימים. כשרואים אותם ה
לא יכול שלא להיפתח לקראתם... אז כך שאת הזכות שלי לאהוב אני ממששת עוד לפני יציאתי מה
ועוד לפני שתיית ה|קפה....
חוץ'מזה... אני טוענת שכשיש זכויות... צריך לממש אותם, לא

ישלישם

New member
נשלחת בזאת אהבתי לנסיכייך../images/Emo23.gif

ואיך שילדים יכולים לפתוח לנו את הלב... לילד שבתוכנו. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
../images/Emo42.gifאני קם כל בוקר

ועושה שישה מחזורים של תרגיל הברכה את השמש
זה פותח את כל השאקרות, ומזרים דם לכל הגוף. זה ממלא אותי באהבה ושמחה ליום חדש של שמש והפתעות. אם אני רואה שיש לי מחשבות שליליות אני משחרר אותן בעזרת התרגיל שנתתי . עוד דבר שאני עושה זה להביט מהחלון החוצה לאמא טבע המופלאה, או זה ממלא אותי בהמון אהבה.
אחרי שאכלתי ארוחת בוקר, אני עושה כ 20 דקות מדיטצייה , (מומלץ בחום) ואז מתחיל את היום.

1234ab

New member
איזה כיף להתחיל....

את הבוקר בצורה כזאת, אבל מה קורה שיש ילדים קטנים שצריל להכין לבי"ס ולגן, נכון אפשר לקום מוקדם יותר..אבל גם ככה הולכים לישון מאוחר וקמים כמה פעמים בלילה אז....למי יש כוח לקום מוקדם.. תהנה מהבקרים הנפלאים הללו כל זמן שאתה יכול ואני מאחלת לך שהם לא יפסקו. מאחלת לך הרבה שמחה והנאה מהחיים.

היום? היום הזה ממש??? ../images/Emo4.gif

היום ניקיתי חלונות, קיפלתי בגדים, סידרתי ארונות!!! כיבסתי בגדים, תליתי בגדים, כיבסתי שוב, ותליתי.... אח"כ ישבתי לי לנוח כשגבי כבר לא מתוח... (חרוזים של פסח?
) מה לומר לך ישלישם יקירה??? היום אהבתי בעיקר את מכונת הכביסה!!! אבל תמיד יש מחר.... כי מחר יש לנקות עוד חלונות, ועוד ארונות... אבל איזה כייף... כבר אין כביסות!!! לילה טוב

ישלישם

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

פרחים מהשדה. אתם מכירים את זה, שפתאום... אתם מגלים ממש ליד האף שלכם, קרוב לבית בו אתם גרים, מקום מופלא שכזה? טוב, אז זה מה שקרה לי בשבת. ממש ליד הבית, גיליתי, ככה מאחור, או גילו לי, ליתר דיוק, חוות סוסים, עם מרחבים עצומים, כאלה בדיוק כמו שאני אוהבת, והמון-המון פרחים כאלה של אביב... רק לנשום... ללטף את הסוסים, שמיד מחברים לאמא אדמה ביחד עם כל מה שמסביב... אל תחפשו רחוק... האושר ממש כאן... הנה... תרגישו אותו... אתם מרגישים את זה? זה באוויר. רק צריך להגביה קצת עוף, אבל ידידיי... בשביל מה יש לכם כנפיים... אם לא בשביל זה?!... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה