שלום לכולם

• פותח הנושא adia
  • פורסם בתאריך

adia

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם

אני חדש,ומצלם(אל תצחקו..)עם NIKON F501,עדשות של ניקון35-70 ן-70-210 עתה אני מברר לגבי מצלמות דיגי'. שאלתי היא האם ניתן להשתמש בעדשות במצלמות דיגיטליות?האם עדשות אלו איכותיות מספיק לדיגיטליות? וכמובן אני הייתי מעונין להשאר עם ניקון במידה וזה אפשרי. במידה ולא על איזה מצלמה הייתם ממליצים,וגם על איזה דגם של ניקון ? מה שאני מפחד זה לקנות ואח"כ להגיד"..יא אין את הפונקציה הזאת,או זה מסובך להוריד למחשב וכו". לכן אשמח גם לשמוע דברים מתוך ניסיון אישי. תודה רבה

ibinder

New member
מצלמות דיגיטליות

הי בהחלט ניתן להשתמש בעדשות רגילות במצלמות דיגיטיליות מסוג SRL. לניקון יש מספר דגמים, בכלל בכלל לא זולים, אבל זה כבר עניין יחסי...
.

הי,אתמול נתקע לי 'האינטרנט' אז סגרת

כעת חזרתי: הצעה ראשונה - לקרוא ב'טאגליינס' - לחיצה ונפרשת כל הרשימה - יש מאמרים.מניחה שתמצא שם כמה תשובות. לשאלתך:לניקון עדשה אחת 35-70 שהיא מצוינת.לא יודעת אם שלך היא הגירסה הזו.לא סיפקת שום נתון נוסף.רק שמבינה שאינה עדכנית,מה שמגביר את הסיכוי שהיא כזו. לגוף דיגיטלי מצרפים עדשות איכותיות אחרת חבל על כל המאמץ - ומתאים יותר לרכוש קומפקטית,גם מסוג הדמויית רפלקס - מקבלים אותן התוצאות,יותר גמישות ובהרבה פחות הוצאות ו'כאבי גב וצוואר'. ***אז קודם - צריך להחליט מה אתה ב ד י ו ק רוצה. ***אח"כ להקציב סכום שמוכן להשקיע. ***ושלב אחרון - לסקור את כל הדגמים הקיימים וגם אלו העומדים לצאת - להתמקד ביצרן אחד לדעתי יש פיספוס עצום,ובמיוחד בימינו אלה-כאשר כולם מחקים את כולם וכל אחד מוציא דגם מופלא יותר מהשני - ולניקון אין מה להציע יותר מליצרנים אחרים - פרט למחיר גבוה יותר (אבל אני ידועה באכזבתי מהמצלמות הקומפקטיות הדיגיטליות שלהם - בתמורה שמקבלים מהן יחסית להשקעה הכספית הגבוהה - אז תתייחס לזה כאל דיעה סובייקטיבית שלי) בהצלחה!

adia

New member
תודה על תשובתך..

כן שתי העדשות הן מקוריות של ניקון שמשמשות אותי ב-F501. האם הם מתאימים באיכותם לדיגי SLR? ואם לא לקנות ניקון, איזה מצלמה כדאית בסכום של עד 3000ש"ח? תודה

קצת סדר:

1.גוף רפלקס דיגיטלי-אליו ניתן לצרף עדשות רפלקס פילם עולה מ1500$ בחו"ל ומעלה.זה של הניקון עולה 1700$ בחו"ל. בארץ - להוסיף עוד 30-40% לפחות. 2.בתקציב שציינת - אפשרית רק מצלמת כוונת דיגיטלית - הבאה עם עדשה אינטגרלית שאינה ניתנת להחלפה.יש כיום כבר עם 3-4 מגהפיקסל והמון אפשרויות כיוון ידניות של הצלם. מציעה לבדוק את ההיצע שיש לקנון ,ניקון,מינולטה,אולימפוס ,סוני ופוג'י - יש מנוע לפי מחירים בwww.zap.co.il גם לבדוק במיכרזים השונים. מציעה לחזור לכאן עם כמה בחירות מועדפות.את ההעדפה שלי כבר יודעים כאן
אבל זה לא אומר שגם האחרים אינם טובים.לכל (או כמעט לכל) דגם יש משתמשים מרוצים, יש בטאגליין כמה מאמרים מציעה לקרוא גם בהם.כלליים ונותנים נקודות חשובות שצריך לשקול - חבל לי לרשום שוב - לאחר שהשקעתי שם
מעדיפה תמיד...להמשיך הלאה ולענות לגבי מה שעדיין לא היתה תשובה

למעלה