CLR

../images/Emo24.gifCLR../images/Emo24.gif

שוחחתי היום עם חבר, שאמר לי שהוא עובד סדוט נט, ומפתח מול ה CLR, כשהכוונה לא מול ה Famework, אלא מול יכולות של ה CLR להציף ארועים, לספק מידע איזה אוביקט קרא לאיזה אובייקט, לאילו מתודות וכו'. אני לא מתכוון להתעסק בזה, אבל הוא עשה לי קצת כאב ראש, מישהו יכול להסביר לי קצת יותר מה זה בדיוק ? מה היכולות לפיתוח מול ה CLR בכלל, ושל הדוגמאות שהוא הזכיר בפרט ?

ציפיתי לתגובה יותר מפורטת ../images/Emo13.gif

מה זה Pofiler ? ובאופן כללי אשמח מאוד מאוד (מאוד) אם תוכל לפרט מיכולות של ה CLR להציף ארועים, לספק מידע איזה אוביקט קרא לאיזה אובייקט, לאילו מתודות וכו' וכיצד ניתן לעבוד מול ה CLR ברמה התשתיתית, ומה ניתן לקבל ממנו...

nattygur

New member
אילן

אני פשוט על מטוס היום ל 3 שבועות לכן אני קצר בזמן בימים האחרונים. אני מבטיח תשובה מפורטת כשאחזור (כנראה בדמות עוד מאמר
)

אוי ואבוי.... ../images/Emo10.gif

ראשית תודה כמובן, מצטער שאני מטריד אותך
אם אתה/כל אחד אחר יוכל לכתוב תשובה כאן, לפני המאמר (3 שבועות זה נצח...) - אודה לו מאוד (מאוד) מאוד ! שוב תודה ו

gilad g

New member
Profiling

ל-CLR יש API מסוים שמאפשר לך לעקוב אחרי הפעולות שלו, לאיזו מתודה הוא קרא, כמה זמן לקח, וכו' וכו'. יש תוכנה ששמה CLR Profiler (היא בקישורי הפורום), שמציגה את הנתונים האלו בצורה נוחה

../images/Emo45.gif WOW ../images/Emo70.gif מעולה ../images/Emo70.gif איך אני...

עוקב ומקבל מידע על הפעולות שלו (לאיזה אובייקטים הוא קרא, באיזה סדר, איזה מתודות הפעיל, וכו') - אבל לא דרך תוכנה, אלא דרך הקוד ? כלומר, אני מניח אם קיים API לנושא, הוא בדיוק בשבילי
אפשר לקבל פרטים לכדי ה API הזה ? (שאני מניח שהוא תחת ה Framework...) אגב, הכלי CLR Profiler גם משתמש ב API הזה ע"מ להציג את הנתונים ? תודה גלעד !

gilad g

New member
ה-API

עובד בסביבת unmanaged, כלומר אתה ניגש אליו ע"י כתיבת קוד ב-++C, ולא ע"י כתיבת assemblies של דוט נט. אף פעם לא עבדתי איתו, אבל הנה מאמר שאני חושב שיעזור לך: http://msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/01/11/NetProf/default.aspx "אגב, הכלי CLR Profiler גם משתמש ב API הזה ע"מ להציג את הנתונים ?" כן.

אתה בטוח ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ני מעוניין לקבל נתונים כאלה דרך #C, כיצד אני עושה זאת
יש אולי API אחר ב Framework שמסוגל לספק לי נתונים לגבי ה CLR
שוב תודה

gilad g

New member
אני לא מבין

למה להמציא את הגלגל מחדש
למה לא להשתמש ב-CLR Profiler (כלומר, התוכנה המוכנה מראש, שמיקרוסופט כבר כתבו)

מכיוון שברצוני לקבל את הנתונים

בזמן אמת, לדעת איזה אובייקט קרא לאיזה אובייקט ואילו מתודות הופעלו, ולקבל החלטות בהתאם, בזמן ריצה.

למעלה