ברוכה הבאה אני אוריה בת 13 וחצי.. תהני בפורום
Y your star New member 29/12/05 #57 אני בקאסט שלו אבל...*תמשיכי לקרוא* אני רואה אותו כל יום כשהקבוצות מתחלפות ו...תודה על הברכה ועל קבלת הפנים נ.ב מאיפה את מכירה אותו
אני בקאסט שלו אבל...*תמשיכי לקרוא* אני רואה אותו כל יום כשהקבוצות מתחלפות ו...תודה על הברכה ועל קבלת הפנים נ.ב מאיפה את מכירה אותו
א אדווה המאמי New member 29/12/05 #73 ממ.. כנסי הוא בבצפר שלי.. שכבה מתחתי.. דווקא יוצא לי לדבר איתו בבצפר ובאייסי.. הוא אחלה אם תראי אותו תמסרי לו ד''ש מאדווה עם התנ''ך.. הוא בטח יבין.. חחחחח יאוו איזה כיף לך!!! את מכירה את בן נפתלי גם?
ממ.. כנסי הוא בבצפר שלי.. שכבה מתחתי.. דווקא יוצא לי לדבר איתו בבצפר ובאייסי.. הוא אחלה אם תראי אותו תמסרי לו ד''ש מאדווה עם התנ''ך.. הוא בטח יבין.. חחחחח יאוו איזה כיף לך!!! את מכירה את בן נפתלי גם?
א אדווה המאמי New member 29/12/05 #56 היי יפית.. ברוכה הבאה מותק.. אני אדווה עוד חודשיים בת 15 גם אני חולה על הבויזז המושלמים.. כמו כולם פה.. חחח תהני פה.. התמכרות נעימה ויום טוב גם לך
היי יפית.. ברוכה הבאה מותק.. אני אדווה עוד חודשיים בת 15 גם אני חולה על הבויזז המושלמים.. כמו כולם פה.. חחח תהני פה.. התמכרות נעימה ויום טוב גם לך
Y your star New member 29/12/05 #60 ../images/Emo65.gifברוכה הבאה וחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
א אורטל 13 New member 29/12/05 #64 לאור קודם כול ברוכה הבאה אני אורטל ואני בת 14 איזה כיף לך שאת משתתפת בשיר נולד
א אדווה המאמי New member 29/12/05 #74 אוווררר!!!!!!! דחוףףף!!!! את יכולה לתת לי תאייסי שלך? דחוף..!!! תוסיפי אותי.. 332739593
נ נועוW New member 29/12/05 #83 ברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif אני נועה את שרת ב"לא נפסיק לשיר" את השיר "אתמול בחמש אחרי הצהרים הלכנו למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור .."
ברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif אני נועה את שרת ב"לא נפסיק לשיר" את השיר "אתמול בחמש אחרי הצהרים הלכנו למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור .."
ב ברוש הבובעע New member 29/12/05 #94 ברוכה הבאה נשמה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני בר בת 12 וחצי ממעלות....השתלבות נעימה איזה כייף לך את בשיר נולד... בטח את רואה ת'מושלמים כל יום
ברוכה הבאה נשמה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני בר בת 12 וחצי ממעלות....השתלבות נעימה איזה כייף לך את בשיר נולד... בטח את רואה ת'מושלמים כל יום
ב ברוש הבובעע New member 29/12/05 #104 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בלי עין רעה,טפו טפו טפו,אנחנו מתרבות לנו פה בקצב!! אני בר בת 12 וחצי ממעלות...תבלי
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בלי עין רעה,טפו טפו טפו,אנחנו מתרבות לנו פה בקצב!! אני בר בת 12 וחצי ממעלות...תבלי