שירשור חדשים

היי הילה..

ברוכה הבאה מאמי אני אדווה עטוד חודשיים בת 15 אממ.. אני כבר יוסיף לך תמונות אני פשוט עושה משו.. כבר מעלה תמונות

בריכה הבאה+טיפים לזיהוי!

היי אני אורנית בת 12 וחצי מלוד.. מס' טיפים לזיהוי: -איך נזהה את אושרי? לאושרי יש עגיל באף, והוא דיי בולט. - איך נזהה את שרון? לשרון יש קוצים יפים בימנם- ושיער ארוך יחסית לאחרים. - איך נזהה את אביחי? אביחי בעל השער הקצוץ ביותר מחמישתם. - איך נזהה את ערן? לערן יש חיון מדהים- וקצת סתימות בשיניים *אופס* - איך נזהה את אדם? מושלם מדהים מקסים!!!

להילה

איך תזהי אותם... קודם כל כמו שאת רואה לכל אחד רשום את השם!! ודבר שני עם את צכה את התאריכי לידה של כולם תגידי ואני יביא לך... מאוד מקווה שעזרתי.. נ.ב. קוראים לי שירה וגמאני בת 14 במרץ 8.3.92 ואני חולה על אדם.. ואני מחולון...

לשירה ולשאר חברי\חברות הפורום...

שירה נשמתי, אז ככה אני נולדתי בתאריך 6.3.92 נולדתי יומיים לפנייך חחח תודה לך על התמונה ועל ההסבר, ותודה בעצם לכולם על הכל!!! אתם פורום מעולה... רציתי לשאול, מישהי יכולה להכין לי חתימה יפה?! כי אני לא בדיוק מתמחה בזה... אז אשמח שתעזרו לי בעיניין החתימה ו.... שוב תודה על הכל ו.... פורום גיים בויז שולטטטטטטטטט!!! וגיים בויז כוסווווווווווונים!!! מתה עלייכם נשמות שלי!!

אשמח לעזור למרות שאני דיי חדשה

בתחום...אבל כבר יש לי מפעל הזמנות...חחח..כנסי אליי לאייסי ותוכלי לבקש מה שתרצי: 216724531..

OoנויoO

New member
לשירה

שירה?? יש לך את התאריכי לידה שלהם? אם יש לך את יכולה לתת לי אותם בבקשה? תודה...

TOUSH

New member
וואי גם לי זה קרה בהתחלה...

פשוט לא הייתי מבדילה בינהם... אבל תמיד ידעתי מי זה שרון

גמאני...

גמאני מההתחלה ידעתי מי זה שרון ותמיד יידעתי רק ת'שם שלו ומי הוא, אבל את השאר לא זיהיתי... אבל עכשיו בעזרת הגולשים והגולשות בפורום המושלם הזה אני מזהה כמעט את כולם, חוץ מכמה בילבולים קטנים... חחחח

יאאא

מאיפה יש לך ת'טל' שלו? והאם את יכולה להביא לי אותו באיסי? דברי איתי 218336358

ברוכית..וכן הם לפעמים.. כנסיי

בינתיים כתבו פה רק ערן שרון ואביחיייי..... תחפשי את זה בטאגליינס

למעלה