שלום!

ravine

New member
../images/Emo24.gifשלום!

שלום לכל חברי הפורום המקסים הזה! אני רעות, מירושלים(כן כן.. המקום הנידח הזה שגלי לא באה להופיע בו
) ואני ממש אוהבת את השירים של גלי עטרי. לדעתי היא הזמרת המוכשרת ביותר בארץ! ואני גאה בכך שהיא חלק מאיתנו!
ומאחלת לה ובעיקר לנו שתמשיך לרגש אותנו כמו שרק היא יודעת! רציתי לדעת אם נוכל אולי לארגן מפגש מעריצים עם גלי בזמן הקרוב (כי אני מתגייסת עוד חודש
)ואני ממש רוצה לפגוש אותה לפני כן.. אולי יש כאן מישהו שיכול לארגן את זה?? זה יכול להיות נחמד... אשמח להכיר אתכם יותר! בני כמה אתם? ומאיפה אתם?.
רעות.

היי רעות!!!../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

ברוכה הבאה לפורום!!!
לא נראה לי שבקרוב נארגן נפגש עם גלי, היות והיא ממש עסוקה. אצל הירושלמים זו באמת בעיה ההופעות שלי גלי
היא פשוט לא יוצאת מאיזור המרכז
מקווה שבקורב תהיה הופעה ותכלי להיפגש איתה
בינתיים את מוזמנת להישאר פה
אני אלירןף בן 20 מראשון
גיוס נעים

ravine

New member
תודה רבה!

הבנתי שההופעה הקרובה היא בהרצליה..מקווה שאני אוכל לבוא. אתה יודע אם תהייה שם? ובכלל, אני נורא אשמח לפגוש את כל חברי הפורום! סוף סוף יש מישהו שאפשר לדבר איתו! (החברים שלי לא ממש אוהבים את גלי ככה שמאוד קשה לי למצוא מישהו שיבוא איתי להופעה.. נו טוב, ההפסד כולו שלהם!
)

את ממש מזכירה לי אותי../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

חברים שלי ממש לא שומעים גלי עטריף ולא הולכים להופעות. אני בזכות הפורום הזה התחלתי ללכת להופעות, הכרתי פה מלא אנשים שהיו חברים טובים שלי במציאות שאיתם אני הולך
אני לא נראה לי אגיע, ההופעה היא במוצ"ש ולא רוצה להיתקע עד מאוחר, לפני תחילת השבוע הזוהמתי

ravine

New member
אני אשמח

להיפגש אתכם וללכת איתכם להופעות!
משום מה זה נראה לי הרבה יותר נחמד ללכת עם מישהו שבאמת נהנה ורוצה להיות שם מאשר עם מישהו שמזכיר כל הזמן שהוא שילם על זה 100 שקל והוא גם ככה לא רצה לבוא..

זה באמת יותר נחמד../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif

אני אם לא הייתי מכיר את החברה פה לא נראה לי הייתי מגיע להופעות
כי לא הייתי הולך לבד, וגם לא גורר איתי מישהו שלא רוצה

hilali1

New member
היי.. ../images/Emo140.gif

וגם אני מירושלים.. וגלי לא באה לעירנו ים זמן.... הייתי לפני שנתיים בהופעה בירושלים בבית שמואל. היה מדהים וחבל שמאז גלי לא באה שוב. אבל אנחנו אופטימיים ומקוים שזה יקרה מתישהו בקרוב!

ravine

New member
אם הייתי יודעת איך להפעיל עליו לחץ

הייתי עושה זאת בשמחה! אבל אני לא חושבת שהוא יהייה מעוניין להקשיב לי בכל אופן..

הוא דווקא מקשיב../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif

אחרי הופעות אפשר לדבר איתו. הבעיה היא שוואלה כבר הרבה זמן אנחנו אומרים לו שיש ביקוש ךלהופעה שם...ופשוט כלום
רק באיזור המרכז

hilali1

New member
אפשר להתקשר אליו

אם כי אני לא מאמינה שזה יעזור... גלי עסוקה מאוד ובקושי מופיעה.

באמת היא מופיעה מעט!../images/Emo4.gif

מה גלי עושה באמת בימים אלו, חוץ מהופעות? כי היא מופיעה ממש מעט, אני לא מבינה... למהההההה??

שרית7

New member
אז האמת היא שממש לא מעט

פשוט אין הרבה הופעות פתוחות לקהל הרחב (באופן יחסי) כי היא עובדת על תקליט חדש והמופע שלה אם לא שמתם לב רץ כבר שנתיים. וכמו כל אומן מצליח היא חייבת להוריד פרופיל כדי לתת לקהל זמן להתגעגע. מחר למשל היא מופיעה ללשכת עורכי הדין ובמוצ"ש לה גם כן הופעה במוצ"ש הבא יש הופעה בקצלוט בהרצליה. מעבר להופעות היא עובדת על אלבום חדש והיא מצלמת שתי תכניות טלויזיה יום יום האחת נקראת ללכת עד הסוף שתעלה בערוץ 22 בהשתתפותה 11 פרקים אחת לשהוע והשניה תכנית אירוח פיילוט נשים שתשודר בכבלים יום יום וגלי תהיה אחת המגישות.

למעלה