שלום לכולם

hotguy25

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם

אני בן 26 מחיפה גבוה 195 אני קראתי קצת ממה שכתוב באתר בזה ואהבתי את הרוב אני אוהב ספורט סרטים מסיבות אני מחפש מישהי שתעזור לי למצוא את מה שאני באמת אם אני יותר בקטע של אדון או עבד וגם הייתי רוצה לקבל חוות דעת על איך יודעים מה אתה ? כי אני יודע שאני אוהב את זה כל מה שקשור במשחקי שליטה יש פעמים שאהבתי לשלוט והיו פעמים שאהבתי להישלט כל הדבר הזה מדליק אותי יותר מסתם סקס רגיל אז אם יש שם מישהי שמעוניית לעזור לי "למצוא את עצמי" לאן אני שייך ועם אפשר כמה עצות על זה תודה לכולם חג שמח וחתימה טובה

הגובה שלך מאפשר לך

לנסות להרשים את המכשפה שלנו. היא בוודאי תגיד לך לבוא למועדון הדנג'ן ולחפש אותה (שמעתי שמתארגנת הסעה). אם אתה דומה איכשהו לצביקה הדר, זה קלף מנצח. וקצת יותר ברצינות - לפני הכל עליך לדעת שלא חייבים להיות בקטע של בדסמ. יש מין תחושה כזו שכל דבר בעולם חייבים לנסות ואז אנשים מתחילים לחפש את עצמם. אם בכל זאת אתה מרגיש שייך, אני ממליצה לך לקרוא, ללמוד. יש ממש ים של חומר ברשת, מאמרים, סיפורים, הדרכה, מה שרק תרצה. מצבך פי אלף טוב יותר ממני למשל, שהתחלתי לפני 15 שנים כשעוד לא היה אינטרנט.. אם אחרי קריאה מרובה (קיצורי דרך לא יועילו) עדיין לא הצלחת להחליט, עדיין יכול להיות מצב שאתה מגדיר את עצמך כסוויצ' - כלומר במצבים מסוימים נשלט, ובאחרים - שולט. בכל מקרה, לימוד וקריאה יכולים רק להועיל. בהצלחה

hotguy25

New member
פומלית

אני כבר קורא על זה די הרבה זמן אפילו צפתי בסרטים היה לי פרטנריות שונות אולי אם היתהלי מישהי קבוע שבמשך זמן מסויים אני יהיה רק נשלט ואחר כך אני אנסה את אותו הדבר בתור שולט חושבת שזה יעזור

בשמחה ובאושר גדול

כשכניעה באה מתוך הכרה במעמדך כסאב, כשאתה מבין שזה מה שאתה וזהו, כשאין לך יותר ויכוחים עם עצמך לגבי "מי אני מה אני", כשאתה גאה להיות תחת רגלי השליט שלך - כשכל זה מתקיים, אתה יכול בשקט לקרוא לעצמך כנוע גאה. גאווה כאן אינה מקבילה של יהירות, אלא גאווה כמו גאוות יחידה, כשאתה שמח להיות שייך. יש?

סבטה 2

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo24.gifשיפחה

היי מה דעתיך לנסות מלכה אמיתית??????

למעלה