תודות ...

ronil4

New member
../images/Emo24.gif תודות ...

תודות למי שתרמו ועדכון. * תודה לתותית16 החמודה שתרמה משחק,בגדים ועוד דברים - הבגדים הועברו למשפחה נזקקת - המשחק לגן לילדים אוטיסטים והדברים האחרים למשפחות אחרות דרך מיכלית הרכזת. * תודה לקרישנוש ולמי שתרם את המשחקים ,המשחקים מוינו ע"י הגננת האחראית על הגן לילדים אוטיסטית - המשחקים שהתאימו (שתי שקיות גדולות) נלקחו על ידה לגן - יתר נמשחקים שאינם מתאימים אדבר עם קרישנוש עליהם. * תודה גם למיכלית על הקורקינט שהועבר גם הוא לגן. * תודה למיכלית גם על השקית עם הבגדים שהועברו למשפחה החד הורית בגבעתיים. * בתכנון גם הקרטון מתימולש מקווה שעוד השבוע. שבוע טוב לכולם וכן יירבו כמותכם. ד

תודה לניגונים על העברת

הקומקום ממני לאולי ואולי לא, ומשם לנירה63, ובכלל על כל העזרה שאתה מושיט בשינועים.

גליתrt

New member
../images/Emo23.gifתודה להדס ופיצקי!!../images/Emo23.gif

שהיתה כזאת ע-נ-ק-י-ת והבינה שאני מגיעה במיוחד מי-ם לאסוף את ה-T.V, ואירגנה שינוע לי-ם!!!!!!!! אלפי תודות, וחבל שלא יצא לנו להפגש, בפעם הבאה
...
לקטן.

גליתrt

New member
../images/Emo23.gifתודה לענת, שכנתי הנהדרת../images/Emo23.gif

על המזרונים הטובים, שמצאו דרכם אל בית הזוג ממודיעין. ועל הבגדים, שגם מצאו
חם! ועל זה שאת כל הזמן בודקת, "מה עוד יש לי לתת?"

גליתrt

New member
../images/Emo23.gifתודה, לאלירן נוש../images/Emo23.gif

על עבודתך הנפלאה עם הזוג ממודיעין. כ"כ משמח לפגוש 'אנשים טובים באמצע הדרך', כייף שזכינו..

גליתrt

New member
../images/Emo23.gifתודה ענקית ומיוחדת לבעלי!!!../images/Emo23.gif

ששכחתי אותו מעט...
שתמיד מוכן לנסוע לכל מקום ובכל שעה כדי לעזור בשינוע, גם אם הוא אחרי שלושה שבועות ב'שטח'-בצבא, ומגיע סחוט מעייפות... תודה נשמה גדולה שלי שזכיתי בך
.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה ענקית לשני69

שבאה באוטובוסים עד אליי כדי לעזור לי למיין ולארגן את כ-----ל ערימות הבגדים הענקיות שהתרכזו אצלי מכל אזור רחובות. תודה יקירה, בלעדייך לא הייתי יכולה להשתלט.

נירה63

New member
תודה לאולי ואולי לא ולבעלה על השינו

השינועים ועל העזרה הבלתי רגיחה שלכם תמיד וגם בשעות בלתי רגילות, ערב לילה לפני עבודה אחרי העבטדה...תגידו מתי אתם נחים קצת?????????? תודה נירה.

נירה63

New member
תודה לבחורה הנחמדה שכחתי את שמה

סליחהההההההה , תודה לך על השקיות עם הבגדים והצעצועים שקבלתי מימך וכבר הועברו על ידי אולי ואולי לא לחד הורית ולבן החמוד שלה...

יובל2

New member
תודה מליונים לנירה שלא מפסיקה לדאוג

לנו ולצ'פר את הגוזלון שלי

יובל2

New member
ותודה לאולי ואולי ולהילה חברתה על ה

השינועים הבלתי פוסקים
אני מחרימה לך את הילה
היא מ-ק-ס-י-מ-ה

נירה63

New member
יובל2 יש עוד שתי שקיות עבורך

כנראה שיועברו לאולי ואולי מחר/מחרתיים, ולאחר מכן יגיעו במהלך השבוע אליך...

למעלה