שלום לכולן

../images/Emo24.gifשלום לכולן

רציתי להגיד לכן משהו וגם לשאול שאלות אז ככה:אני מציצה לפעמים בפורום המקסים הזה ורציתי להגיד לכן שאתן מדהימות אני מעריצה אתכן על הקושי שאתן עוברות שאף אחד לא יכול להבין ואני מאחלת לכולכן שתעופו כבר לפורום הריון ולידה ומהר עכשיו לשאלה אני בת 24 היו לי 2 הפלות מיוזמתי שבהן נצפה דופק והכל היה תקין אבוי לי על מה שעשיתי ואלוהים יודע שזה לא היה באשמתי ואילו הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורנית הייתי משאירה ומגדלת את הילד לבד מאז התחתנתי ובעלי שבזמנו רצה את ההפלה ממנו נכנסתי שהיינו חברים (אני בוכה עכשיו שאני מספרת לכן) היום אנחנו מנסים 8 חודשים ואחרי חצי שנה של ניסיונות נכנסתי להריון אך זה היה הריון כימי לצערי אני משתוקקת להריון עכשיו אני חודשיים אחרי הפלה וברצוני לשאול אתכן יום שני יש לבעלי בדיקת זרע (והוא לא הכי שש ללכת)האם כדאי לשלוח אותו לבדיקה גם אחרי שנכנסתי ממנו להריון פעמיים ? יש לי הפניה למרפאת פוריות האם אתן מייעצות לי ללכת ? האם להחשיב את כל ה8 חודשים או להתייחס להפלה שהייתה באמצע? אני ממכן אני כבר אובדת עצות ולא מתפקדת ושוב ברצוני לומר לכן שאתן מקסימות ומגיע לכן צ"לש כי זה אנחנו הנשים אז אודה לכן אם תגידו לי מה אתן חושבות כי אני צריכה לקבל עוד שבוע ועם קבלת המחזור ללכת לפוריות

היי לילי

לדעתי אם היו הרינות זו כבר מדרגה אחרת וזה אומר שהזרע של בעלך טוב ויש ביניכם התאמה וגם אצלך אמור להיות הכל בסדר. תירגעי תנסי עוד פעם ופעמיים (ברוגע אולי תסעו למקם מקסים שלו ומרגיע) אם לא תתחילי בחיזוקים כמו איקקלומין אה ו..צילום רחם לראות שההפלות לא גרמו נזק לרחם. זוהי דעתי לבד. המון בהצלחה. ובתקווה שלא תצטרכי אותנו אבל תדעי שאנחנו כאן.

טאניוש

New member
שלום לילי

ההחלטה היא רק שלך.לדעתי את לא צריכה טיפולי פוריות. תוכלי לפרט למה נתנו לך הפניה? הרופא שלך חושב שיש איזשהי בעיה? בדרך כלל מפנים לטיפולי פוריות אחרי שנה של ניסיונות. אתם עוד לא ניסיתם שנה,וגם היה לך הריון (אמנם לא התפתח אבל היה),וגם היו הריונות תקינים. לגבי בדיקת זרע-אם אתם מתחילים טיפולים חייבים לעשות אותה. בהצלחה!

תודה לכן

הרופא שלח אותי דקה לפני ההריון כימי שהיה לפני חודשיים אז אולי אני יחכה שנה מלאה שזה ביולי?

נועם@בת

New member
לילי, לא נראה לי שיש בכלל טעם לפנות

למרפאת פוריות. תוך חצי שנה נכנסת להריון שהתברר כהריון כימי. זה קורה להרבה נשים ומדובר בהריון לא תקין שפשוט לא התפתח. אם את נורא רוצה להרגיש את עושה משהו, לכי דרך קופת חולים לרפלקסולוגית שתחזק לך את מערכת הפוריות, או לטיפול משלים אחר. אין טעם להתחיל לברר ולבדוק בעיה שבכלל לא קיימת. את תכניסי את עצמך ואת בעלך למתח מיותר, פשוט חבל. שיהיה בהצלחה נועם

שרי30

New member
מצטרפת לשאלה של לילי

שלום לכולן, אשמח לשמוע את דעתכן. אני בת 39 ובעברי היריון רגיל עם ילד בן שנה וחצי. בשל גילי התחלנו לנסות שוב די מיד אחרי שנולד אבל גורנישט, לא הולך. לפני 7 חודשים עברתי גרידה עקב אי דופק ולפני 3 חודשים היה לי היריון כימי. אנחנו מנסים כבר 10 חודשים מאז שקיבלתי שוב מחזור. בגלל הגיל אני לא שקטה וחושבת שאולי כדאי להתחיל לבדוק. מה דעתכן? במידה וצריך לבדוק, מה כדאי לבדוק? היום ביום ה-9 לביוץ עשיתי בדיקת פרוגסטרון ואסטרוגן שיצאו תקינות. מה הלאה?

נועם@בת

New member
זה לא רק הגיל

זה גם הפל האחת הוריון כימי אחד. מעל גיל 35 מחכים רק חצי שנה לפני שמתייצבים אצל מומחה פוריות. במקרה שלך כדאי מאוד לפנות למומחה פוריות, להציג בפניו את כל הסיפור. לעשות גם פרופיל הורמונלי ביום השלישי לוסת, גם בדיקת זרע, וגם לשאול אם יש טעם בבירור מקיף יותר. בהצלחה נועם

poli4

New member
ללילי - חשוב.

לילי יקרה, גם אני עשיתי 2 הפלות יזומות בציעורותי (מבעלי הנוכחי) והנה אני בפורום .... וגם אני עברתי אחרי ניסיון אחד להרות הריון כימי. אני לא רוצה להלחיץ אותך ורוב הסיכויים שהכל יסתדר לך אבל .... כדאי מאוד לעשות מעקב אחרי הרירית לראות שהיא מתעבה , לעשות היסטרוסקופיה לבדוק שהיא סדירה וכמובן את שאר הבדיקות השיגרתיות. אם הכל תקין הכל יסתדר במהרה. בהצלחה. נ.ב - מהו אופי המחזור שלך ? יש לך דימום כבעבר??? אם את רוצה להתייעץ , תשלחי לי מסר

שלום פולי ../images/Emo5.gifקצת הפחדת אותי

אבל יש לי כמה שאלות: בת כמה את? כמה זמן ניסיתם לפני ההריון כימי? אמרו לי שאני עדיין בגדר הנורמה (הריון אחרי חצי שנה)וההריון כימי לא באשמתי האם את חושבת שהריון כימי זו בעיה אצל האישה? ומה מצאו לך ? אני מבינה שההריון כימי שהיה לך הוא מטיפול לא? אנא תעני לי כי זה מאוד חשוב לי תודה

אה ופולי מקסימה

אני עשיתי קצת שעורי בית והבנתי שההריון כימי שהיה לך הוא מטיפול אז זהו שאצלי הוא בא טיבעי לחלוטין

למעלה