שבוע טוב

The Macker Girl

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב../images/Emo24.gif

חבר'ה, שיהיה לכולם שבוע נפלא. נתראה בסופ"ש הבא... (בו נפתח לראשונה את מילון "שווך את חנוכה" לענייני מילים מורכבות במוזיקה ישראלית. שווה לחכות!!!
) קיצר... נשיקות, חיבוקים ומה שבא לכם

איך כבר הספקת??? איך???

השנייה יצאתי מהבית שלך!!!!! י'חולת מחשב!!! באמת שבוע טוב לכולם שבוע שיכלול הרבה הפתעות בעיקר את ההפתעה למילון שלנו... ששווה בהחלט לחכות לו. ונראה את כולכם בג'ה פאן ביום חמישי!!!

ומסר למוקי.....

לא רק אנשים עם תואר שני שומעים ת'שירים שלך. גם אנשים חסרי השכלה מחדרה. נא לצרף מילון כיס לדיסק!!!!!! שיכלל במחיר כי חדרה זאת עיר מצוקה!

° w a v e °

New member
נשמונה

משוש חיי האור בעייני הסיבה לכך שאני קיימת [טוב, זה לא את :|] עיינים שלי אני צריכה רשות מאבא

The Macker Girl

New member
חחחח אני זריזה ../images/Emo3.gif

והשורה האחרונה בהודעה שלך עשתה לי בוקר טוב! (מתנתן - קבל צל"ש!
) קיצר... זזתי לבקעה...
תהיו בקשר, יום טוב, שבוע טוב, שנה טובה, וכל החארטה

double M

New member
שיעמום+עוד קצת שיעמום=

אני מעביר לכם את המסר בצורה מחשבתית נותן בראש בדרכי הבעייתית כשאני מצליף אני פוגע חשבונית אחד אחד אני קוצר בם בצורה המבוצעת מאלייה אני מגיש את המציאות הלא מזוייפת את החיים אני אורז חורז בסגנון מנופח זו האמת אשר הולמת בנו בצורה קיצונית החלופה האגדית מנסה לבחון את היותנו ללא משוא פנים נראה אותנו נרקבים בצורה סבילה מה שמדליק אותי שוב ושוב תוקפנית שוצץ וקוצף עם המוזיקה בצורה מקשית מתפנק על המיקרופון בשגעת אצלי ביד הספליף יושב באציליות צועד בדרך אל החופש בשיטתיות בלב חפץ ובנפש לוחמנית בדרכי אל ההלאה עוקף מלמעלה בין יום אל המחר הרי מפריד אותו לילה מה זה חופש בכלל אם לא נצחון האדם על עצמו אנחנו אבק בחלל כל מה שיכלנו להיות ואנחנו לא אני בונה את הקיום שלי חישובית מול ההתרחשות אני ערוך צבאית אל מול עולם הולך ומטמטם באכזריות עולם אשר ליבו שלו קפא בו מספרית/בלי תזוזה (אני חושב שהכוונה היא לסטטית, ולא לסטטיסטית) איך זה לחיות בתוך חברה מזועזעת נפשית שמתמכרת לשנאה נרקופטית (אין מילה כזו, אבל נרקוטית זה מסוממת) איך היא טובעת בביצה הפקידותית עיניים מתות שמביטות בי באיבה כשהיא מטגנת לי ת'מוח סלולרית (?) היא ומצפונה המפורר פרודתית זה המאוחסן לשעת הצורך מודולרית (אין לזה מילה בעברית. אל תתווכחו.) זה הממותג המשומן כולו דולרית מוק בא ומבעיר את האש, מציף אותה קולית המילים שורפות לא נשרפות, עוקף מילולית תמיד בתזוזה, מתנהג רב-סגנוני אני לוחם את הקרבות שלי רוחנית בדרכי אל ההלאה עוקף מלמעלה בין יום אל המחר הרי מפריד אותו לילה מה זה חופש בכלל אם לא נצחון האדם על עצמו אנחנו אבק בחלל כל מה שיכלנו להיות ואנחנו לא ואם תאמרו אני מגזים עם זה חזיונית אני אומר שדעתכם לא חשובה חותך וחונך בשטיפות המוח לוליינית אי אפשר לדחוס אותי לתוך סיסמה מהודקת אי אפשר לתייק אותי, לשווק אותי מקורית אי אפשר לספר אותי, לשקר אותי תמרוקית המשו שב אל היוצר אותו בכוח משיכה מקלף את כל המסיכות מכם פייטנית

MiToOsH

New member
באמת אין למודולרית תרגום. ../images/Emo104.gif

אילו איזו מילה שרק פרופסורים לפיזיקה יודעים P:

למעלה