מה??? כולם כאן יצאו לפגרה? מה-זה השקט הזה? יאללה! תתחילו להריץ בדיחות ושאר ירקות!
מ מוצארט New member 15/7/04 #1 מה??? כולם כאן יצאו לפגרה? מה-זה השקט הזה? יאללה! תתחילו להריץ בדיחות ושאר ירקות!
א אילנה אמא של שי New member 15/7/04 #2 ../images/Emo24.gifערב טוב קראתי את מה שכתבתם וגם מה שאולנה כתבה תחזקי מעמד אולנה וגם התגעתי אליהם מאוד כל השבוע שלא היתיי
../images/Emo24.gifערב טוב קראתי את מה שכתבתם וגם מה שאולנה כתבה תחזקי מעמד אולנה וגם התגעתי אליהם מאוד כל השבוע שלא היתיי
P p i l p e l e t 8 5 New member 15/7/04 #5 לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif היום אני עייפה מהרגיל, ולשם שינוי אני הולכת לישון מוקדם!! אבי- אני לא יודעת איך להודות לך, המון המון תודות על מה שאמרת לי היום ועל זה שאתה אדם נפלא לילה טוב לפורום המדהים
לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif היום אני עייפה מהרגיל, ולשם שינוי אני הולכת לישון מוקדם!! אבי- אני לא יודעת איך להודות לך, המון המון תודות על מה שאמרת לי היום ועל זה שאתה אדם נפלא לילה טוב לפורום המדהים
א אילנה אמא של שי New member 15/7/04 #6 ../images/Emo24.gifהלנה היי מה שלומך התגעתי אליהם וחזרתי אליהם אחרי שבוע בלי מחשב
א אלונה אמא של גיא New member 15/7/04 #7 בדיוק שאלתי עליך היום. שמחה שחזרת אלינו, לרגע פחדתי שברחת לנו לפורום אחר.....אבל עכשיו נרגעתי, ד"'ש לכולכם, כייף לראות אותך. אלונה
בדיוק שאלתי עליך היום. שמחה שחזרת אלינו, לרגע פחדתי שברחת לנו לפורום אחר.....אבל עכשיו נרגעתי, ד"'ש לכולכם, כייף לראות אותך. אלונה
א אלונה אמא של גיא New member 15/7/04 #8 בדיוק שאלתי עליך היום. שמחה שחזרת אלינו, לרגע פחדתי שברחת לנו לפורום אחר.....אבל עכשיו נרגעתי, ד"'ש לכולכם, כייף לראות אותך. אלונה
בדיוק שאלתי עליך היום. שמחה שחזרת אלינו, לרגע פחדתי שברחת לנו לפורום אחר.....אבל עכשיו נרגעתי, ד"'ש לכולכם, כייף לראות אותך. אלונה