שלום לכולם!

quickie1

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם!

קוראים לי הדר בת 21 מפ"ת, ואני עובדת במיון באחד מבתי החולים במרכז אה ו...אני חדשה בפורום. אני מאוד מאוד אוהבת את האוס ותודו ש...הוא קצת סקסי
. אני אוהבת את הדרך בה הוא מטפל באנשים ובחייו הפרטיים אולי יהיו כאלה שלא יסכימו איתי. תמיד כשאני רואה את הסידרה אני מתפללת שיש גם רופאים כאלה אצלנו. כאלה שיותר מעמיקים בפתרון הבעיה ולא רק נותנים יום מחלה ומשחררים הביתה. בכל אופן, אני שמחה שיש כאן פורום לסידרה. אז להת' בנתיים עד לפעם הבאה. הדר

YaEl 15

New member
קצת ??? הוא הדבר הכי סקסי שנוצר!!

ברוכה הבאה
והשתלבות מהנה
וכחלק מקבלת הפנים ----->>> חחח...

quickie1

New member
תודה לכולם!!!

טוב נו, אני מודה. הוא באמת נורא סקסי...סססס... חחח

ברוכה הבאה!!!

ואני מסכימה עם יעל בנוגע לדבר הכי סקסי שנוצר
בדיוק היום הייתי בבי"ח (ביקורת של משהו) ואני אומרת לאבא שלי "מעניין כמה זמן היה לוקח להאוס לעלות על מה שיש לי" XD השתלבות מהנה:)

SallySkelly

New member
וולקאם../images/Emo24.gif

ספיר, בת 16 מהמרכז - גם מאוהבת בהאוס
מקווה שתיהני

גם אני חדשה פה

וגם חולה על האוס. גם אני חושבת שהוא חתיך עם כמה שזה מצחיק...ואני אוהבת את קמרון למרות שבהתחלה חשבתי שהיא מעצבנת. אני אגב רק בעונה השניה.

YaEl 15

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ..

למה זה מצחיק?? ואם את בעונה 2, הישמרי מספויילרים...

אני מאוד משתדלת

אבל אין לי כוח רצון בשיט. אני נורא סקרנית. ראיתי השבוע את S.N.L עם יו והוא היה כל כך חמוד. המבטא שלו מדהים. למה מצחיק זה שהוא מהמם? לא יודעת, הוא רזה בטירוף, העיניים שלו בולטות, הוא צולע, ולא ראיתי פעם אחת בינתיים בסדרה שהוא חייך...לעומת המהממים הרגילים שלי (בראיין מ"הכי גאים", סוייר מ "LOST", מייקל מ"PRIZON BREAK" וראיין מ"אוז") הוא קצת יוצא דופן.

YaEl 15

New member
לגביי כוח הרצון - הייתי שם...

קראתי את כל הספויילרים של עונה 3, כי פשוט לא יכולתי להתאפק
לגבי יויו, איך לא ראית אותו מחייך אפילו פעם אחת ?? הגעת כבר לעלילת סטייסי ?
-- העיניים שלו בולטות.. הרגת אותי.. חח זה נכון.. אבל דווקא החוסר שלמות, זה מה שמושך אותי -- אהה.. קצת כמו קמרון. חוץ מזה, יש לו עיניים מדהימות !! שמחליפות צבעים !! חחח.. בהתאם למה שהוא לובש...או בהתאם לרקע של התמונה
חוץ מפעם אחת שהוא לבש חולצה סגולה זוהרת כזאת
את מופתעת שיו נכנס לרשימת המהממים שלך, ואני מופתעת שסוייר נכנס לשלי... כי בד"כ אני לא נמשכת לאנשים מהסוג הזה.. נו,טוב.. אני אפסיק לבלבל אותך. רק תמונה --->> סקסי שכמותו...

סטייסי היתה "בסדר"

לא יותר. אני בכלל בעד קמרון. גם אני מופתעת שהוא נכנס לרשימה, אבל יש בו משהו...בכלל, השילוב הקטלני בין מניאק למישהו שצריך לטפל בו הוא מן הסתם שילוב מנצח של שתי תכונות שנשים מאוד מאוד אוהבות. אגב, סוייר, מי שהוא לא נכנס לרשימה שלה צריכה להיות מופתעת מעצמה. הוא תותח... אבל המלך האולטימטיבי הוא ראיין אוריילי.

YaEl 15

New member
התכוונתי שבעלילת סטייסי,

האוס מחייך די הרבה... ובכלל, בעונה 2. אני לא מופתעת שיו נכנס ל'רשימה' שלי, כי זה דווקא אופייני לי.. הוא וג'יימס ספידר (אלן שור מ"בוסטון ליגל" אם זה אומר לך משהו
) חח.. ואני מכירה דווקא הרבה אנשים, שחושבים שהוא לא כזה חתיך...זה עניין של טעם (יש אנשים אם טעם טוב, ויש אנשים עם טעם נורא ואיום
..)

YaEl 15

New member
כשכתבתי:

"ואני מכירה דווקא הרבה אנשים, שחושבים שהוא לא כזה חתיך" - התכוונתי לסוייר, דרך אגב.

חחחח אני מכירה אותו ממש מזמן.

שהוא עוד היה ממש צעיר, בקולנוע בשנות השמונים...(אני זקנה). ואז אגב...הוא היה הרבה, אבל הרבה יותר חתיך מב"בוסטון ליגל".

M o o M o o

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני מיתר, וד"א גם אני חדשה D:

למעלה