תודה

../images/Emo24.gifתודה../images/Emo24.gif

איזה יום הולדת מוצלח היה לי
תודה ענקית על שרשור הברכות המרגש (את השיר drowning שמעתי כמעט בלי הפסקה בסופ"ש
). תודה על הטלפונים והמסרים. תודה על הבילוי הנפלא ביום חמישי איתכם - ללא ספק הוא היה קדימון מעולה לסופ"ש
תודה ענקית לשתיים נפלאות שלא הפסיקו להצחיק אותי - האחת כחולה בתפקיד שהרסה אותי אתמול (נו, היא מ-א-ממת) והשניה כחולה מהכנרת שתהרוס אותי מחר ואני מודה לה למפרע
ואחרון אך הכי חביב, תודה מיוחדת לאחד ש"מסתובב כאן" והפך את יום ההולדת הזה למשהו הכי מיוחד בעולם
שיהיה לנו שבוע נפלא

../images/Emo68.gif...

יפתי, היה לי כיף אתמול, הצחוק שלך הוא אחד הדברים הכי מעלים חיוך שיש- (רק לא במקום ציבורי, נו, באמת, לא הצחוק ולא הקומביניזון
)

Bubble Girl 27

New member
מי מסתובב כאן??? ספרי ספרי

כיף לקרוא שהיה לך כיף... הלוואי שכל מה שאיחלו לך מכל הלב וכל מה שאת מבקשת יתגשם במהרה ולטובה.

mr_lonely

New member
../images/Emo39.gif זה ?

"'Cause everytime I breathe I take you in And my heart beats again Baby I can't help it You keep me drowning in your love Everytime I try to rise above I'm swept away by love Baby I can't help it You keep me drowning in your love" ( Droning - Backstreet Boys )

אני מודה

אני - שוב מתחילה מחדש - מכורה לשירים של ה Backstreet Boys. הרסת אותי עם הקישור לשיר...
(כן, ווינסטון הטעם המוזיקלי שלי רדוד לחלוטין, אבל אני חולה עליו
)

mr_lonely

New member
כעת יש לך עוד אחד...

אני צריך לשמוע אותך מזמרת...
דווקא מעניין...

אנחנו בשלבי ארגון (כרגע מחשבתיים בלבד)

של ערב קריוקי. אני אומנם לא נוהגת לשתף פעולה בערבים כאלה (ביישנית שכמותי
), אבל אם תבטיח שאתה בא, אני מבטיחה לשיר

mr_lonely

New member
הממממממ.........

תחשבי...תחשבי.... זה מה שנקרא לחץ פיזי מתון..... חכי....חכי....

אני 27

New member
עד לכאן שומעים ....

את קצת מזייפת בפזמון ... אבל תמשיכי ... בסוף זה יצליח

love u11

New member
המון מזל טוב

לא השתתפתי בחגיגה (וחבל לי) אך, אני שמח מאוד בשבלך, ...מתחילה... (עם מי?). שהיה לך את כל הטוב שבעולם שאת מבקשת לעצמך והמון המון אהבה

למעלה