שלום ..:)....חזרתי

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo24.gifשלום ..:)....חזרתי

לא כתבתי פה הרבה זמן...פאקינג לימודים..התגעגעתי
הבאתי לכם הפתעה...ידיד טוב שלי מצטרף לפורום
אורן תגיד שלום...

היייייייייייייייייייייי../images/Emo6.gif

מה קורה אנשנושים? הצטרפתי פה לפורום מה לעשות הילה גרמה גם לי להתמכר לגוד שארלוט אני כל הזמן שומע אותם בטיול השנתי חרשתי עליהם אני ישמח להכיר אותכם

EleVaTioN

New member
ברוכה השווהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ולך ברוך הבא
הילע! קולה כבוד!

elf99

New member
אותה גברת בחילוף אדרת

זה שוב אני רק שיניתי כמה פרטים שלי אהה ואם מצ'עמם לכם תקראו ת'בלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=oran999

blabla 14

New member
היי אורן והילה.....

ברוכה השווע וברוך הבא... אני טולע..... ד"א ... אנשים תראו .... זה לא טולה.... זה טולע..... חחחחחח.....

EleVaTioN

New member
לרגע הייתי בטוחה שאמרת.../images/Emo129.gif

ברוכה השעווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo13.gif היי ברוכה השווה!!!

באמת תהיתי לאן נעלמת :) לא נורא העיקר שחזרת ולאורן..ברוך הבא! תהנה בפורום והשתלבות נעימה אני הילית בת 17 מאילת
נעים מאוד

elf99

New member
ברור ../images/Emo8.gif

איך אפשר שלא להנות בפורום הזה הרי הילה נמצאת פה

the z girl

New member
../images/Emo32.gif שמעו מה קרה היוםםםםםםם

אוקה אז היה שיעור ספוראט, והיינו בחוץ.. וגם איזה כיתה ז' שהיה לה באותה שעה ספורט (עם מורים אחרים..) אז הבנים שלהם היו בחוץ, והיה אחד (מהבנים של ז') שלא השתתף, והוא כזה ישב בצד על האנבים מקופל טיפה כזה והיה לו עגיל באוזן (חישוק אבל לא גדול כזה..) והיה לו שיער ארוך חום והוא היה די מכוער אבל הוא הזכיר לי את בילייי... ורציתי להגיד את זה לברה שלי אבל היא רק הייתה צוחקת עליי
ות'אמת גמאני צחקתי על עצמי (זה היה מביך..חח ברצינות חייתי כזה) כלומר, מה אני חושבת על בילי באמצע היום ומה אני מסתכלת על הילד הזה?!, אבל הוא היה חמוד כזהה... כיאלו כל הבנים שיחקו כדורגל והוא ישב בצד
הוא ממש הזכיר לי אותו..והואל א דומה לו.. הוא פשוט הזכיר לי אותו.. לא ידועת למה.. וגם...ישל י מחר מבחן בביולוגיה ומבחן בפיזיקה ביום שלישי ומבחן בביולוגיה (מועד ב'() ביום חמישי.. הצילווו זה מפחיד אותי... ואני עוד לא הבנתי מי זה רוקי
זה הכי מתסכל אותי!!! אני בסוף אוריד את זה מהאינטרנטטט!

למעלה