רק להיום

מנחם 77

New member
../images/Emo24.gifרק להיום

7 באוקטובר תלויים בכוח העליון שלנו "כמכורים מחלימים, אנו מגלים שאנו עדיין תלויים, אבל התלות שלנו שונה. אנו כבר לא תלויים בדברים סביבנו, אלא באלוהים אוהב ובכוח הפנימי שאנו מקבלים הודות לקשר שלנו אתו." טקסט בסיסי, עמוד 67-68 אצל מכורים רבים, מרדנות היא טבע שני. לא רצינו להיות תלויים בשום דבר ובשום אדם, ובמיוחד לא באלוהים. חשבנו כי היופי שבשימוש היה בכך שהוא נתן לנו את הכוח להיות ולהרגיש כל מה שרצינו להיות, והכל בכוחות עצמנו. אבל המחיר ששילמנו תמורת החופש המדומה הזה היה תלות גרועה יותר מכל הסיוטים הכי מפחידים שלנו. במקום לשחרר אותנו, השימוש שיעבד אותנו. כשבאנו למכורים אנונימיים למדנו שהתלות באלוהים לא צריכה להיות מה שאנו חשבנו שהיא צריכה להיות. כן, אם אנו רוצים לחזור אל השפיות, עלינו להתחבר אל "כוח גדול מאתנו". אבל אנו יכולים לבחור איך אנו תופסים את הכוח העליון הזה. אנו בעצם יכולים להמציא לנו אחד. תלות בכוח עליון לא תגביל אותנו להפך, גילינו שהיא תשחרר אותנו. הכוח שאנו מוצאים בהחלמה הוא הכוח שלא מצאנו בתוכנו. זוהי אהבה שפחדנו להיות תלויים באחרים על מנת לקבלה. זוהי התחושה של הכוונה אישית, שמעולם לא הייתה לנו, זוהי ההדרכה שלא היינו ענווים מספיק כדי לבקש אותה, או לסמוך על אחרים שיתנו לנו אותה. הכוח הוא כל הדברים האלה, והוא שלנו. כיום אנו אסירי-תודה שיש לנו כוח עליון שאנו יכולים להיות תלויים בו. רק להיום: אהיה תלוי באהבה ובכוח הפנימי שאני שואב מאלוהים, כפי שאני מבין אותו.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

כל מי שאי פעם בנה גן עדן חדש, שאב את הכוחות לכך מהגהנום האישי שלו.
- סוקרטס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אסירות תודה, 2 כי טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על שאני מסוגלת להשאיר ראש פתוח ולאמץ מחשבות חדשות על יכולת להקשיב ולא רק לעצמי, אלא גם לאנשים שאני לא ממש מעריכה את דעתם ומתוך כך ללמוד עוד משהו בכל מפגש. אני אסירת תודה על הנכונות לשינוי ועל היכולת ליישם, לבחור, להרגיש ולחשוב על בסיס של הכרה מלאה וחופשיה מהתמכרות פעילה. אני אסירת תודה על חברותא, דרך NA, צעדים, בן זוג מחבק, מכיל ואוהב, משפחה מפרגנת ותומכת, מקום עבודה, חופש ועוד יום מנוהל על החלמה ונקי מסמים. רק להיום - עשרה חודשים ועשרים ואחת ימי ניקיון
בוקר טוב עולם... אחלה בוקר לי, שקט ורגוע והכל מתנהל לאט לאט, בלי לחץ ועם הרגשה טובה. אחלה פגישת צעדים היתה לי אתמול. עוד אסימון או שניים ירדו והסתדרו להם במדפים, עם כל הקושי ליישם את הדברים. נשאלנו על מה אנו צריכים לוותר עבור ההחלמה שלנו. כל אחד מאיתנו דיבר מהמקום שלו, על הרצון לוותר על פגמים שכבר זוהו כמו למשל כעסים, תלות, נוחות, עצלנות... ועוד כאלה וכאלה שפשוט נראו לי נכונים מאד. אח"כ כשישבנו לדסקס, המנחה שלנו העלה רעיון משלו - אנחנו צריכים לוותר על העבר שלנו
כמה פשוט?! לפחות בהגיון זה מסתדר ונקלט כאמיתי וכדרך היחידה ליצור איזה שהוא עתיד בדרך חיים חדשה לגמרי. יחד עם זה, עד כמה אני מוכנה לוותר על כל מה שהייתי? הרי היו חלקים לא מעטים בעבר שלי שאהבתי, שנהניתי מהם, כאילו באופן מיידי עולים לי התנגדויות, קטנות אמנם, אבל עולות... בסך הכל אני מתבקשת לוותר על כל מה שאני מכירה וליצור "אני" חדש. והלא הודיתי שבשורה תחתונה כל מה שנהניתי ממנו ואהבתי, ועשה לי טוב, ומה לא.. הביא אותי לפשיטת רגל, לא? שאני פשוט לא יודעת לחיות... אז כן, זה נשמע לי כמו הדבר הכי נכון לעשות. זה גם נשמע לי הכי קשה בעולם. ואיך אומרים לנו בדרך - יישום והבנה! אין משהו אחר.
מאחלת לעצמי להיות מסוגלת ליישם... לוותר על העבר שלי על כל מה שהוא מכיל וליצור את האני האחר, האמיתי, זה שמגיע לי לחיות אותו בצורה נכונה. לכולנו - יום של אהבה רבה ושמחת חיים. אוהבים

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifהתקבל במייל../images/Emo30.gif

כל שישים שניות שאתם מבזבזים על להיות מעוצבנים ומרוגזים הם דקה של אושר שלא תקבלו בחזרה. החיים קצרים מדי. תשברו את החוקים, תסלחו בקלות, תתנשקו באיטיות, תאהבו בכנות, תצחקו בפראות, ולעולם אל תתחרטו על דבר שגרם לכם לחייך. החיים הם אולי לא המסיבה שלה קיווינו, אבל כל עוד אנחנו כאן, אנחנו צריכים לרקוד. שיהיה לנו קל יותר השנה, שהכל ילך חלק יותר. שנצחק יותר. הרבה יותר. המון. שנעבוד פחות ונבלה יותר. שכל מי שחשוב - ישאר קרוב, וכל מי שמכאיב ? יעזוב. שהכל יהיה רק דבש. ואם לא הכל אז הרבה. בקיצור, מגיע לנו שיהיה לנו קצת טוב. אז שיהיה לנו יותר קל השנה, ושנזכה לחייך ולהגיד תודה גם בראש השנה הבא. ובקיצור שתהייה לכולם פשוט שנה טובה ומתוקה. ותודה לרפיאלי על התמונות
אוהבים

נעממי5

New member
ועכשיו אפשר לישון בשקט../images/Emo199.gif

רפיאלי אחי, עוד לא אמרו לך שיש לי לב חלש? אז תגידו לו בבקשה!

למעלה