קצת ארוך

../images/Emo24.gif קצת ארוך

לכל חברי היקרים. לא יודעת אפילו ממה להתחיל. קודם כל וודאי התודות ליהודה59, לניצת ולרותם111, שדואגים לנו. תודה מאוד מיוחדת מגיעה לאחת מחברי הפורום (לא שלנו) שפנתה אלי במסרים עם הצעת עבודה. לצערי (ועוד לא איבדתי תקווה להודות לך בפומבי) בחרה להשאר בעילום שם, אבל זה המקום לומר לה תודה ענקית. אז הייתי בראיון עבודה ביום ראשון בחברה שנמצאת בקרית עתידים בתל אביב, ובעלה של האישה היקרה הזו משמש שם בתפקיד בכיר. בעלה, שהיא הראתה לו את הודעתי, שאל אם ארצה להגיע לראיון עבודה ולהיות מזכירה במחלקתו. בתחילה היה לי מאוד לא נעים לקבל את הצעתם, אבל לאחר שיחות ארוכות, הגעתי לראיון. הייתי אסירת תודה על שקיבלו אותי, בהתחשב במצבי (ששוב לא יפורט כאן, לצערי). ועכשיו יש לי עבודה, אמנם עוד לא מבצעת אותה בצורה מושלמת, אבל רק יומיים.. אז עוד אלמד בטח. כמו שיהודה כתב, דיברתי עם הורי, ואף התראנו במהלך סוכות כמה פעמים. הפגישה הראשונה היתה קצת מאכזבת, ציפיתי ליותר גילויי חיבה ואף לבקשת סליחה (מצידם). הדבר שזעזע אותי הכי הרבה, היה שהורי ידעו את הכתובת שלי, למרות שעברתי דירה (שוב) רק לפני כשלושה חודשים, ואף יודעים על מצבי. ציפיתי שנדבר על מה שקרה ועל השנים שהיו, אך נתקלתי בחומת שתיקה. הם מאוד נחמדים אלי ואל ים, אך אין להם שום רצון לדבר על העבר. לי מאוד חשוב לדבר על מה שקרה, היות ואני מרגישה שאני לא אוכל לסלוח. ים קצת מבולבלת מסבא וסבתא שנפלו עליה, וקוראת להם בשמות הפרטיים. נשאלתי אם אני צריכה עזרה כלכלית ואבי אף שלף את פנקס הצ´קים. אני והגאווה שלי לא הרשו לקחת מהם כסף, אבל הם קונים מתנות לים, לקחו את ים ל"עננים" בהרצליה ונראה שדואגים לה. אני מרגישה קצת הקלה, עדיין מודאגת ועליי לעבוד דירה היות ואנחנו לא נעמוד בתשלום. מה עוד? מצטערת שנעלמתי. אין לי פלאפון וטלפון בבית, והמכשיר שהיה ברשותי היה של חברתי מעבודתי הקודמת, הוא הוחזר.. כמה כבר אפשר לנצל אנשים. מקוהה שיהיה לי זמן להכנס לכאן. ואני חושבת עליכם תמיד. תודה שיש חברים כמוכם. נועה וים

../images/Emo53.gif ניסיתי עכשיו לצרף

תמונה של ים, אבל זה כותב לי הודעה שהקובץ גדול מדיי. זו תמונה סרוקה (סוף סוף) ואין לי מושג איך מקטינים. :) נועה

רותם111

New member
איזה כיף לקרוא ../images/Emo24.gif

נדבק לי החיוך כשקראתי על החדשות הכיפיות לגבי העבודה שימית מפורום הריון ולידה סידרה לך. לגבי ההורים, עזבי את הגאווה בצד (לא מחלקים צל"שים בדרך אל הקבר). הכסף נועד לחיים טובים יותר עבורכן וזאת דרך בשביל אבא שלך להראות שאכפת לו. המעגל של הכעסים לא מוביל לשום מקום חיובי. זה שאת לוקחת כסף את לא סולחת, זה רק אומר שאת לוקחת כסף ותו לא. ים הרויחה בגדול שיש לה סבא וסבתא שיפנקו אותה אבל גם לך מגיעים פינוקים!!! עכשייו שאת עובדת בתל-אביב נוכל להפגש לצהריים (אני אבוא על האופנוע). איזה כיף שאת בסדר

y a m i t

New member
זאת לא אני רותם יקירה

הקדימו אותי לא הספקתי ליצור קשר עם נועה מכיוון שהייתי מאושפזת כמה ימים ובשמירת הריון . אין כמוני שמחה בשביל נועה וים (מי ייתן ולנצח ישארו יחד) ימית

