שלום לכולם.

../images/Emo24.gif שלום לכולם.

אז זה הולך ככה
ראשית אני רוצה לאחל לאייל בהצלחה בכל דרך אשר יפנה
לפי מה שאתם רואים חלו כמה שינויים בפורום כבאות. שם הפורום שונה, והוסר הנושא של "מניעת דליקות". מאחר שנשאלו פה בעבר שאלות בנושא "מניעת דליקות" ע"י אנשים מחוץ לתחום הכבאות ,והם נענו מאנשים לא מוסמכים ובעלי ידע למתן תשובות. כתוצאה מכך הוביל אותם שולל, ובטענות כלפי מפקחים אחרים בתחנות שונות. אני מאחל לכם ולי גלישה וציטוט נעים בהמשך ואשמח לקבל מכם הצעות יעול לשיפור הפורום ותגובות.

שאלה..

אם כבר שם חדש למה לקרוא לפורום "כבאות וחומרים מסוכנים" ולא בפשטות:"כבאות והצלה"? אני חושב שאדם המחפש פורום מענין ברשימה של תפוז ורואה "כבאות וחומרים מסוכינם" לא בהכרח ידע שמדובר בפורום שרוב המשתתפים בו הם מתחום הכבאות זה יכול להשמע לו כמו פורום שעוסק בכימיה ביולוגיה. "כבאות והצלה" זה נשמע יותר אטרקציוני יותר עניני ויכול להביא יותר חשיפה למערך הכיבוי. דעה אישית.

../images/Emo13.gif תגובה לגולני שלי 1

"כבאות והצלה" אכן יותר רישמי ויצוגי, בכללי כל נושא הכבאות מורכב מכמה גורמים ותפקידים. "כבאות והצלה" בראש הפרק ללא ספק . בשנים האחרונות נושא חומרים מסוכנים בתנופה והרחבה, הוקמו יחידות מרחביות, לוחמים ,רכבים, וציוד. מתחנות שהוכשרו למענה ראשוני בטיפול "בחומרים מסוכנים". התפקיד מאוד מעניין ומאתגר לא פחות מכיבוי שריפה. מקבל את דעתך, נראה איך זה משתלב הנושא "חומרים מסוכנים" בפורום, ולפי התגובות נראה מה נוכל לעשות לשפר בכדי שתהנו.

FireRescue

New member
מסכים עם גולני

כמו שאמרת שבעבר אנשים לא מוסמכים ענו על שאלות כנ"ל לגבי העניין הזה... אם אתה ביחידה המרחבית של פ"ת קשה לי לאמין שזה ימשוך עוד אנשים לפה (אולי את ליאור טהרני שהיה מגיב פה בעבר) שיוכלו לסיעה בנושא חומרים מסוכנים. אני גם לא רואה בשינוי השם לחומרים מסוכנים כגורם משיכה גדול יותר של אנשים לפורום. שוב לפי דעתי כדי לשנות את שם הפורום ל"כבאות והצלה| שיכלול את כול הנושאים הקשורים אלינו גם את החומ"ס... וגם את צופי האש שמהווה את רוב אוכלוסיית הפורום. מזל טוב ובהצלחה:)

זינגר אתה מהיר...

רק שלשום דיברנו וכבר לקחת פיקוד ?? טוב מאוד... בהצלחה ותמיד פה לתמיכה

היגיע הזמן שיהיה לנו מנהל ראוי

כמוך לנהל את הפורום הזה . בהצלחה בניהול החדש וגמר חתימה טובה

אם דיברת עלי

אני תמיד חי וקיים רק אני מגיב למה שבאמת מעניין אבל הפורום הזה ניהיה שקט אז גם אני הייתי בשקט

שומרון20

New member
מברוק לקבלת התפקיד ובהצלחה שלומי

וגמר חתימה טובה וצום מועיל לכל משפחת הכבאים הצופים ועם ישראל =]

../images/Emo51.gif

לכל התגובות פה ובמסרים. שנה חדשה בפתח, בשיתוף פעולה שלי ושלכם נחזק את נושא החברתי קרי כבאים וצופים. אני שמחתי לראות את ההצעות יעול שלכם וואני מקווה לראות את הדברים בפורום בקרוב. לא לחשוב הרבה פשוט תעשו (כמובן לפי תקנון הפורום) אני איתכם לכל אורך הדרך

fireman

New member
מברוק!

סוף סוף מישהו לקח את המושכות לידיים! שלומי, שיהיה לך המון בהצלחה במיוחד לאור השינוי המרענן והמעניין אם יורשה לי בשמו של הפורום. הרבה שנים חלפו מאז שנפתח הפורום הזה בדצמבר 2001 (3 לדצמבר למי שזה ממש מעניין אותו) אין ספק שהפורום הזה ידע ימים טובים וידע גם ימים טובים פחות, כולי תקווה שתצעיד את הפורום לדרך חדשה עם ימים טובים, בשורות טובות והרבה שקט בתחנות (כי כבר נמאס לי לענות ל102
) ערן.

למעלה