שבתי

hagaram

New member
../images/Emo24.gifשבתי

מ שלומכן בנות? שמחתי לשמוע על עוד כמה פספוסים אני החלטתי בחודש שעבר לעזוב את מדידת החום ולהתחיל החודש מחדש כמו שצריך אני אשמח לתגובותיכן על הגרף שלי אני ביום ה- 11, ערכת הביוץ הראתה אתמול שעליית ה- LH החלה ואילו מדידת החום עולה ב- 0.1 כבר יומיים מה זה אומר? לא נראה לי הגיוני שאי כבר אחרי הביוץ! מה אתן אומרות? אשמח לשמוע ב- 2 החודשים הקודמים קיבלתי אחרי 25 יום, כלומר הביוץ התרחש ביום ה- 11

פּוֹנְג

New member
על פי הגרף את כנראה אחרי הביוץ

לפי מה שאני רואה הביוץ היה ביום השמיני. אבל על מנת להיות בטוחים צריך שיהיה עוד יום אחד לפחות בו הטמפ' תהיה גבוהה מ 36.45 . כך שלמעשה עדיין הכל פתוח. אצלי למשל ביום הביוץ יש ירידה בטמפ'.... תמשיכי למדוד
בגרף שלך בבירור אפשר לראות למה חשוב למדוד את הטמפ' במודד חום רגיש יותר. כי אם למשל ביום ה-6 (ולפניו) הטמפ שלך היא 36.38 וביום ה 8 הטמפ' היית 36.42 אז הייתי אומרת בוודאות שהביוץ היה ביום ה-7. (כי כל הטמפ אחרי זה הן גבוהות יותר מששת הטמפ' הקודמות) אבל יש לך מודד פחות מדוייק, אז קשה לומר בוודאות ואני מתיחסת למדידות כפי שהן. (בילבתי אותך לגמרי?
)

hagaram

New member
אאאאאאאאאאווווווווווווףףףףףףףףף

כנראה ששיטת מדידה הזאת היא לא בשבלי........ אני מקווה שערכת הביוץ צודקת חוץ מזה שהיום יש לי כאבים חזקים מאוד בצד שמאל יכול להיות שהכאבים האלה מופיעים אחרי הביוץ?

למעלה