יעל י

New member
../images/Emo4.gifמה הכי מפריע לכן ב"להיות שמנה"?

אני במצב רוח לא משהו בא לי להתעלל בעצמי

puchula

New member
בוקר טוב

מקווה שעברת את ערב ההתעללות העצמי בשלום והיום יום חדש. יום חדש, התחלה חדשה! יש המון דברים שהפריעו אבל מה שמפריע גם היום זה בעיקר ההרגשה שהאוכל שולט עלי ולא אני עליו אני עובדת על עצמי בהרבה דיבור פנימי כמה אני מסוגלת וחזקה. ובדרך כלל זה עובד ולפעמים לא בימים כאלו של המצב רוח כמו שנשמע שאת מתארת אני מנסה לחפש מה כן יעשה לי טוב, אפילו שיחה מחברה שמזמן לא דיברתי איתה, מקלחת או סרט טוב אני בעד להתמקד במה יהיה לי טוב כשאני אצליח לרדת כמו - להיכנס לגינס ההוא להרגיש טוב להצליח להכניס את הטוסיק לנדנדה עם הילדים

puchula

New member
המאבק

המאבק האין סופי באוכל ההבנה שהבעיה בשורשה נמצאת שם ואני תמיד אצטרך להתמודד החשק והדחף העצומים לשוקולד בלי חשבון החשק שלא עובר ובראש אני עדיין מסתכלת על עצמי לפעמים ואמרת לעצמי שאני די שמנה (למרות דאני כנראה כבר לא)

המראה החיצוני, זה שהאוכל משתלט עלי

זה שגם כשאני כבר במשקל טוב, אני תמיד ארגיש בפנים שמנה, או לפחות אהיה כל חיי "על המשמר", ואמשיך להאבק באוכל, שלא ישתלט עלי...

שלגון5

New member
../images/Emo13.gif רק עכשיו ראיתי את השרשור , לכן אני מרשה

לעצמי עדיין להגיב, מה שבאמת מפריע לי, שאף פעם בחיי לא הייתי שמנה, קשה לי לקנות בגדים, ואין ברירה, אני צריכה בגדים טובים לעבודה קשה לי מאד עם איך שאני נראית,, תודה למי שהתחילה שרשור כזה טוב שבוע טוב

יעל י

New member
../images/Emo7.gifואני אהיה הכי כנה איתכן ועם עצמי...

הכי קשה לאהוב את עצמי.

מעצימה

New member
שלום יעלי...

עברתי כאן במקרה...משוטטת קצת בפורומים לאחרונה... וההודעה שלך תפסה את עיניי... ״קשה לי לאהוב את עצמי״. זו אימרה חזקה מאוד...ולמה? תרצי לשתף למה זה כל כך קשה? ואם לא לשתף...אולי לעצמך ספרי למה זה קשה כל כך? ואם כאן בפורום אתם מדברים על ,שמנים ,רזים דיאטות ושינוי הרגלי אכילה.. אז יש לי שאלה. אם תסכימי לענות:אם היום את מגדירה את עצמך שמנה: באם תרזי יהיה לך יותר קל לאהוב את עצמך? והפוך: אם את רזה מידיי. באם תשמיני. יהיה לך יותר קל לאהוב את עצמך? אני באה מתחום של חיזוק נשים,והמשפט הזה שלך צרם לי מאוד..

יעל י

New member
היי מעצימה...

כן אני יודעת להגיד לעצמי למה. אני טובה בלהכאיב לעצמי,לרדת על עצמי וכו'. כאן לא אפרט כי זה באמת אישי יותר מדי. יש לי אשךיה כזו/מחשבה שם אהיה רזה,הרבה יותר רזה אני כן אוהב את עצמי יותר. בעקבות השאלה שלך התעוררת השאלה שאולי אני משלה את עצמי אבל...

מעצימה

New member
יעלי..

ומה את מרגישה בתוכך...שם,עמוק בפנים כשאת חושבת שאולי את משלה את עצמך?! אין צורך שתחשפי כאן יותר ממה שאת רוצה, או בפני...אבל אשמח לתת לך כאן את קצה החבל...כדי לחזור אל עצמך. והנה משהו קטן...תדמייני את עצמך רזה או במידות שמתאימות לרצונך,דמייני מה תלבשי ואיך תראי,את התגובות שלך אל עצמך,והסובבים אותך אליך....מן הסתם המון מחמאות תקבלי מהסביבה..מן הפה והחוצה,ואת תסתכלי במראה ותהיי מאוד מרוצה וגאה בעצמך....ומה הלאה..מה עוד ישתנה בעקבות זה...בזוגיות,ילדים,משפחה חברים,ואת עם עצמך.. יעל. מה את חושבת שבאמת באמת ישתנה ברגע שתרזי... את יכולה כמובן להגיב כאן או לעצמך בלבד..המטרה שלי לפתוח לך את מרחב המחשבה,המודעות שלך לעצמך...

יעל י

New member
במחשבות שלי ובדימיונות...

כרזה אני מצליחה יותר,בטוחה יותר,צוחקת יותר...להמשיך?

יעל י

New member
המסר בגדול הוא ש...

כיום כל מה שלא טוב ולא מצליח זה בגלל שאני שמנה ושארזה הכל יהיה טוב יותר.

בייבי 5

New member
למעצימה

בוקר טוב מצטערת על באיחור בתגובה אני תומכת בכל מה שיעל אומרת גם אני חושבת שכשארזה אני אוהב את עצמי יותר וכך גם אולי האחרים

מעצימה

New member
היי בייבי..

התקווה הזו, המחשבה...היא זו שנותנת כח...אבל האם אתן יכולות להיות בטוחות שאכן תהיינה מאושרות ובאמת האהבה העצמית תגדל? האם בכל שאר התחומים אתן אכן מוגשמות,מאושרות, אוהבות? גם אני כמוכן, וכמעט כמו כל אישה, נלחמת בכמה קילוגרמים..פעם עולה פעם יורדת..יש כאלו שצריכות להוריד הרבה ק"ג, יש כאלו שרוצות להוריד יותר ק"ג.וזה בסדר באם זה הופך להרגל חיים..צורת אכילה שונה ונכונה יותר.אבל כגודל הצפייה כך יכולה להגיע גם האכזבה. כיוון שאנו אמורות לאהוב את המהות שלנו ללא כל קשר לצורתינו שמן הסתם משתנה אין ספור פעמים לאורך השנים. תתחברנה לעצמכן,לאני האמיתי שלכן, לא לצורה החיצונית המשתנה,לא למה שאומרים או שאתן חושבות שאומרים עליכן, תאהבו את הפנימיות שלכן..תעשו,תהנו,תחוו...ואם גם תרזו..וזה יוסיף להנאה ולריגושים מה טוב...אם לא..אז תהיו שלמות עם מי שאתן. קבלו החלטות,תעשו דברים, תחוו הצלחות ותהנו ממי שאתן.

למעלה