אמאלה היחידה היקרה נעים מאוד../images/Emo23.gif
ככה כאן מקבלים את החברים , בחום באור באהבה בהמון רצון לעוד חבר בפורום. ולא כמו" נו עוד אחד פחות אחד".אצלינו כאן כל אחד חשוב לנו מאוד הן כחבר הן כבן אדם וכמובן כל אחד פה הוא נשמה בפני עצמו נפש טהורה וחשוב לנו ותורם לפורום מאוד. שנית,שמחתי להבין שהבן שלך פעיל מאוד זה רק עוזר במיקרים כאלו חברה ופעילויות. רק דבר אחד נשמה אם מותר לי להעיר או ליתר דיוק להמליץ לך בחום: אל תלחצי עליו להפסיק את הטיקים , כי ברגע שאת אומרת לו די עם זה או מספיק עם הטיקים (כמו שאמרו לי כשאני הייתי קטנה)אז באותו רגע הילד אוטומטית נלחץ אבל מאוד. ואז מתחילה לו מן מערבולת בפנים והוא נלחם עם עצמו איך להפסיק את זה "כי אמא אמרה". ואחרי שהוא יתאפק ככל האפשר הוא יתפרץ יותר, וזה רק יכול לגרוע את המצב לזמנים מאוחרים קצת יותר. בדיוק כפי שקרה לי בהיותי ילדה שכולם לחצו עלי להפסיק עם זה. והאמת? אם היו מתנהגים אלי בעדינות, ולא מלחיצים אותי היום כשאני בת 26 וחצי אני חושבת שמצבי היום היה יכול להיות הרבה יותר טוב מבחינת הטיקים. הם רק הלכו והתגברו עם השנים( מלבד ירידה בגיל 16 וחצי בערך לחצי שנה ובלי שום טיפול ככה לבד וזה קורה המון בהתבגרות). ואם את כותבת שגם כן בעלך הוא כזה עם טיקים אולי גם לו יש טוראט? או שאלו טיקים שהם לא טוראט? ניראה מכפי שאת כותבת שזה תורשתי. והכל יהיה בסדר, חבקי את הילד תני לו המון חום ואהבה. תסבירי לו שמה שקורה לו וכל הקולות והתנועות (אין לי מושג איך מיתנהלים אצלו הטיקים) זה ממש לא באשמתו הוא יהיה יותר רגוע, יותר מודע לעניין. הוא בן 10 מבין את הכל כבר, אפשר להסביר לו מה זה טוראט בצורה עדינה חמה רכה והכי חשוב בקרירות כלומר לא להסביר לו את זה עם מבט מלחיץ כאילו " אוי לנו אתה חולה " או משהו כזה.. ממש בטבעיות. שזה מה שקורה כרגע, שאולי זה יעבור שהוא צריך להסתדר עם זה. וזה מצוין שיש לו חברים ושהוא פעיל. אני מחזיקה לך אצבעות.המון אהבה לך ולו ביחד. תהיו חזקים ותשתדלי לא להלחיץ אותו להפסיק עם "זה". זה כמו להגיד לבן אדם רגע תעצור אל תתעטש" ויותר גרוע מזה אפילו יותר חזק. בקשר לתרופות האמהות כאן היקרות יתנו לך תשובות ברורות אני בטוחה. אני בתרופות קצת מבינה, אבל הם כהורים לילדים שנוטלים את התרופות יכולים להסביר לך טוב יותר. ובצורה יותר מדוייקת. מאחר ואני כרגע ללא טיפול תרופתי, מזה כמה שנים. שיהיה לכם כל הטוב שבעולם. המשך יום נעים וחמים.