o r l y s

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לכל האנשים המקסימים שלי!!!!!!!!! אני קוראת את כל מה שאתם אומרים לי ואני מבינה שהדבר הכי טוב שיש לי אחרי הילדים שלי כמובן זה אתכם. מריני, אוהבת אותך, את מקסימה ומדהימה והההההההההההמוןןןןןןןן סליחותתתתת ששכחתי אותך בהודעה של אתמול. ריקוש, מה קורה איתך, איך בעבודה? היום הבוס שלי בדרום, אז יהיה לי יותר זמן להיות בפורום. ניקולי, כיף לשמוע את כל מה שאת מספרת, מקווה שהבדיקה של הילד תצא טובה ושתדעי שאני ממש מאוכזבת שאין מפגש באמת רציתי להכיר את כולכם. רונן, לפי איך שאני הצלחתי להבין אתה בחורצ´יק צעיר אבל אני חייבת לציין עם המון רגש וחוכמת חיים - תמשיך ככה, אתה פשוט מתוק. ליאור, הבנתי כל מה שניקול ניסתה להסביר לי על חברים ותוספת שלי - רק חבר אמיתי יגיד את האמת, יכאב, ישמח ויבכה ו"ייתן על הראש כשצריך" אז אני באמת רואה בכם חברים אמיתיים בכולכם. אוהבת ושיהי לכם יום מדהים.

sidi

New member
בוקר טוב לך

מה שלומך? הבוס לא במשרד אז חוגגים הא?

o r l y s

New member
בוקר מקסים

היי, כן כשהבוס לא במשרד אני חוגגת, יותר נכון רגועה יותר, כשהוא כאן הוא משגע אותי אבל אחלה בן אדם. מה אתה עושה בפורום? אכזבה? או סתם כדי ל...........? שלא תבין אותי לא נכון, נחמד לנו שאתה כאן. וחוץ מזה אני לא כל-כך חדשה, פשוט עברתי תקופה קצת קשה ורציתי להיות עם עצמי בגלל זה לא הייתי פה. יום נעים, אורלי

sidi

New member
מממ

אני עושה בפורום מה שכולם עושים כאן, מקשקשים
הגעתי בעקבות אכזבה ונשארתי בגלל החברה שיש פה. ואני שמח שנחמד לכם שאני כאן, כי גם לי נחמד שאני כאן.

sidi

New member
או

והנה עוד מישהי חדשה
ברוכה הבאה לפורומינו, טוב תתחילי לשפוך.... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט ברוכה הבאה

@@

New member
אופק, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נורא נחמד מה שקורה פה בימים האחרונים, המון חברים חדשים מצטרפים. נשמח לשמוע עלייך. יום טוב

@@

New member
אורלי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני ממש מאושרת בשבילך, את יודעת למה? כי אני מרגישה שיש אופטימיות בדברייך שאת מנסה להתחזק ולא להתחבא ולברוח את רק תתחזקי במשך הזמן. אוהבתתתתת אותךךךךךךך כולנו פה בשבילך

ronen1981

New member
בוקר טוב שיהיה לך....../images/Emo9.gif (ולכולם).

שמח מאוד לשמוע שאני עוזר ולו בקצת. לי לפחות יש בוקר ממש טוב משום שאתמול בערב היתה לי שיחה ממש נעימה עם בחורה חדשה שקיבלתי טלפון שלה,והיום בבוקר התלבשתי יפה במכוון (אולי יציא לה להיפגש,היא סטודנטית כמוני בטכניון) ושמעתי בדרך ללימודים את החדשות המאוד טובות של פיטורי החרדים מהמשלה. (אני חבר רשום בשינוי עוד משנת 99 אז אתם מתארים כמה בשורות מהסוג הזה נשמעות טוב לי.) אז בינתיים הבוקר והיום מחיך אלי ואני מחייך אליו בחזרה
. שיהיה לך ולכולם יום טוב.... ובוקר אור. רונן.

@@

New member
שהחיוך ישאר לך עוד הרבה זמן

רונני, אתה מקסים
, האופטימיות שלך, החיוך עושה טוב בפורום. תמשיך כך עם ה
המדהים שלך יום טוב ומקסים

GALI02

New member
בוקר טוב לך

איך שפתחתי את העיתון בבוקר חשבתי עלייך ועל כמה שאתה בטח מבסוט... וגם אני חושבת שהגיע הזמן שמישהו יעשה את הצעד הזה. ובאמת חדשות טובות יש לך. המון בהצלחה. צחזיקה לך אצבעות.
גילי

GALI02

New member
אורלי בוקר טוב

אני כל כך שמחה שיותר טוב לך. ונכון שהפורום הזה ממש עוזר לשים דברים קצת בפרופורציות הנכונות? ובכלל אני מרגישה הקלה עצומה בעצם הכתיבה כאן וכמובן התגובות החמות והמדהימות והכי חשוב הכל כך אמיתיות...
גילי

mariana

New member
אני פשוט חולה עלייך../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות את האופטימיות שלך על הבוקר(כלומר צהריים) היום בבוקר קמתי בהרגשה חרא, באלי עלעבוד עבודה חדשה, באלי לנוח בבית איזה חודש ולא לעבוד, מגיל צעיר יש לי מלא דאגות על הראש, מאיפה זה בא לי? טוב אני לא אכניס אותך לצרות שלי. רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך ואני מאחלת לך יום הכי יפה שיכול להיות. וחוץ מזה גם אני מתבאסת שאין מפגש, רגע זה רציני? רציתי כל כך לראותך אותך ואת האחרים אוףףףףף איזה מבאס.

למעלה