Hey

../images/Emo24.gif Hey

היום ראיתי את אפרת גוש בתכנית בידור של yes. איזה יפה היא
היא כל-כך מהפנטת כשרואים אותה ! ראיתי אותה לראשונה בת"א - כיכר רבין של Live Earth. היא ממש זייפה שם ! זה היה כל-כך מבייש...אבל רק מלהסתכל עליה שכחתי על זה ... מאיפה היא צצה פתאום? אף פעם לא שמעתי עליה.. אני מבין שהיא חדשה בתעשיית המוסיקה, נכון? בכל מקרה, שבת שלום לכל הפורום !

Shir FGS

New member
חדשה, היא לא.

תלוי כמובן במושגי זמן של כל אחד ואחד. עכשיו היא יצאה עם שני סינגלים לרדיו, לפני הלייבאירט', אבל האלבום שייצא הוא האלבום השני שלה כבר. אפשר לומר שהיא גולתה ע"י מר יוני בלוך. הוא גם הפיק את אלבומה הראשון. הפיק מוזיקלית. אני לא יודעת בדיוק מתי הוא יצא, אבל לפני יותר משנה. לדעתי תקשיב לשירים שלה. יש לה קול מהפנט גם כן. לא שמעתי אותה בלייבאירט' אבל שמעתי שהיא שרה שם לא משהו. אבל אני יכולה להבטיח שיש לה קול מאד מיוחד, עוצמתי ומהמם. תהנה

הורס 17

New member
היא בהחלט יפיופה

אבל ממש לא חדשה, היא בין הזמרות הבולטות בארץ ודיי מוזר שלא שמעת עליה גם אלו שלא ממש אוהבים אותה ואלה שבכלל לא מתחברים איפה שהוא שמעו פעם את המילה אפרת גוש הדיסק הראשון שלה והדיי מוצלח גם נגיד יצא במרץ 2005, אבל היא כבר הופיעה הרבה לפניי בהופעות של יוני בלך.... השיר הכי מוכר שלה, תמיד כשאתה בא, שגם בוצע בכוכב נולד אם את צופה, יצא בסוף 2004

תמר08

New member
דווקא לא כולם שומעים עליה..

גם אני הכרתי אותה רק השנה וגם זה רק בגלל שהכרתי את יוני בלוך.. רוב הכיתה שלי אמרו לי שהם לא שמעו עליה.. כאילו.. מיזו בכלל?

הורס 17

New member
באמת?

אצלי בבסיס דווקא כולם מכירים אותם פעם אחת עשיתי ש.ג ושמתי תדיסק שלה וכולם שעברו עושים וואי אפרת גוש וזה וחלק אמרו גם מה אתה שומע תמוזרה הזאת... אבל הכירו... ויש לי המון חברים בכללי שגם ממש אוהבים אותה והכל שדבאים איתי להופעות וזה... קיצר ממש מעטים הפעמים שנתקלתי באנשים שלא ידעו מי זאת, וגם הם היו כאלה שעברו את גיל ה25

הורס 17

New member
בע"ה בקרוב

אני לא יודע אם אוכל עדיין להגיע להופעה של ה11.8, אבל לזו שאחריה אני אגיע, אפרת מתכננת עוד מלא הופעות.... באחת מהם יהיה מפגש פורום חח

שלום לך,

חדשה היא לא כ"כ. אני למשל, מכירה אותה דרך יוני בלוך. כמו שכולם אמרו כאן, היא הופיעה בעבר עם יוני בתור זמרת ליווי ואז הוא הפיק מוזיקלית את הדיסק שלה "אפרת גוש" וסיבוב ההופעטות הראשון שלה.

לדעתי

יש לה צבע קול ייחודי, אין ספק. לא יודע אי היא שרה את השירים הללו בלייב, כי לא התרשמתי מה- Live earth..זיופים נוראיים! וגם היא התנהגה על הבמה כאילו היא לא יודעת מה לעשות שם. בגלל זה גם חשבתי שאולי היא טרייה ממש על הבמה. בכל מקרה, אני ממש אהבתי כמה שירים מהאלבום, ואני גם מחבב אותה על המראה שלה - מראה הוליוודי כזה...

מה הקשר?

אני לא זוכר ששאלתי אותך בנוגע למה את אוהבת.. אני אמרתי את דעתי עליה, ואני חושב שיש לה מראה הוליוודי - יש בעיה?

למעלה