Im back from the death

סילביא

New member
../images/Emo24.gifIm back from the death

טוב לא ממש מוות אבל שבועיים של לימודים למבחנים גם נחשב לא.? אז עוד לא ראיתי את 314 אבל אל דאגה , כבר קראתי את התגובות שלכן לפרק........ אז מה חדש בפורום? מה עושים חברי הפורום בקיץ? יש לי חדשות טובות וחדשות רעות: הטובות: כנראה שאני אוכל לראות הכי גאים בשידורים בטלויזיה .....הרעות: עם תרגום לספרדית החדשות הטובות באמת באמת: כנראה שאחרי ראש השנה אני טסה לשנה לארגנטינה!!!!!!!!!!

GaleOholic

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש: עצומה לעונה חמישית

As we all know Showtime is thinking of not bringing back Queer as Folk after the fourth season. There has been an online petition created to ask Showtime to extend Queer as Folk for a fifth season. If you want Queer as Folk to continue, as I assume many of you do, take a minute to sign this petition! Thank you!

tulchi

New member
בוקר טוב לך!

חתמתי על העצומה הזאת כבר 14 פעמים. עוד מעט יגמרו לי המבחנים ואני אשקוד על ניסוח מכתב לשואוטיים על אותו נושא בדיוק אבל הוא יהיה חתום ע"י כולנו. מזכירה לכם לשלוח לי מסר אם יש לכם משהו שהייתים רוצים להגיד לקאוליפ או לשואוטיים על עונה 5 ואני אכניס את זה במכתב המשותף!

tulchi

New member
וגם לי יש נצל"ש- Street Time

העונה השניה של Street Time תתחיל ב 6 לאוגוסט עדיין לא ידוע לי באיזה פרק גייל משתתף. למישהו יש איזושהי פיסת אינפורמציה בקשר לזה?

GaleOholic

New member
תכתבי למר כהן ולמר ליפמן../images/Emo3.gif

שכאן במדינת היהודים(!) מאוד אוהבים גויים הוללים
ושאם אי-פעם הם יגיעו ארצה (ליפמן וכהן) אני מוכנה לקחת אותם לבית התפוצות לחפש שורשים ואח"כ לכותל לשים פתק.... מה יש לי להגיד להם???? לא סופרים אותנו!!!

tulchi

New member
כ"כ הרבה עוינות בהודעה אחת!

שלא יספרו עד מחר! אני רוצה לכתוב!!!!

רינת4

New member
פרק? פרק מסכן?

לא אמרת פרקים? אאאאאאאהההה!!! למה אני צורחת? כי אינ עושה כאן חפיפה למישהי מהבוקר ונמאס לי!!!אני מנצלת את היותה בשירותים כדי להיכנסז לכאן.

tulchi

New member
אה...לא יודעת

אולי פרקים...יכול להיות אין כ"כ הרבה אינפורמציה על הסדרה הסופר סודית הזאת. משתתפת בצערך על החפיפה אבל תשדלי לסיים אותה מהר כדי שתשבי כל החודש רגל על רגל והיא תכין לך קפה ותזמין לך אוכל.

bj לנצח

New member
אוי ואבוי!!!!!

מזה!?!?!??!?!!?!?!? זה נראה כאילו מאבק ממש צמוד!!! 48 אחוז רוצים שהסידרה תרד!?!??! מה הולך פה? מה קורה לאנשים בעולם?!?

רינת4

New member
נחשי לאין היא הלכה כרגע?

להביא את האוכל שלי מהמקרר כמובן...

רינת4

New member
בטח שהצבעתי!

ראית את החוצפה? 48 אחוז אומרים שיבטלו. אנשים רעים רעים רעים!!! אפשר להצביע כמה פעמים?

tulchi

New member
תצביעי כמה שאת רוצה

אני בכלל לא יודעת מה זה הדבר הזה ואם מישהן בכלל טרח להסתכל. אניווי אני בטוחה שאיזה אידיוט אחד ישב והצביע NO 18421 פעמים!

סילביא

New member
מה זה?!?!!?!?!?!?!?!?!?|בוק

אין להם בושה? מי הם ה48 אחוז האלא . תביאו אותם לכאן אני הראה להם מאיפה משתין הדג ועל מי!!!! אין להם מה לעשות עם האצבעות שהם לחצו על ה"לבטל" בבקשה שילכו ויעשו שרשרת אנושית בה כל אחד דוחף את האצבע שלו לתחת של זה שמקדימה לו.. זה גם יביא להם הנאה רקטאלית , וגם יחזיק להם את הידידם עסוקות כדי שלא יעשו דברים מטומטמים. אין חוק שאוסר להיות כל כך טיפש?!?!!??!

סילביא

New member
חדשות רעות

ה48 אחוז הללו באמת קיימים (מקווה שהם כבר מייסמים את ההצעה שלי מההודעה למעלה) כי אני ניסיתי להצביע יותר מפעם אחת והמספר לא זז...

למעלה