שלום לכולם

galorel

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם

שלום אני מחפשת עבודה מעל כ- 3 שנים ועבדתי בעבודות מזדמנות. מצאתי עבודות, אבל בגלל שיש לי ילד קשה לי לעבוד משמרות ושעות נוספות. אני מעצבת אתרים ומיסטיקנית ואנשים רוצים רק נסיון של שנתיים לפחות במחשבים ובכל תחום. לאיזה מצב הגענו, המדינה שלנו על הפנים. שנה טובה לכולם.

אורום

New member
אולי תשקיעי יותר בתחום המיסטיקה

במתן יעוץ לאנשים בבית או בתחום עיצוב האתרים תהיי פרילאנסרית ותעבדי מהבית

ריהa

New member
אורום

למה לא להשקיע בתחום המיסטיקה? אם היא אוהבת את זה אז שתעשה את זה לפחות מהצד לדעתי

galorel

New member
../images/Emo57.gifצודק אבל...

אתם צודקים, אני אוהבת את שני התחומים האלו וניסיתי לעשות איתם משהו. בתחום המיסטיקה אני מאוד טובה, פרסמתי את עצמי, אבל באים אלי מעט מאוד אנשים. ובעיצוב אתרים החברות דורשות נסיון של שנים ועשיתי עבודות לחברים ומכרים ולא עבדתי בשום חברה רצינית בתחום. אני מאוד רוצה להצליח בתחום. אני מודעת לכך, שהרבה אימהות במצב שלי בלי עבודה ובנסיון לעבוד מהבית. אני יודעת מה יהיה בעתידי, כרגע. תודה על המידע

אורום

New member
יש באינטרנט המון אתרים

בנושאי מיסטיקה את יכולה לפרסם את עצמך שם אם במודעה או ע"י השתתפות באחד הפורומים בנושא מיסטיקה. בקשר לעבודה בגרפיקה את יכולה להכין מצגת ולשלוח אותה לכל החברות הקיימות בארץ תציעי להם שירותי גרפיקה מהבית תרשמי מחירים מאוד זולים וכך לאט לאט תצברי חוג לקוחות.

galorel

New member
../images/Emo57.gifתודה

באמת תודה על כל המידע, עזרת לי הרבה. ממש טוב שיש את הפורום הזה שעוזר לאנשים ואתם נותנים טיפים טובים מאוד.

למעלה