שלום!!

normajane

New member
../images/Emo24.gifשלום!!

אני כל כך שמחה שמצאתי אתכם. אנשים בכלל לא מודעים לגדולה של MUSE, אם הם בכלל מודעים לקיומם. כמה שאלות שמטרידות אותי: 1. האם יש תאריך משוער ליציאת האלבום הבא? 2. האם יש כתובת שאפשר להגיע דרכה ללהקה או להנהלה? 3. אם יש עוד מעריצים חוץ ממני, אולי הם יבואו להופיע בארץ? המשיכו כך, הפורום מדהים!

TeamMidgets

New member
הממ

1. לא שידוע לי 2. זה האתר הרישמי,לא יודע אם אפשר משם, אבל זה הגיוני 3. אולי, במילניום הבא, כשהמשיח יבוא
, ברצינות לא חושב שיש להם מספיק מעריצים בארץ, וגם אם יש האינתיפדה צריכה להסתיים לפני שהם יגיעו

NiKi†a

New member
welcome ../images/Emo8.gif

הגעת בדיוק למקום הנכון! :) 1. בינתיים אין חדשות על כל אלבום חדש שעומד לצאת, או לפחות לא ידוע לי משהו כזה. 2. אני חושבת שבאתר הרשמי יש אימייל או משהו.. 3. אני בספק מאוד גדול אם הם יגיעו לארץ, בינתיים יש סיכוי קטנטן שאני נוסעת להופעה בחו"ל אז אני שמחה גם ככה
למרות שאני מאוד מטוחה, שאם הם יגיעו לארץ יהיו מלא אנשים שיגיעו להופעה..מסתבר שיש מלא מעריצים בארץ ואנחנו לא יודעים על קיומם :) ותודה רבה, אשמח אם תישארי

ramoni

New member
ברוכית הבאית..

את מוזמנת להשאר כאן..
את מוזמנת לספר לנו איך נגלית ל"מוזה" של חייך.. איזה שירים\ אלבום את הכי אוהבת(בעולם הבא אני אגיד "שיר", אין דבר כזה לאהוב שיר אחד של מיוז מעל האחרים) באשר להגעתם ארצה.. היה להם ראיון עם עיתונאי ישראלי דרך צאט, קוראים לו גלעד והוא כותב כאן מדי פעם(spacedementina) באחת השאלות שתרו לאויר, היה לגבי הגעתם ארצה, הם השיבו שעם יהיה להם מספיק סיבות כדי להגיע הנה, הם ישמחו להגיע, אבל נראה לי שזה יקרה רק שהלייבל שמיצג אותם בארצנו(MCI) הפרלולה יפעיל קצת יחסי ציבור בכדי שאמת את דברם... אבל ניכה, אין לנו מה להציץ בשעון,כולנו יודעים שגם אם הם היו מוכרים רק לך הם בכל זאת היו ממלאים את כל הבימה או את קיסריה, מכיוון שמדובר בחזון שכבר לא ממומש משהו כמו 4 שנים(מאז תחילת האינטיפאדה). אז אין מה חעשות אפשר רק לחלום, אבל תיד אפשר לראות אותם בחו"ל

normajane

New member
well../images/Emo4.gif

תודה כולם על התשובות (הדי מיאשות). מההנחה שרובנו לא יכולים לנסוע להופעה בחו"ל, אני קוראת לכולם להפציץ את MCI במיילים ומכתבים בדרישה חד משמעית: הבו לנו MUSE! משהו שמטריד אותי: ב-TIME IS יש שורה כזאת: "and now you know i'm trapped, sesnse of elation" כפי שמצאתי באתר הרשמי. ואילו בחוברת שמצורפת לדיסק כתוב: "since ovulation" עדיף שלא תבדקו מה פירוש המילה הזאת. מה זה צריך להיות?! מישהו סתם מקשיב לדיסק ורושם מה שבא לו? בכלל, יש שם המון טעויות.

TeamMidgets

New member
מצאתי הרבה טעיות בדיסקים של מיוז

היה גם משהו בהיסטריה, לא זוכר בדיוק מה, וגם איזה מילה חסרה בסיטיזן אירייזד, משהו זניח, אבל הדבר הכי מעצבן זה שבאבסלושן החליפו בדיסק את המקומות של איזה 3 שירים, ז"א ראיתי בחוברת שאמור להיות עכשיו blackout לדוגמה ואז הקפיץ אותי tsp, ואז הבנתי שהם החליפו במקומות את כל החצי השני של הדיסק בערך, מעצבן, לא יודע איך לא שמו לב לזה

ramoni

New member
דוקא שמו לב

מאמר באתר הרשמי שהתיקון בוצע, ואם תיגש בזמן הזה לחנות הדיסקים עדכנית(נניח, דיסק סנטר" בדיזינגוף סנטר) אתה תמצא את הלייריץ המתוקן, בדיעבד הדבר קורא הרבה פעמים שהדקדקנים ששולחים לדפוס, לש שמים לב, עליהם מוטלת האחריות לתקן את שגיאות הכתיב(איזה מזל שאני לא עובד איתם, אחרת היתה להם הרבה עבודה..)

למעלה