שירשור חדשים

נועוW

New member
ברוכה השבה../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

מה חדש ..
תקראי כמה הודעות מהפורום תחזרי לעיניינים
אולי נתחיל לעשות סיכום שבועי
אני אולי יעשה היום

נועוW

New member
אוי לא שמתי לב../images/Emo23.gif

נו טוב במילא לא עשיתי כי לא היה לי כח חח

ברוכה הבאה!!!וולקאם!

אני אורנית, בת 12 וחצי מלוד, ספרי על עצמך... וזה לא נורא אם לא קראת את כל ההודעות בפורום!

חחח טוב סליחה...

מה יש לי היום?!....קודם אומרת לבן "ברוכה הבאה" עכשיו כותבת הדר במקום אדר!!! חח עובר עליי משו...

היי אדר

ברוכה הבאה מאמי.. אני אדווה מראשון עוד חודשיים בת 15 תהני פה.. התמכרות נעימה.. חחחחחחח איזה כיף לך את מהעיר של ערנושששש!!!!!

אדרררר

New member
אדווושששש :)

חחח היי מותק :) תודה! חחח נכווון שכיייף לייי שאני מהעיר של ערןןןןן? איזה מושלם הווווא..את לא מבינה מקודם רק חזרתי הביתה..הלכתי לראות את הגיים בויז שוב חיכיתי להם עם חברות שהם יצאו מהאולם.. וראינו אותם כזה אבל באסה כי היו עליהם מאבטחים.. ואז אני וחברות שלי רצנו אליהם חחחח והם נסעווו.. פתאום אנחנו רואות את ערןןןן =] =] אז דיברנו איתו והצטלמתי איתווווווווווו :) אייייזה יפהההההההההההההההההה הוווואאאא בכלל כולם שם מושלמים.. ואתמול חיבקתי ונישקתי את אושרי אדם אביחי וערןןן..הייתי בהופעה אתמולל חח

לירז 8492

New member
נשבעת שאני גרה ליידו אבל מה

אני ילך אליו הביתה ו...? יתלהב כמו איזה מפגרת?!..(אל תעלבו..) חחח..

שאלההה...

מי יודע מתי הגיים בויז יופיעו באיזה תוכניתת?? זהה ממששש ממששש ממששש דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

ברוכיתתת ../images/Emo24.gif

היי אדרושש.. אני שיראלל.. בת 13+ מיבנה... כיתה ח'... כיף לך שאת גרה בעיר של ערןן... אם את רוצה כנסי לי לאייסי 261087323

אדרררר

New member
שיראל ונווועושששש

תודהההה יפות :) ווככככןן ספפיירררר אאנניי פפההה חווחחחחו מממה קורה אשתייי?!

אדרררר

New member
חחח לירז צודקת

אבל בכל זאאאאת כיף לך הלוואי עליי לגור ליד המושלם הזה

למעלה