שלום לכולם!!!

../images/Emo24.gif שלום לכולם!!!

למרות שלא כתבתי פה בשבועיים האחרונים,כל יום נכנסתי,התעדכנתי,התמוגגתי מהתמונות,ונהנתי!
ג'וני בוי שלי עוד חודשיים בן שנה,הוא גדל וניהיה שמנמן חמודי כמו דובי
קטן.. ואני פשוט כל יום מתאהבת בו יותר ויותר... עכשיו יש לי שאלה קטנה,,, לא שזה מפריע לי או משהו אבל רק מתענינת.. ג'וני בן 10 חודשים והוא "הפליץ"
רק פעם אחת בכל חייו... האם זה תקין? או אולי אני צריכה לקחת אותו לוט' לפתוח לו את בלוטת הריח?? כי אולי הן סתומות?? מחר אני מעלה תמונות
וסירטונים מ-ע-ל-פ-י-ם של השבוע האחרון!

mikonww

New member
שמנמן וחמוד זה טוב ../images/Emo13.gif

לא ניראה לי שיש צורך שתקחי אותו לוטרינר, גם החמוסים שלי לא מפליצים וזה תקין אין עם זה שום בעייה. טוב הם כן אבל לא מורגש. אני בטוח שהוא הפליץ קצת יותר מפעם אחת אבל בטח לא סמת לב או לא היית בבית ואולי לא הוא ביישן אז מפליץ בשקט ורחוק מבני אדם
בכל מקרה אפשר להיות רגוע, לנשום ולהנות מהאובדה שהוא לא פלוצר. אם כל כך בא לך על פלוצים של חמוס דברי עם ענת
בוקר טוב

WTR

New member
אכן תקין..

גם ולנטינו אף פעם לא מפליץ הפעם הראשונה הייתה במפגש.. והוא היה בן שנה בערך אין לו סיבה להפליץ אצלך..

../images/Emo6.gif תודה על התשובות מיקי ואיילת

הפעם הראשונה והאחרונה שהוא "נפח"
הייתה שהוא היה בן 5 חודשים בערך ולונה נבחה בחדר והוא נבהל...
אני לא חושבת שהוא הפליץ מאז מיקי,כי החדר שלו צמוד לחדר שלי ותאמין לי שהייתי מריחה חחחחחחחח הרגעתם אותי קצת כי חששתי שמהו לא תקין, כי מדי פעם נכתב פה על הפלוצים המדוברים וחשבתי שאולי סתומות לו בלוטות הריח... אבל מזל שזכיתי בבן בישן חחחחחח

סירטון שלישי ואחרון../images/Emo223.gif

שתהיה לכולנו שבת שלום,,,
ואני מקווה שנהנתם מהבונבונים שלי! ומחר יום שבת,יום מנוחה,אז תבלו את חמוסיכם אהובכם.. ככה אני עושה כל יום שבת מוקדש לג'וני ולונה..

לורזי, מה שיקרה בסוף זה

שאני אבוא ואחטוף לך את לונה אוףףףףףףףף גם אני רוצה כלב

למעלה