שלום לכולם

../images/Emo24.gifשלום לכולם

שלום לכל הבנות אני חדשה בפורום, בעלי ואני נשואים שנה וחצי ואנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה, מתוכם ארבעה חודשים עם איקוקלומין . בחודש שעבר הפנו אותנו לבדיקת זרע וגילנו שבדיקת הזרע של בעלי נמוכה. בעלי לקח את זה מאוד קשה. והוא מרגיש אשם ובדיכאון מזה (אנשים כבר התחילו לראות שקרה לו משהו ).אני מנסה לעודד אותו כל הזמן, ואילו להזכיר לו שיש לנו ידיד טוב שעם 0% זרעים תקינים הצליחו להיכנס להריון ויש להם היום ילד מקסים( הם עשו את זה עם פרופ' בר טוב ). מקריאה בפורום גיליתי שאפשר לפנות לאורולוג , עד עכשיו אף אחד לא טרח להגיד לנו את . אם אתן מכירות רופא טוב באזור ירושלים אשמח לשמוע. בהצלחה לכולן. והכי חשוב לזכור "החיים הם כמו אופנים - כשקצת קשה סימן שאת/ה בעלייה !!!"

פינקי33

New member
לא יודעת על אורולוג בירושלים אבל

חושבת שהגעת למקום הנכון ובזמן הנכון, כבר עכשיו תחפשו אורולוג טוב, לפני הזריקות וההורמונים.

אורולוג בירושלים

היי! תראי אני לא יודעת אם הוא טוב לכל מה שקשור לבעיות זרע, אבל אני טיפלתי אצלו בבעיות ודלקות חוזרות שהיו לי בדרכי השתן ויצאתי מרוצה. דרך קופ"ח מאוחדת ד"ר פולישוק. חוצמזה אני רוצה להגיד לך, שזה שמצאו בעייה זה סימן טוב לדעתי. כי עכשיו אתם יודעים שיש בעיה ומה ואיך וצריך פשוט לטפל בה. אנחנו מנסים להרות כבר 4 שנים, ואין לנו שום בעיה! זה מה שמתסכל עוד יותר כי המון המון זמן האמנו שאנחנו נצליח בלי טיפולים, ורק אחרי 3 שנים החלטנו לעבור ל- IVF, שגם זה בינתיים לא עוזר אבל זו לא הנקודה. אז זה שיש בעיה זה לא קל לקבל ולעכל, אבל צריך פשוט ללכת צעד צעד ע"מ לפתור אותה. שיהיה המון בהצלחה!!! אתם יוצאים לדרך (מקווה שקצרה!!) שבסופה תזכו לחבוק תינוק חמוד ובריא! ציפורה

תודה לכולן

החודש עברנו השבחה והזרעה פעם ראשונה , אני לא כל כך אופטימית וההזרעה הזאת כיוון שגם לאחר ההשבחה התוצאה לא הייתה כל כך טובה. הרופא אמר לנו שבחודש הבא נצטרך לשקול הפריית מבחנה. זה לא קצת מהר? אני חושבת לפנות לרופא אחר לקבל חוות דעת נוספת. מה דעתכן?

תמיד טוב לקבל חוות דעת נוספת,

למרות שזה לעיתים עלול לבלבל. בעניין הלעלות שלב, לא באופן אישי (דעתי האישית בלבד!) זה לא נראה מוקדם. זה אפילו נראה לי סביר שאם יש בעיית זרע, והרופא המליץ מיד לעלות שלב, אז עדיף לכם. אם יודעים מראש שהסיכויי נמוך. את יכולה להעלות גם בפני הרופא הזה את תהיות שלך, סביר מאוד להניח שהוא יגיד לך אם את רוצה אפשר לנסות עוד נסיון/נות של הזרעה. חוצמזה ששום דבר לא אבוד! אל תאמרי נואש לגבי החודש - חכי לתוצאות ואז תהיו חכמים יותר. המון בהצלחה! ציפורה

נולי3

New member
חוות דעת נוספת אפשרית, אך אם

הרופא ממליץ, הוא כנראה ממליץ בעקבות הניסיון הרב שיש לו בטיפול. אנחנו הופננו ישירות ל IVF (בעיית זרע קשה),ולמען האמת אני שמחה שהרופא היה מאוד הוגן כלפינו, לא נתן לנו לטפח אשליות והעביר אותנו ישירות לטיפול שהוא חושב שמתאים לנו. הרבה הצלחה בהמשך הדרך
אך עדיין תני הזדמנות לטיפול הנוכחי

נולי3

New member
ברוכה הבאה

הרבה הרבה הצלחה בהמשך הדרך וטוב שהגעת לאתר הזה שמלא ב(א)נשים טובים/ות שישמחו לעזור, לתמוך ולעודד בחפץ לב
גם אני נמצאת באותה בעיה בדיוק (גיליתי את חומרתה רק היום) וגם אצלי הבן-זוג לא הגיב כ"כ טוב בתחילה, אך הוא מתחיל לאט לאט לעכל את הבעיה, ומידי פעם אנו מוצאים נקודות אור חיוביות - אך אני חייבת להדגיש שאנו עוד לפני כל הטיפולים למיניהם, אנו לא יודעים מה צפוי לנו (כל מה שאני יודעת נובע רק מקריאה אינטנסיבית באתר זה במשך כשבועיים) ולכן אנו מעט אופטימיים
הרבה סבלנות, אופטימיות ואורך רוח יביאו לתוצאה המיוחלת, לך ולכולן/ם ב ה צ ל ח ה

loyo

New member
היי לך

גם אנחנו הופננו לIVF עקב בעיית זרע, ללא הזרעות כלל. אני מבינה את מה שעובר עליו, ולדעתי זהו תהליך טבעי ועליו לעכל את הבשורה שקיבל. יש לזה המון השלכות פסיכולוגיות על האגו הגברי ולכן התגובה שלו לא קלה. אך אסור שיכנס לדיכאון או ירגיש אשם, ובשביל זה אנחנו נמצאות פה, כי בשלב הזה, עלינו לתמוך בהם ולעודד אותם. אני מאחלת לכם בהצלחה (אני לא מכירה אורולוג, וגם לא פנינו לאורולוג בנושא, אלא הופננו לבדיקת אולטרה סאונד אשכים, וכשהתברר כי אין חסימה והכל תקין הופננו לIVF) בהצלחה LOYO

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אפשר להבין את בעלך. בחלקו נפל להיות "נושא הבעיה" שלא נדבר על כך שהבעיה יושבת אצלו בציפור הנפש
. ברגע שהוא יבין שאת מקבלת אותו כמו שהוא ולא מאשימה אותו, הוא יקבל את זה. בנתיים תהיי שם בשבילו, אל תפסיקי להראות לו כמה את אוהבת אותו ואל תתאמצי לדון בזה אם הוא לא מדבר. גברים לא ממש נוטים לדבר על החולשות שלהם. מוקדם מידי או לא, תלוי בתוצאות בדיקת הזרע. גם לזרע מצ'וקמק יש סיכוי בהזרעה. ואם לא בוער לך בעצמות, תמיד שווה לנסות עוד הזרעה. יש לזה הצלחות במקומותת לגמרי לא צפויים. בהצלחה נועם

למעלה