ברכות נועה על העבודה ועל חידוש הקשר

לגבי ההורים: אל תלחצי עכשיו על העבר. תתרכזי בהווה ותני להם לעשות מה שדרוש להם כדי לפצות אותך ואת ים על העבר. יגיעו ימים בהם אפשר יהיה לדבר על זה. אולי זה עדיין מוקדם. בכל מקרה, בהצלחה!!!

זואי11

New member
תמשיכי כך ../images/Emo140.gif

נועה, שמחה לראות שהעניינים מתחילים להסתדר. בטוחה שתצליחי בתפקיד החדש. עם ההורים תתקדמי לאט לאט, בקצב שמתאים לך. אל תהססי להסתייע בהם כלכלית למרות כל המשקעים. מקווה בהמשך לשמוע רק דברים טובים ממך. מגיע לך
ענק. זואי

נועה יקרה

אני אמנם מתה מעייפות (כמעט ארבע בבוקר) אבל מאוד רציתי לענות, להגיד לך שאני כל כך שמחה לשמוע שהדברים מסתדרים לאיטם, שההורים אוהבים את ים ושזה עושה לה טוב, ושהסתדרת עם עבודה, אני יודעת כמה זה קשה. אני שמחה בשבילכן ובטוחה שתצליחי בעבודה ושתהיו מאושרות. קיבלתי את התמונה ובבוקר אני אקטין ואשלח לך כדי שתוכלי להעלות לפורום. חיבוקים ונשיקות וכל הכבוד לך על ההתמודדות!

נועה , אני כל כך שמחה

לקרוא את מצב הרוח המשתפר שלך מבעד לשורות. חזקי ואמצי. תראי , יהיה רק טוב
מכאן ואילך. תקחי , כמה שאת מקבלת נועה. עו" שהתייעצתי איתה אמרה לי על "לקיחה" מגורמים שונים - זה לא ניצול , זה מיצוי כל אפשרות. אני מאמצת את המשפט הזה. אם נותנים סימן שמגיע לך. אבל הכי חשוב , מעבר לכסף , זה הקשר הרגשי שאני מקווה שיחזור להיות אוהב וחם ביניכן ובין משפחתך. סימנים טובים לזה יש. וכל הכבוד לכל המעורבים שהרימו והפיקו את פרוייקט נועה , כולל את יקירתי , שנתת שיעזרו.

חברה מהגן, כמובן.. ושכחתי

לשאול את רשותכם.. אז מקווה שזה בסדר לשים כאן את תמונתה..

ים אמיתית

אין מלגיד
ילדה מתוקה י(ם)פי(ם)פיה . בא לי לצבוט (סתם , סתם , אבל אני מטורפת על בנות קטנות חייכניות שכאלו ). כל הכבוד נועה. רואים שאת מצליחה בגדול. תמשיכי להיות גאה בה וגם בך.

רותם111

New member
אוצר של ממש ../images/Emo77.gif

אין ספק שהקטנה הזאת שווה שילחמו בשבילה

../images/Emo141.gif

נפלא לקרוא שדברים מתחילים להסתדר. בקשר להורים שלך,תני להם זמן. אל תשכחי שגם לך לקח זמן להיות מוכנה וליצור איתם קשר. מהצד שלהם... גם הם צריכים את הזמן הזה, בסוף, זה יצא ויסתדר. בכלל נראה שהם מישתדלים בדרכם הם אבל משתדלים. כבדי את הדרך שלהם... הגישור כבר יגיע. וים... ממש מקסימה

למעלה